• שני סימים על חשבון נטפרי אחד

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    465 צפיות
    dLiveD
    @לולוש חשבון היינו משתמש באתר. אפשר להרשם עם כל מספר טלפון זמין ולפתוח כמה חשבונות בלי לשלם כלל. חיבורים הכוונה קווי אינטרנט פעילים. בשביל להשתמש בהם אתה חייב שיהיו מחוברים חשבון כלשהוא, וברגע שהם מחוברים מתחילים התשלומים.
  • פוש בעת תשובה מנציג במערכת הפניות

2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    299 צפיות
    נ חייםנ
    על מייל אתה מקבל התראה? כי התשובה מגיעה גם למייל
  • התחברות למצלמות מרוחקות

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    746 צפיות
    ב
    @יצחק-0 הבעיה היתה בכתובת IP קבועה !! הסתדר לי תודה רבה לכל המסייעים
  • בעיה בהורדת תמונה מהאמייל

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    412 צפיות
    ל
    @michal2005 אמר בבעיה בהורדת תמונה מהאמייל: @לולוש כשאת פותחת את המייל את רואה את התמונה רגיל או מטושטש? מתי מתחילה הבעיה? אני ינסה לעזור לך רואים רגיל. הבעיה מתחילה לאחר שמורידים. (בעיקרון כבר העתקתי את הרשימה, אך אשמח לדעת להבא.)
  • שתי הצעות ייעול לנטפרי באנדרואיד

6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    409 צפיות
    אחד תםא
    @י-ב 1. הבעיה של גוגל לא מסתכמת בנתונים השמורים, את זה אפשר לפתור גם על ידי התחברות לגוגל דרך רשת פתוחה (לפני שמתקינים ווייפרי). עיקר הבעיה שאן מפות, דרייב, מייל (יש תחליפים, אבל אף אחת לא כמו המקור) וכו'. יש עוד הרבה אפליקציות שלא עובדות בגלל תעודת האבטחה. לאחרונה מצאתי אפשרות להשתמש בדרייב, באמצעות האפליקציה X-PLORE, בגירסא האחרונה יש אפשרות להתחבר לחשבון גוגל באמצעות שם וסיסמה. אבל זה לא עובד לגמרי בצורה תקינה. עוד אפשרות לפתוח בדפדפן, ולבקש גירסא לשולחן עבודה, ואז הדרייב נפתח עם כל הפונקציות שיש במחשב. אפשר לחפש אפליקציות בחיפוש גוגל.
  • תקלה ? | יוסי תקשורת - קוי - ספק ספוטנט

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    441 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @יהודה12 שלום רב כל לקוח שנתקל בתקלה בספק האינטרנט מוזמן לפנות אלינו בטלפון או במייל ויקבל ספק של חברה אחרת
  • אתר חמ"ל בנטפרי

נעול
    27
    2 הצבעות
    27 פוסטים
    3k צפיות
    י
    אני מסכים שלפעמים נטפרי סתם חוסמים תמונות שאפשר להוריד חבל
  • בעיה בהורדת הקבצים בג'מבו מייל

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    351 צפיות
    י
    @אסתי זה קורה הרבה בגלל כנראה שיש עומס על המחשב תבדקי את זה מדי פעם
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    307 צפיות
    א
    @shraga אמר באפליקציה לצפיית וידאו לאנדרואיד - שמאפשרת להריץ את הסרט קדימה - יש בנטפרי?: @אבצן אולי VLC? תודה, מצוין. החיפוש בחנות של נטפרי גרוע, אם אני רושם וידאו, זה לא העלה לי את האפשרות הזו, ואם רשמתי נגן - זה העלה לי רק נגן MP3...
  • שם לחיבור בנטפרי

5
    20 הצבעות
    5 פוסטים
    850 צפיות
    מ
    @dovidstroh אמר בשם לחיבור בנטפרי: [image: 1621534719555-fc1c1c56-2ce3-41f5-b347-1a87fe006fbf-image.png] אה זה מה שהוסיפו ! ואני לא הבנתי למה פתאום הפרופיל זמני ירד למטה מחוסר מקום בשורה ! עד היום זה לא קרה !
  • האם היום 019 הכי משתלמים???

15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    818 צפיות
    L
    @a0533057932 @בני-גת לגבי @יוסי-תקשורת מסכים אתכם לגמרי! שירות יוצא דופן! אינטרנט יציב! ומבין מה זה נטפרי. נ.ב. עד כמה שהבנתי גם כל הנציגים חרדים
  • נושא זה נמחק!

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    57 צפיות
  • וורד בטאבלט

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    353 צפיות
    פ
    @a0533057932 כן כוונתיי לנות וויפרי ולה גם אחרי כיבוי זה לא עבד
  • טבלאות גוגל

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    958 צפיות
    מ
    @6262 אמר בטבלאות גוגל: @מטעמים אני רק אוסיף שגם העובדה שבגוגל דוקס ושאר יישומי דרייב, תמונות נחסמות באופן מוחלט גם במסמכים שאינם פתוחים לציבור מפריעה מאד בשימוש מיטבי ביישום הזה על שלל רכיביו כגון שאלונים וכו' אין קשר. זה נושא אחר, שנדון כבר ארוכות, כי יש מגבלה טכנית לגביו. אתה מוזמן להצביע על הפיתוח שלו כאן: https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=11
  • התקנת תעודת אבטחה סמסונג j5

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    349 צפיות
    מ
    @a0533057932 אמר בהתקנת תעודת אבטחה סמסונג j5: @מסונן-עם-נטפרי אמר בהתקנת תעודת אבטחה סמסונג j5: ניסיתי להכניס את התעודה לתיקיה ואני לא מוצא איך עושים את זה יש למכשיר כבר רוט יש משהו באיזור מודיעין עילית שיוכל לעזור לי? תודה מראש למה אתה לא משתמש באפליקצה שנטפרי הביאו? נסיתי, ולא הצלחתי לא הבנתי איך עושים את זה... אשמח לעזרה
  • בעיה עם videownload

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    378 צפיות
    נ חייםנ
    ואולי גם תתיג את @5566NEWbrs הוא בעל האתר
  • חסימת מדור חדשות באתר הידברות (למעוניינים)

3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    521 צפיות
    י
    הצעתי התקבלה ב"ה כעת זה חסום.
  • JDN והמחדש

19
    5 הצבעות
    19 פוסטים
    1k צפיות
    O
    @אנוממי אמר בJDN והמחדש: עכשיו JDN די טוב זה רק אצלי או אצל כולם? אכן. זה נראה ששופר. הצלחתי לראות וידאו מבלי לחכות שיטען.
  • שימוש בapt בtrisquel Linux

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    434 צפיות
    מאןדהומ
    @מישהו12 האתר נפתח עם סינון תמונות, וסינון מלל על ידי רובוט אוטומטי. בהצלחה!
  • מייל

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    297 צפיות
    שלום על ישראלש
    @דודווווו איזור אישי לשונית הגדרות סינון, סימון וי במשבצת סינון תוכן אישי/ פרטי