• אתר מזג אויר

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    871 צפיות
    A
    @huxhzunr אמר באתר מזג אויר: @ayys613 אמר באתר מזג אויר: בזמנו זה נחסם בIP אחר, ופניתי עליהם במייל ובסוף הם פתחו. אני יפנה עוד פעם נקווה שיעזור. תודה פניתי והם פתחו תודה רבה. אני דווקא קבלתי תגובה אחרת בהתחלה, אבל לא העלתי כי חיכתי לשמוע מהם אם זה בסדר להעלות את זה כאן. אבל גם אצלי עכשיו פתוח, כנראה בזכותך. יישר כח.
  • חיבור עם תוכנת חסימה לרשת ציבורית

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    557 צפיות
    עומד בפרשת דרכיםע
    בכמה רשתות ניסיתי להתחבר בעבר ללא הצלחה, ולאחרונה כן הצלחתי. אולי ההבדל באופן החיבור ל-VPN מאז שהתחלתי להשתמש כמתואר כאן
  • איך 011 עובד

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    581 צפיות
    shragaS
    @המכתב זה ספק קוי מבוסס תשתית בזק, אין קשר לקליטה סלולרית
  • רישום לנט-פרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    631 צפיות
    המכתבה
    הכל היה טוב!!! הסיסמה הייתה נכונה, ורק אחרי 3-5 פעמיים הוא נתן לי להכנס!!!
  • נושא זה נמחק!

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    99 צפיות
  • סרטוני יוטיוב בפורמט ענק !!! אין יוצאים מזה?

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    536 צפיות
    משרדימ
    @yzahn ברור...
  • טאבלט

41
    0 הצבעות
    41 פוסטים
    4k צפיות
    M
    @מטעמים אמר בטאבלט: @ליכט טאבלט, מוגדר כ- mobile או כמחשב? (טבלט של וינדוס זה מוצר שלא קיים כלל בישראל, נסו לחפש כזה ב-זאפ - תקבלו רק מחשבים גדולים המוגדרים אצלם משום מה כטאבלט, לכך אני מסתפק) אדרבה, מישהו יכול לתת קישור לרכישה בחו"ל אליאקספרס או איביי
  • google earth pro

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    475 צפיות
    G
    לפי מה שאני יודע, כשמשהו נשלח לבדיקה מופיע עליו גם אייקון של מטוס. כאן אני לא רואה את זה. אז כנראה שזה חסום.
  • נטסטיק - אחת ולתמיד

71
    8 הצבעות
    71 פוסטים
    9k צפיות
    א
    @אלי-TZA אמר בנטסטיק - אחת ולתמיד: @אבק 90% מהסטיקים ככה והם חדשים לגמרי, זה בגלל שאין להם את הקופסה המקורית. ייתכן רק הסבתי את תשומת הלב
  • הוספת ספקים לנטפרי

103
    3 הצבעות
    103 פוסטים
    22k צפיות
    מ
    @יוליוס אמר בהוספת ספקים לנטפרי: @מעמד אמר בהוספת ספקים לנטפרי: @יוליוס זה לא 011, נכון ? ספק מס' 1, לא 011 עד עכשיו חשבתי שמה שכתבת כאן זה בשביל להחניף לספק ... @יוליוס פלאפון ? סלקום ? בזק בינלאומי ?
  • נושא זה נמחק!

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    211 צפיות
  • ספק חדש לנטפרי (אינטרנט קווי) !!!!

29
    12 הצבעות
    29 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @המכתב אינטרנט קווי זה אומר דרך קו הטלפון ולא דרך הפלאפון
  • הפאנל

18
    1 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    מעלה ומורידמ
    הבעיה (שהתגלתה בשליטה מרחוק..) היתה פספוס שלי בהגדרות... תודה @shraga.
  • אפליקציות לאייפון

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    698 צפיות
    A
    הוא יכול להתחבר דרךWIFI לרשת אחרת
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    אין תגובות
  • תמונות לא חוזרות מבדיקה

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    425 צפיות
    משרדימ
    @aiib שולחים פניה!
  • תמונה שמגיעה במייל גם צריכה בדיקה?

תמונות פרטיות
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    M
    איפה אני שם את הקישור של התמונה?
  • סים כשר מול 019

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    רוצה לדעתר
    @אלי-TZA אמר בסים כשר מול 019: אם תוכל להכנס לכאן ולהוריד דוח בדיקות מהירות בלחיצה על ולשלוח לי במייל או להעלות פה. שלחתי במייל
  • תרגום אניוואר - מי יכול לבדוק?

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    2k צפיות
    י
    @מתכנת אמר בתרגום אניוואר - מי יכול לבדוק?: אני צריך שמישהו יבדוק מה המצב כעת. האם התרגום מושלם או שיש עוד מה לשפר. @ליכט @שואף @frize37 @MacroShadow אם צריך יודיש או לא איני יודע, אך אם הולכים ע"ז אני חושב שכדאי להצמד עד כמה שניתן לשפה המקורית בתנאי שהיא עדיין מובנת כמובן, (אלה שמדברים יותר אנגלית מיודיש יכולים אולי להעזר בגירסה באנגלית...) ד"א על אף שההגייה של המילה יודיש היא עם חיריק גם אצל הציבור הירושלמי והליטאי, בכל זאת האיות המדוייק של המילה היא לכאורה יודיש מלשון "יוד", ככלל הצירוף של שני יו"דים (פעמיים האות יוד) מהווה תחליף לניקוד ציירה ולכן הוא לכאורה לא מתאים כאן. להלן התיקונים שנראים לפי עניות דעתי, כמובן שניתן לחלוק עלי על כל פרט ופרט, איני מתיימר להיות דוקטור לשפת היודיש, בפרט שיש כל כך הרבה הגיות גירסאות וכו' לשפה הזאת, אך חשבתי שאם לא יועיל לא יזיק לפחות. כללי נטפרי אניוואר עניווער התחבר - פארבינד-זיך פארבינט התנתק - האק-אפ האקט-אפ מזהה חיבור שנה מזהה חיבור - טויש די קאַנעקשאַן דעטאלן בייט די פארבינדונג איינצלהייטען מזהה חיבור - קאַנעקשאַן דעטאלן פארבינדונג איינצלהייטען התחברות אוטומטית - זיך צו פארבינדן אָטאַמאַטיש אטאמאטישע פארבינדונג הצג - בּאַווייז וייז (לדעתי התרגום האמיתי של "באווייז" זה "הוכחה" על אף שאני יודע שיש שמשתמשים במילה הזאת בהקשר ל"להראות", אבל די ברור לי שבחו"ל זה לא נשרש ככה)* הסתר - בּאַהאַלט התחברות באמצעות udp - פארבינדן פארבינדונג דארך udp שמור - געדענק די אינפאָרמאַציע האלט אן די איינצלהייטען (לא כ"כ בטוח בזה) בחר שרת בחר שרת - וועל וועהלט אויס א סערווער בחר שרת אוטומטית - וועל וועהלט א סערווער אָטאָמאַטיש ישראל - ארץ ישראל ארגנטינה - ארגענטינע ארצות הברית - אמעריקע פאראייניגטע שטאטען ( פון אמעריקע) לונדון - לאָנדאָן סיומת למילי שניות - ms שנה שפה שנה שפה - טויש בייט די שפּראַך שמור שפה - געדענק האלט אן די שפּראַך
  • עזרה בתרגום לאנגלית

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    671 צפיות
    י
    להלן חלקי בפרוייקט... השתדלתי להצמד עד כמה שניתו לניסוח בעברית, על אף שלפי דעתי גם הגירסה בעברית צריך תיקוני ניסוח ע"מ שיעשה רושם מקצועי יותר... להלן עד אחרי הקטע הראשון: (זה לוקח לי הרבה זמן...) נ.ב. אני חושב שעדיין יש צורך שזה יעבור הגהה ע"י מקצוען דובר אנגלית כשפת אם (ולא רק ברמת שפת אם...) Filtered internet is not entirely safe. Yes! Even filtered Internet involves risks. The broader the filtered Internet is, the greater is the risk. Present risks are: Addictive Sites - There are many web sites which cause addiction to their surfers. This may cause them to check for updates on those sites as constant as every ten minutes or even less! this may seem humorous to those who are not familiar with it, but this is unfortunately the reality! Typically, sites that cause addiction to their users are those which are updated at a very frequent pace, such as Blogs, forums, news or large content web sites. This addiction oftenly causes extraordinary odd behavior by the affected person. The web addict can abandon quality time with his family in favor of some shallow content in these various forums.