• ספק נטפרי מהיר - לנסות לא עולה כסף....

2
    1
    5 הצבעות
    2 פוסטים
    448 צפיות
    יוסי תקשורתי
    ההטבה חוזרת עד לסיום הבין הזמנים ..... לנסות לא עולה כסף!
  • עיצוב ייחודי לפורום ע"י CSS

25
    7 הצבעות
    25 פוסטים
    968 צפיות
    מ
    @מעלה-ומוריד אמר בעיצוב ייחודי לפורום ע"י CSS: @מעמד שים בסוף תודה הסתדר ! מאד יפה !
  • אפליקציות שונות לסמארטפון

37
    0 הצבעות
    37 פוסטים
    6k צפיות
    אחד תםא
    @תיבת-נח אמר באפליקציות שונות לסמארטפון: אגב, גם אפלקציית ג'ימייל לא עובדת על המכשיר (אני פותח את ג'ימייל בדפדפן....) אתה יכול להשתמש באאוטלוק של מייקרוסופט או דוא"ל של סמסונג
  • מישהו נתקל בבעיה PDF שלא נפתח באתר?

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    141 צפיות
    ב
    @להבין-ולהשכיל יכול לקרות ב-PDF דינמי שמקבל שדות ב-POST. במקרה כזה הכתובת לפתרון נמצאת במערכת הפניות.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    548 צפיות
    אהרן משהא
    @yofi אכן כפי ש @חזי8 אמר כיון שזה מעבד mtk ומכשיר לא מוכר אין כמעט סיכוי שתמצא לו קושחה ובמילא בשביל לעשות רוט עם boot.img תצטרך לשאוב את הרום דבר די מסובך הדורש ידע וניסיון, בקלות ניתן להשבית את המכשיר ולהכניסו לבריק. אתה צריך למצוא טכנאי או מישהו עם ידע שיעשה לך את זה. אני אישית יודע לעשות זאת, אבל אני יותר מתעסק עם הדברים האלה בשביל עצמי, פחות בענין של להפוך לטכנאי לדברים אלו...
  • נפח הגלישה למפרע

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    278 צפיות
    י
    @יעקב-אא ל 019 יש לך כאן
  • שגיאות רשת בכמה אפליקציות בטאבלט סמסונג עם ווייפרי

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    105 צפיות
    אין תגובות
  • סינון קבצי פי די אף

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    379 צפיות
    מעלה ומורידמ
    @גד כגון אתר זה תעלה בלי לפרסם, ונסה להיכנס דרך הקישור שנוצר בצד שמאל בתצוגה המקדימה האם מתבצע סינון?
  • חסימה פתאום!?

נעול
    68
    0 הצבעות
    68 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    עכשיו אין לי זמן להתעמק במקרה הספציפי הזה. אבל זה כבר הרבה זמן רציתי לספר לציבור שנטפרי מתמודדים מול חבורה של בעלות עסקים שמנסות בכל דרך לעקוף את הסינון, לצורך פרנסתן. והדבר הכי גרוע שהם מנהלות דה לגיטימציה למושג סינון על ידי זה שהם כותבות מגילה שלמה על מרכולתם וכותבות לינק לחסומות. כלומר יש חסומות ויש לא חסומות. למי שלא הבין זה כמו שאני אכתוב לינק לשומרי שבת. יהיו כאלו שיגידו שמדובר בחסימה ברמה גבוהה יותר כמו מייל בלבד אבל זה לא משמע מהכתוב. וגם נראה לי שצריך לכבד את הרצון של האנשים להיות בחסימה ברמה גבוהה ולא לדחוף להם תכנים שהם לא רוצים. בכל מקרה נטפרי בשלב של הסדרת הנושא כלומר גיבוש כללים על ידי הרבנים ואז נחתוך את העניין בצורה ברורה.
  • חנות האפליקציות של ווייפרי לאנדרואיד

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    114 צפיות
    אין תגובות
  • איזה ספק סלולר לנסיות לחול?

רומינג roaming סלולר בחול
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    103 צפיות
    shragaS
    @greenpower [image: 1627835096194-ed76dd9b-7468-464e-bfea-8568a072a0d1-image.png] זה פורום שעוסק בענייני "נטפרי".
  • תעודת אבטחה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    200 צפיות
    shragaS
    אפשר להוריד מכאן https://netfree.link/wiki/תעודת_אבטחה_להורדה_לפי_ספק גם כשלא מחוברים לנטפרי.
  • 0 הצבעות
    22 פוסטים
    925 צפיות
    B
    @דגש אמר בלמה כשאני מכניסה א הסים של נטפרי מהמודם לסמארטפון אין חיבור לאינטרנט.: @ben1 זה לא עובד בנט פרי זה חסום תשלח פניה עם נקודה למערכת הפניות. כמובן לאחר אריזה כקובץ zip
  • מגזין במה בנטפרי

9
    1
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    @ממעתיקי-השמועה אמר במגזין במה בנטפרי: במה לדעתי זה מגזין תורני כל מה שקשור לדעה נתון לשיקול-דעתה של חברת נטפרי.
  • אגרון

נעול
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    19k צפיות
    אהרן משהא
    @חיים-כהן מתמחים טופ @להבין-ולהשכיל אמר באגרון: @יוסף-חיים-16 אמר באגרון: @אנטיוכוס אמר באגרון: מישהו יודע אולי איך אני מוריד את אגרון מהאינטרנט- אפשר בכלל? או זו תוכנה שצריך להשיג? אכן, בשום פורום לא יעזרו לך גם מבחינה מוסרית ואישית וגם שזה עבירה על החוק עכ''פ תוכל להוריד מהטלגרם {נשמה לי שיש גם בכסף} (ע''י גוי של אינטרנט) ואם אתה רוצה מעודכן יש את אלקטרה שזה בטקסט ולא בתוכנה (אגרון או זהותון זה 2007 רק בני 16+) אלקטרה הוא אותו מאגר רק מעודכן? לא קשור כלל לאגרון השם הנכון הוא אלקטור אגרון נלקח ממשרד הפנים ואלקטור נלקח ממאגר פרטי הבוחרים מהבחירות האחרונות. אבל זה לא קשור כלל לפורום כאן.
  • פתיחת קבוצה בנטפרי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    933 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @משפחת-כהן https://netfree.link/wiki/גוגל_גרופס_בנטפרי
  • אשכול דורשי פורום תורני בנטפרי! - הצטרפו בבקשה לבקשה

43
    2 הצבעות
    43 פוסטים
    10k צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @oze אבל למה להקפיץ נושא מלפני 4 שנים?
  • ביטול קפיצת חלון "הגלישה נפתחה / נסגרה" בוויפרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    300 צפיות
    shragaS
    @גדול-קטן לא זוכר, זה קובץ שיצרתי לפני הרבה מאוד זמן, אולי בגלל צורך להשהיה של שניה בין הפקודות.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    magicodeM
    פה ראוי למחוק את האשכול. אבל נשאיר אותו כדי להראות שנושאים כאלו אנחנו לא מסכימים לפתוח בפרום (הכוונה לנושא שנראה חותר למטרת עקיפת הסינון אפילו אם כתוב מפורש הבהרה שזה לא למטרה זו). אתה ממחיש בצורה מוחשית למה צריך להסתיר איך נטפרי פועלת. ולכן נטפרי תמשיך להסתיר את השיטות והטכניקות. ונא לא לפתוח כזה נושא במיוחד שאתה מחפש לסנן דברים לא דרך נטפרי שזה לא מקובל פה.
  • הטבת בין הזמנים - תשתית בזק - התקנה חינם

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    363 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @elie1105 כן אפשר להשאר בתשתית הקיימת ולשנות ספק. לגבי המהירות : אני מסופק לגבי המהירות שאתה תקבל בפועל. אתה מוזמן לדבר איתי במייל נשמח לעזור במעבר לנטפרי