• הקמת מייל פרטי של נטפרי

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    485 צפיות
    YPY
    @magicode אמר בהקמת מייל פרטי של נטפרי: אני חושב שהדבר הכי חשוב שאפשר לעשות זה למחוק את המושג מייל בלבד. זה נותן תחושה לאנשים שבמייל מותר הכל. לא יודע מי הצליח לשכנע ככה את האנשים שהמייל הוא לא אינטרנט. "המייל הקדוש" המייל הוא ממש קדוש. ולא משנה מה יעבירו בו כי זה לא האינטרנט הגרוע חס וחלילה. ולכן מה הבעיה לעשות כל מיני מנגנונים שאפשר להזמין דרך המייל בלבד לקרוא חדשות ובעצם הכל אפשר לעשות היום דרך המייל בלבד. והכל בשביל לשמור על קדושת המייל בלבד. זה מזכיר את המוזיקה הוואקלית שיש כזה ואקאלי שתאכלס אתה לא מצליח לשמוע הבדלים. אבל את מי זה מעניין העיקר שילמנו מס. ואין לנו אינטרנט. ואנחנו עומדים בכללים. בערת אגב, לא רוצה להפריע. שכויח. עושה לי טוב בלב שיש מי שלא איבדו את השפיות
  • שירות לקוחות טלפוני נטפרי יש דבר כזה????☎ ☎

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    4k צפיות
    6
    תודה! שירות מושלם!!!! מסדרים לי את מה שרציתי. תודה לנטפרי
  • 4 הצבעות
    18 פוסטים
    592 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @shukiha אמר בחיפוש גוגל עם/בלי נטפרי - ההבדלים, ובקשה/הצעה לפתיחת תוצאות ממומנות: @magicode אם כבר אתה מעלה את הנושא ההלכתי אני לא יודע אם כאן המקום אבל יש לי שאלה שהמון זמן אני חושב על זה הרי גוגל ועוד זה לא ארגון חסד והם משקיעים מליונים במנוע החיפוש וכו בשביל שבסופו של דבר נראה את הפרסומות שמזה הם מרויחים כסף ואם אנחנו חוסמים את הפרסומות מותר להשתמש במנוע חיפוש שלהם וכל מה שמסביב בחינם? ואגב שנים אני חושב על זה האם יש סיכוי שיהיה שיתוף פעולה דו צדדי של הסינונים החרדים עם גוגל במיוחד שגוגל יבינו שהם מפסידים כרגע כסף והם יכולים להרויח יותר מפרסומות מותאמות לחרדים (ולא רק בישראל)שזה יהיה הרוח של גוגל וגם יוכלו להתאים את המנוע חיפוש הרגיל לחרדים על ידי השיתוף פעולה שזה האינטרס המשותף של שני הצדדים כי בסינונים יהיה יותר קל לסנן את התוכן והתמונות יש שתי חלקים בתוצאות ממומנות יש מודעות שזה אחד או שתיים ויש השפעה על מיקום התוצאה בלי כיתוב של מודעה אלא כקידום שזה למיטב ידעתי קיים בנטפרי
  • מיילים בתפוצה עם קליפים

נעול הועבר
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    30k צפיות
    magicodeM
    המעניינים שלחו את האנשים שלהם להגיב פה. לקריאה למה נחסמה האפשרות להפגין בפרום הכנסו פה. https://forum.netfree.link/topic/9727/למה-נחסמה-ההפגנה-בנושא-המעניינים להמשך הנושא היכנסו פה. https://forum.netfree.link/topic/9726
  • חסימה למחשב מאק

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    640 צפיות
    shloimy95S
    @מישהו12 אתה צודק, עדכנתי את תגובתי. זה עדיין לא תחליף טוב לוויפרי של נטפרי מכיוון שקל לכבות או להסיר ולא יחסום אתר אם אתה גולש לפי IP ולא שם מארח, זה גם לא יחסום את ipv6 אם אתה מחובר ל-VPN וכנראה עוד הרבה סיבות.
  • למה לא עולה לי לדרייב מהצ'אט

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    123 צפיות
    י
    @ןלפחם אמר בלמה לא עולה לי לדרייב מהצ'אט: איך אני יכול לעלות סירטונים מהצ'אט לדרייב ומדוע הוא לא מאפשר לי ואיך אפשר לפעול בנידון כי השתמשו בזה לפרצה בסינון
  • אמולטור iOS על מחשב ווינדוס

אמולטור ios
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    194 צפיות
    אהרן שובקסא
    @frgr0108 אמר באמולטור iOS על מחשב ווינדוס: האם מישהו מכיר אמולטור של iOS שניתן להוריד על מחשב ווינדוס ולהריץ אפליקציות של iOS? זה לא קשור לנטפרי לחילופין תוכל לשאול שאלות בכגון אלו בפורומים מיועדים כגון מתמחים וכו
  • למה אמזון של האמירויות סגור?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    477 צפיות
    מ
    @אלף-אלף אמר בלמה אמזון של האמירויות סגור?: @משוש כנראה בגלל שהוא בערבית ראה כאן https://forum.netfree.link/topic/9695/איזה-שפות-נתמכות-בנטפרי/25 https://forum.netfree.link/topic/3803/אמזון-איטליה-עזרה-דחופה חבל. בקרוב זה יהיה הכרחי
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    355 צפיות
    מרדכימ
    @חסיד-נטפרי תוכל לפנות למפתח במייל הזה gmacheem2@gmail.com
  • באנדל בזק מלא

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    208 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @a0533057932 אמר בבאנדל בזק מלא: @יוסי-תקשורת אמר בבאנדל בזק מלא: @a0533057932 אמר בבאנדל בזק מלא: @יוסי-תקשורת האם יהיה דרך כעת במהלך החדש של בזק לשלם לבזק על תשתית וספק ולכם על שיוך כמו שאתם עושים עם ITC? נכון להיום !!! (הדברים משתנים מיום ליום עד להבהרת השוק שלאחר הרפורמה) התשתית והספק צריכים להיות אצלנו ואין אפשרות להיות לקוח של בזק בתשתית בלבד. בהחלט אפשרי להץחבר בבזק לבנאדל ולרכוש גם ספק נטפרי ולא להשתמש בספק שבזק נותנים לך (אבל זה מאוד יקר) השאלה שלי הייתה האם ניתן להיות לקוח בזק גם בספק וגם תשתית ולשייך לנטפרי כמו שהיום ניתן לשלם לבזק גם על ספק וגם על תשתית ולכם על שיוך לנטפרי כרגע לא
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    639 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @אלף-אלף @magicode כבר הבהיר כמה פעמים שגם המנהלים לא יכולים פשוט להיכנס ולראות את התוכן של הגולש... כלומר זה אפשרי תיאורטית אבל ממש לא משהו שכבר קיים ורק צריך לבחור משתמש ולהתחיל לצפות לו במייל... ראה גם עריכה זו בויקי
  • איזה שפות נתמכות בנטפרי?

25
    1
    2 הצבעות
    25 פוסטים
    1k צפיות
    shloimy95S
    @צדיק-תמים אמר באיזה שפות נתמכות בנטפרי?: @מרדכי זה נוסף על ידי @מישהו12 בהתאם לתשובה ממערכת הפניות (והועבר על ידי מהטיוטה לדף זה) הוספתי אותו לדף הוויקי האנגלי
  • בקשה | לא לסנן תמונות Captcha

11
    5 הצבעות
    11 פוסטים
    462 צפיות
    א
    @shloimy95 הצלחתי להכנס לאתר אבל זה כבר עיכב אותי הרבה פעמים בחצי דקה ויותר. לא תמיד זה מפריע עיכוב כזה, אבל יש פעמים שזה מפריע שזה לוקח הרבה זמן.
  • שידרוג מהירות העלאה

11
    3 הצבעות
    11 פוסטים
    328 צפיות
    A
    @יוסי-תקשורת אוקי. עכשיו נשאר לגלות האם גם בשאר החברות כמו 019 וכדו' גם יהיה
  • קריסת אתר netfree.link

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    241 צפיות
    shloimy95S
    הכל עובד עכשיו
  • מידע על המרת טקסט לשמע

tts
    10
    8 הצבעות
    10 פוסטים
    795 צפיות
    ש
    לכאו' כדאי שאתרים שמופיעים לעיל יופיעו בויקי, אבל איני יודע איזה, למי יש רעיון בענין ?
  • מדפסת סילואט מדפסת חיתוך

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    139 צפיות
    מישהו12מ
    @אסתי זה לא קשור לסינון... המקום לשאלטת כאלה הוא כאן. https://mitmachim.top/
  • התחברות לנטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    176 צפיות
    א
    @avinoam אכן צריכים לרכוש סים (ונטסטיק, אם אין לך) מאחת החברות המספקות שירותי אינטרנט של נטפרי, וזאת הייחודיות של נטפרי, שתעבורת האינטרנט עצמה מסוננת ולא רק על גבי המחשב הספציפי בו משתמשים. תוכלו להשוות מחירים בין החברות השונות כאן כדאי לשים לב גם לאיכות השירות והמוניטין, את זה תוכלו למצוא כאן, ברחבי הפורום, או בין חברים מנוסים.
  • אפליקציות עם אבטחה

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    102 צפיות
    אין תגובות
  • התייעצות- טאבלט מוגן עם נטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    340 צפיות
    a0533057932A
    @0548436639 אמר בהתייעצות- טאבלט מוגן עם נטפרי: @צדיק-תמים כבר יש לי אישור מהם ואני יודעת שזה יעבוד רק בווב אבל בכל אופן זקוקה לטאבלט בשביל לשלוח תמונות והוספת אנשי קשר וכו' הדרן או נתיב לקחת תוכנית של וואצפ בלבד כלומר לא לקחת מסלול פתוח אלא שיש בו רק את האפליקציות שבאמת צריך