• Wifree android

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    394 צפיות
    ח
    @tzvikavim אמר בWifree android: תכליס. אפשרי להתקין נטפרי על סמארטפונים של סמסונג? אתה מתכוון לוויפרי או סתם שיעבוד נטפרי על סמרטפון?
  • אפשרות לוויפרי עם הסרה בחינם

27
    1 הצבעות
    27 פוסטים
    5k צפיות
    33men3
    אולי אפשרות להסרה לאחר 24 שעות מהבקשה בכיוון הזה..
  • מבקש לפתוח את האתר התורני שלי למשתמשי נטפרי

נעול
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    374 צפיות
    dLiveD
    @nirstern1 הדרך לתקשר עם נטפרי היא באמצעות פניה דרך מערכת הפניות: https://netfree.link/user/#/tickets/new או בשליחת מייל לכתובת: info@netfree.link כשהנושא הוא פתיחת אתר, יהיה נכון יותר לשלוח פניה ולא מייל. בפורום תפגוש בעיקר משתמשים, זו לא הדרך הפורמלית לתקשר עם נטפרי. בהצלחה.
  • המכשיר הכחול לטעינת רב קו - התקנת תעודה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    563 צפיות
    אחד תםא
    @מלא אמר בהמכשיר הכחול לטעינת רב קו - התקנת תעודה: אז היום אחרי פניה לנטפרי והטיפול המהיר של @טוביה זה הסתדר בצ'יק. @טוביה קח את תודתי גם כאן. שכחתי לכתוב, לא צריך תעודת אבטחה במכשיר. מצרף את תודותי לתומך החרוץ והבלתי נלאה! שמך נאה לך ואתה נאה לשמך.
  • לא מצליח להתקין לאסטפאס

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    511 צפיות
    א
    @אבצן עדכון - כעת נתקלתי בבעיה הזו שוב [אחת לתקופה הלאסטפאס נעלם...] ונוכחתי לראות שאין צורך להסיר לגמרי את הכרום, אלא די לצאת ממנו [דרך האייקון למעלה, אם אתה בסנכרון - הפסק סנכרון וזה יוציא אותך ממנו] ואז להתקין את התוסף דרך אריזת תוסף.
  • שיבוש בדפדפן כרום

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    254 צפיות
    yzahnY
    @אורה מדובר בתוכנה זדונית. צריך להסיר אותה. הכי טוב אם תתקיני אנטי וירוס טוב באמצעות מישהו שמבין במחשבים. לא אוהבים פה שמדברים על נושאים שאינם קשורים לנטפרי אז נא לא להגיב פה אלא לשאול באחד מהפורומים המצויינים בצד.
  • LastPass

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @אבצן הדפדפן כעת השבית לגמרי את התוסף, הוא גם לא מופיע למעלה, והופיעה שגיאה inocfbiopooekgcdmlcedkchncgjemmc חסוםבקשות שנשלחו לשרת נחסמו על ידי תוסף. יש לנסות להשבית את התוספים. ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
  • מה קרה לאתר המחדש?

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    558 צפיות
    י
    @פינקית תבדקו בהגדרות של הסינון אולי זה מוגדר ללא אתרי חדשות?
  • מייקרוסופט סטור שינוי מדיניות?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    367 צפיות
    a0533057932A
    @chv אמר במייקרוסופט סטור שינוי מדיניות?: @a0533057932 אמר במייקרוסופט סטור שינוי מדיניות?: אני לא מכיר אופציה של עדכון אוטומטי כל פעם שעולה לגיטאה גרסה חדשה בדיוק בשביל זה יש את הפיצ'ר של מעקב (watch). אתה יכול לעקוב רק אחרי releases שזה בעצם כל גרסה חדשה שיוצאת. לדוגמא - [image: 1622111485123-055b1747-5ce6-4e22-bc18-a27d59277e28-image.png] מה שמסומן בV תודה רבה על התשובה אכן עשיתי זאת אולם השאלה המקורית נשארה האם אין כבר את האפשרות של פתיחת אפליקציה בחנות מייקרוסופט כמו שפתוחים כבר עשרות אפליקציות?
  • טבלאט סמסונג T295 אין אפשרות להתקין מהחנות

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    3k צפיות
    אחד תםא
    @בני-גת מישהו עם ניסיון זה @י-הודה לי יש מכשיר מדגם אחר ולא ניסיתי להשתמש עם כל האפליקציות שהזכרת. אבל בגדול היתי גם עונה לך כמוהו. הבעיה עם החנות נטפרי שלפעמים לא מתקינה, היא בעיה שגם אני התלוננתי עליה, ולא תמיד במערכת הפניות יודעים לפתור הכל, אני כן בעד לשאול כאן. בפועל לא זכור לי שהייתי תקוע עם זה הרבה, תמיד זה הסתדר בסוף, איכשהו. נראה לי שלפעמים יש אפליקציה מסויימת שיש איתה בעיה, והיא יוצרת'פקק', היה לי פעם משהו כזה, אז ביטלתי את כל ההתקנות. ואז התקנתי שוב בלי האפליקציה הבעייתית.
  • למשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח

94
    1
    11 הצבעות
    94 פוסטים
    6k צפיות
    יוסי תקשורתי
    לתשומת לב קיבלנו מפרטנר .. החל מ 1/6/21 יהיה שינוי בתמחור החבילה למצטרפים חדשים. זה הזמן לנצל הטבות ייחודיות לחבילה זאת לבעלי תשתית אינטרנט פעילה! מחיר קבוע וזול גלישה יציבה ומהירה ניוד ומעבר קלים מאוד שבוע נסיון ללא עלות מי שמעונין להצטרף שיפנה אלי במייל.
  • בעיה בהפעלת אפליקציה על רשת נטפרי

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    651 צפיות
    אחד תםא
    @frize37 אמר בבעיה בהפעלת אפליקציה על רשת נטפרי: ככל הנראה בגלל שא''א להתקין תעודת אבטחה במכשיר (כי זה אנדרויד מתקדם) האפליקציה לא עובדת יש כאן מישהו שיש לו פתרון? ניסיתי לעזור לו ע''י משהו שכבר הביאו כאן בכדי שהאפליקציה לא תצטרך תעודה אבל לא הצלחתי אשמח אם יש מישהו שיכול לעזור תודה אם מותר לי לדייק בלשונך כמו ברמב"ן להבדיל... אז הטעות היסודית שלך היא שכן ניתן להתקין תעודת אבטחה רק יש אפליקציות שלא סומכות עליו. סתם כך, בלי לבדוק, אין סיבה להניח שהאפליקציה הספציפית הזו לא סומכת על התעודה. אז דבר ראשון שיתקין תעודת אבטחה מהקישור הזה, אם זה לא יעזור תחזור לכאן.
  • 6 הצבעות
    4 פוסטים
    383 צפיות
    C
    @נ-חיים אם זה הבעיה אז אני ממש לא חושב שזה הפתרון. ראו גם https://stackoverflow.com/questions/5717093/
  • לקנות יותר נקודות!

הועבר
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    388 צפיות
    nkN
    איך עושים זאת???????
  • רכשת כבר היום...

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    506 צפיות
    ל
    @ליכט ו @ברצינות, תודה לכם, אבל מה הרעיון שא"א לקנות שוב באותו יום?
  • 1000 גיגה ענן בחינם

20
    3 הצבעות
    20 פוסטים
    962 צפיות
    nbk5124N
    @548499758 אמר ב1000 גיגה ענן בחינם: חשבונות גוגל לפי הצורך , 25G לחשבון. 15gb לחשבון חינם, ו100 רק בכ$20 לשנה! וגם להעביר מילים מכל חשבון לחשבון הראשי כדי לקבל התראות על חוסר פעילות. דהיינו..?
  • אתר פלאש 90= האם התמונות נבדקות כל פעם מחדש??

50
    2 הצבעות
    50 פוסטים
    7k צפיות
    O
    @or אמר באתר פלאש 90= האם התמונות נבדקות כל פעם מחדש??: http://www.flash90.com/fotoweb/archives/5001-Flash90-Archive-Photos/ עריכה: כעת חזר מבדיקה. למה אין את הסרגל של נטפרי באתר? עכשיו ראיתי שיש כנראה תמונות שעולות אח"כ וזה לא מסודר בצורה של 'לפי תאריך', לכן זה נראה כאילו נשלח מחדש.
  • גוגל סקולר

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    401 צפיות
    נ חייםנ
    @אפרת אמר בגוגל סקולר: לא מבינה למה אי אפשר לפתוח את המאמרים(ועוד באנגלית אני צריכה) באתר. אני ינסה להסביר: יש בכל אתר שמכיל סרטונים כמה אפשרויות או שהסרטונים מאוחסנים באתר עצמו או שיש באתר קישורים לאתרים כמו יוטיוב/וימאו/ועוד במקרה שהסרטונים מאוחסנים באתר וכולם נקיים ייתכן שנטפרי יוכלו לפתוח את האתר כולו על שלל הסרטונים שבו ללא צורך בשליחת פניה על כל אחד אך בהרבה אתרים הסרטונים מאוחסנים באתרים חיצוניים כך שאין אפשרות טכנית לפתוח את כל הסרטונים באתר כי אין להם מזהה ייחודי ולפתוח את כל אתר וימאו/יוטיוב אין אפשרות כי הם לא אתרים נקיים בלשון המעטה ולכן כמו שכתבו לכם כדאי לשלוח למערכת הפניות של נטפרי את הקישור לאתר של הקורס וקישור לאחד הסרטונים כדי לדעת מה המציאות באתר שאתם צריכים
  • עזרה/ האתר של האפליקציות של נטפרי חסום תקופה יש צפי?

3
    1
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    413 צפיות
    נ חייםנ
    @yisroel שאלתי את @zvizvi והוא אמר שזו בעיה זמנית וזה בטיפול
  • בנושא נטפרי אניוואר

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    437 צפיות