• טאבלת נטפרי ואחריות של היצרן

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    112 צפיות
    לא-מתייאשל
    @a0533057932 תודה
  • השכרת נטסטיק

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    264 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @147369 תיקון המספר טלפון העדכני שלהם הוא 039767060
  • המערכה המשפטית - בירור

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    404 צפיות
    אחד תםא
    נכון, אבל זה לא משנה לגבי המהות, אם המטרה היא לסחוב ולהטריל איום בתביעה עדיף מתביעה. @magicode אמר בקיבלתי סימן.: אז מה שקרה כרגע, חברת נטספארק שבבעלותה יש פטנט והיא מפתחת ומספקת לאתרוג/רימון את מערכת הסינון. שלחה מכתב איום בתביעה לספקי נטפרי. חברת 019 וחברת RL. האיום אומר שעליהם להפסיק לאלתר את שיתוף הפעולה עם נטפרי בגלל שלטענתם נטפרי מפרה פטנט שלהם. בפועל אני פיתחתי את נטפרי בלי להכיר בכלל את הפטנט שלהם. אני גם לא מבין אנגלית מספיק טוב כדי להבין את הפטנט. אבל ממה שקראתי עכשיו בעזרת מישהו שיודע אנגלית, הבנתי שאנחנו לא פועלים בשיטה שהם רשמו בפטנט. הפעולה הזאת מאיימת על המשך שיתוף פעולה של הספקים עם נטפרי וגם עלולה למנוע מספקים חדשים להצטרף לנטפרי. וכנראה שהסיבה שהם לא שלחו איומים על תביעה אל נטפרי, הוא כדי למקסם את הנזק. אנו רואים את חברת נטספארק וחברת אתרוג ורימון כאחת בגלל האינטרס המשותף. רק שתבינו זה שהצדק איתנו לא עוזר לנו לא להיסחב בבית משפט. הרבה כסף וזמן וטירחה צריך כדי להוציא את הצדק לאור.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    580 צפיות
    א
    @yonig20 בנתיים מה שעשיתי כמו שדובר כאן זה להקפיא את הקו דרך השירות לקוחות זה באמת לקח שניה וחצי והוא טען שכך גם יקח בהפעלה המחודשת, מקווה. דרך אגב שירות מעולה של יוסי תקשורת.
  • התחברות לVPN של נטפרי ממחשב MAC M1 עם L2TP

10
    1
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    320 צפיות
    shragaS
    @r-s-r בעבר לא מצאתי פתרון לבעיה דומה, אז הפתרון היה להתחבר לנטפרי באמצעות ראוטר (שמחובר לרשת המקורית) שמוגדר בו VPN של נטפרי. https://ksp.co.il/web/item/13096 או כזה https://he.aliexpress.com/item/1005002984730199.html
  • שחמט מקוון

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    416 צפיות
    מאיר  האלוףמ
    @אהרון-אברהם-יצחק-יע יש תוכנת שחמט למחשב אם אתה רוצה
  • TO REVIEW THIS IMAGE PLEASE CONTACT NETFREE

6
    1
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    243 צפיות
    אליהו התלמיד חכםא
    @יעקב-אא אמר בIMAGE WAS NOW SENT TO NETFREE FOR PREVIEW: @יעקב-אא דרך אגב הכותרת שנתתי לא נכונה , זה צריך להיות TO PREVIEW THIS IMAGE... האם אפשר לשנות כותרת ? כן. תלחץ על ה3 נקודות בצד שמאל למטה של ההודעה. ויותר כדאי שתכתוב אותה בעברית.
  • ערוצי מוזיקה שפתוחים בנטפרי

2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @משוש יש את זה https://did.li/BKdrl אבל עדיין לא הכל מעודכן אבל בערוצים האלה לא הכל פתוח חלק פתוח חלק חסום וחלק צריך בדיקה בפרט דברים שעולים אחרונים נ.ב. אשמח אם יהיה אפשרות הלאה כל ערוץ שנפתח בנטפרי וכן קיים אפשרות לפתיחה ערוץ יוטיוב לא באופן גורף ע"י שליחה במרכז הפניות בקשה עם קישור של הערוץ
  • האנגהוט\google.chat בטאבלט עם ווייפרי, מתי נזכה?

7
    2 הצבעות
    7 פוסטים
    761 צפיות
    י
    @שקוע-בתורה מה הבעיה יש כמה כמו למשל כרום מייקרוסופט פיירפוקס וכנראה יש עוד יעשה בכל אחד מייל אחר
  • אפליקציה של גוגל דרייב!!

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    230 צפיות
    נ
    @יחיאל-1 תנסה לשלוח פניה עם הקלטת תעבורה ייתכן וימצאו איזו חסימה
  • בעיה בpip3....

35
    2
    0 הצבעות
    35 פוסטים
    2k צפיות
    mz wM
    @מישהו12 אמר בבעיה בpip3....: @mz-w אמר בבעיה בpip3....: @מישהו12 כן. אבל זה לא מותקן עבור כל המשתמשים. בסדר, זה כבר לא קריטי תודה רבה על כל העזרה, גם לך וגם ל @chv !
  • בקשת עזרה ממשתמש בנטפרי לשליחת ערוץ יוטיוב לבדיקה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    271 צפיות
    אליהו התלמיד חכםא
    @נטפרי-בנשמה בשביל לפתוח ערוץ ביוטיוב לא צריך להיות לקוח נטפרי כלל, אפשר גם דרך המייל ראה כאן
  • נטפרי מזוהה כחוסם פרסומות?

12
    1
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    430 צפיות
    a0533057932A
    @מישהו12 אמר בנטפרי מזוהה כחוסם פרסומות?: @a0533057932 אבל עכשיו חוה"מ. אני אסביר לך בפרטי מה עשיתי בסוף. אני לא נכנס לשאלה האם מה שאתה צריך הוא ד"א או לא רק זה הדרך לתוספים
  • גוגל פוטוס מטושטש [נטפרי]

15
    1
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    756 צפיות
    נ
    @משוש אבל אם יום אחד יפנה אליהם מישהו וישלם להם כסף עבור התמונות אין מה שימנע מהם להביא לו ולכן יש אזהרה כי כמו שכתוב "אין לנו דרך לדעת מה הם יעשו איתם"
  • משחקים להורדה למחשב

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    651 צפיות
    ליכטל
    @אין-שום-יאוש-בעולם משחקים חסומים בנטפרי.
  • ברדק

נעול ברדק
    7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    10k צפיות
    אליהו התלמיד חכםא
    @i בפעם הקודמת הנושא הזה כבר ננעל ע"י @magicode ראה כאן
  • הקול היהודי - מדוע הוא חסום בנטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    295 צפיות
    shragaS
    @עדינו-העצני יש באתר תוכן חדשותי בנושאים שלעולם לא יפורסמו בעיתון/אתר חדשות חרדי וד"ל. מסתבר שרובוט המלל היה מצליח להתגבר על התכנים האלו באופן אוטומטי. אבל זה מראה שלא ניתן לסמוך על בעלי/כותבי האתר שהכל יהיה גלאט לפי המדיניות של נטפרי.
  • למה אני כל הזמן מאבד את הקשר עם האינטרנט?

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    319 צפיות
    shragaS
    @mz-w אפשר תוצאה של בדיקה כזו https://www.speedtest.net/run בטווח הזמן שהבעיה קורית?
  • דרייב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    205 צפיות
    מ
    @shloimy95 תודה רבה ירד לי
  • סרטונים בכל רגע

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    258 צפיות
    נ
    @אנוממי אם תשלח סרטון שהוא צורך המועד עבורך ותציין את זה בפניה אני חושב שיבדקו לך