• כשנט פרי מוחק ציורים של מוטי הלר...

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    940 צפיות
    צ
    @פורים-רב נפתח...
  • משדר לתשעה באב בהידברות

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    3k צפיות
    B
    @ליכט מוזר,למה שגלישה בסתר כן יעבוד? על כל פנים ניסיתי וזה מגיב באותה צורה....
  • אתר הידברות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    443 צפיות
    shragaS
    @YOLEVI אין שום בעיה בשמיעת וצפייה בהרצאות שנאמרו לפני גברים, אך הבעיה היא שיש שם גם הרצאות שנאמרו בפני נשים וד"ל, וסרטונים נוספים שלא עומדים בכללי נטפרי, לכן כל סרטון צריך לעבור בדיקה לפני שנפתח, וזאת מכיוון שאין אפשרות טכנית להבדיל באופן אוטומטי בין הסרטונים השונים
  • בעייה באתר של בודק בעיות נפוצות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    567 צפיות
    אישיהודיא
    @אישיהודי אמר בבעייה באתר של בודק בעיות נפוצות: @יעקב-ק אצלי לא תעשה כאש קוקיס (מחיקת הסטוריה) של הדף הזה @magicode אמר בבעייה באתר של בודק בעיות נפוצות: @יעקב.ק תודה על הדייוח, תוקן. לאחר תגובתו של @magicode אני מבין שאכן היתה בעיה כנראה שאני בדקתי לאחר שתוקן
  • פרטים בהצטרפות לנטפרי

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    סים כשרס
    ההסכם שיש לסים כשר מול הוט מובייל לא כולל שיחות והודעות וזה אמור להיות חסום גם במידה וזה לא נחסם סים כשר משלמת על כל הודעה תעריף יקר
  • סים של נטפרי

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    3k צפיות
    בן של מלךב
    @הקטן לא שווה לנו להיכנס לעניין. זה לא על הפרק כרגע
  • 019 הרשמה לנטפרי מחדש באמצע החודש?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    485 צפיות
    שלום עולםש
    @חיבור אז השלמת לי את הפאזל מה שידעתי הוא שיש חבילה והשאר זה תוספת או משהו כזה, עכשיו אתה אומר שזה משנה את מזהה החיבור אז מה שיוצא זה שהחבילה והתוספת הם חיבורים שונים עכשיו אפשר לבדוק או לברר אם זה פתיר בקלות ואפשר לסדר את זה (בקלות)?
  • נטפרי למוכרים באמזון?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    679 צפיות
    ע
    אני מוכר באיביי כבר חצי שנה - ורק דרך נטפרי. אם זה כרגיל? אפשר להגיד כמעט לגמרי. שוב, מודל העסקי של מכירה באמזון שונה לגמרי מזה של איביי, אבל עקרי הדברים - הכל זורם. כמעט כל פינה באמזון [כולל שרתי אמזון AWS] פתוחים בנטפרי לגמרי, וכן הדבר בכל מיני אתרים הנצרכים לסוג זה של עבודה. וגם אם נתקלתם באתר שעדיין לא נבדק [ויהיה הרבה כאלו, היות ואתה מחפש אתרים באנגלית, ואין הרבה משתמשים בנטפרי שמחפשים את זה], בסך הכל תמתין קצת עד שיפתחו לך. אני אגיד לך אפוא נתקעתי בעיקר - כל זמן שהוצאתי תווית משלוח, המדבקה היה מטושטש היות והוא תמונה ונשלח לבדיקה. זה עיבד העבודה הרבה, אבל ב"ה בסוף הם טיפלו ו[כמעט לגמרי] תקנו לי את זה. והעיקר, וזה בטח ידוע לך כבר - אם יש לך צורך דחוף לראות תמונות של המוצרים, זה יהיה מאוד איטי בנטפרי. בפרט כשאתה עושה market research באתרים כאלו שבכל דף יש עשרות תמונות שכל אחד טעון בדיקה. אבל אם רוצים - אפשר לעשות הכל מהדרין מן המהדרין. בהצלחה!
  • 4 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    magicodeM
    @מענטש-אמיתי צריך לשבת על הנושא. זה סיפור מורכב. אני שוקל האם לעקוף את התור או להכניס את זה לרשימת ההצבעות.
  • תוסף חדש: השלמה לאתרים נפוצים

תוספים לכרום אתרים נפוצים
    35
    21 הצבעות
    35 פוסטים
    5k צפיות
    S
    @מ.-פינחסי אמר בתוסף חדש: השלמה לאתרים נפוצים: @administrators בעקבות הפיתוח החדש של ר' @zvizvi שליט"א, אולי כדאי להוסיף אתרים שימושיים נוספים לדף "אתרים נפוצים" כוין שעכשיו יש לזה הרבה יותר שימוש אם כבר אולי אפשר להוסיף כל אתר שנפתח בנטפרי בלי צורך בסינון תמונות ותוכן בגלל שנטפרי בדקו שהאתר בסדר שיופיע באינדקס הזה וממילא בהשלמות חיפוש וכך זה יהיה השלמות אמיתיות ולא רק בנקים וכו כמובן אם זה אפשרי טכנית
  • יצירת ספר בויקי חסום

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    977 צפיות
    שלום עולםש
    יש שם ספרי קודש נדירים!
  • אינני יודע אם כאן המקום אך אשמח לקבל עזר מבעלי נסיון

40
    0 הצבעות
    40 פוסטים
    9k צפיות
    הקטןה
    יש גם את זה [image: 1532362558153-%D7%97.png]
  • מנוע החיפוש של גוגל נטפרי

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @שמשון אמר במנוע החיפוש של גוגל נטפרי: אציין שבעבודה אצלי משתמשים בסינון אחר ושם אכן פתוחות התוצאות של החיפוש בגוגל כמו השלמות אוטומטיות וכו' מה שמדברים כאן ואציין שהדבר מזעזע, ועוד שהוא נחשב לסינון מוקפד איי.... אני יודע שככה באתרוג
  • מה זה כאן ?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    478 צפיות
    יהושע ב.י
    האמת שאני גם לא יודע ברור, אבל הבנתי שהוא רצה לדעת מה היא התשובה לשאלה בפורום שם, וכתבתי שאני יכול להעלות כאן תשובה בענין, אבל מכיון שהפורום שייך לנטפרי, אני מעדיף בהעדפה מסויימת לבקש מהם רשות אם הם רוצים שאני יעלה כזה חומר שלא קשור ישירות לנטפרי, אינני יודע את הכללים שלהם. זה הכל. @magicode
  • רוט לאנדרואיד 7

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    magicodeM
    @יהושע-ב. מבחינת בעלות זה לא מדויק. זה חברות שנסחרות בבורסה ולכן הבעלות זה לפי מחזיקי המניות.
  • וואצאפ או טלגרם

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    זה צריך להגיע במקביל לדעתי לעבוד על שניהם ביחד!
  • 2 הצבעות
    2 פוסטים
    411 צפיות
    9579
    @ANGUI זה תקלה באתר שלהם
  • האם עוד מישהו ניסה אנדרואיד 7 על תעודת האבטחה של נטפרי

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    340 צפיות
    אין תגובות
  • האם גם לכם פורום פרוג לא נפתח מאתמול בערב?

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    16k צפיות
    האברךה
    @אישיהודי אמר בהאם גם לכם פורום פרוג לא נפתח מאתמול בערב?: יונתן גלנט נתן גלנט.
  • אופס... איך אפשר להיכנס לחשבון נט פרי בלי סיסמא

23
    1 הצבעות
    23 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @magicode אמר באופס... איך אפשר להיכנס לחשבון נט פרי בלי סיסמא: אסור שתגדלו איך הממשק נראה? @משרדי אמר באופס... איך אפשר להיכנס לחשבון נט פרי בלי סיסמא: @magicode תערוך את הודעתך משהו לא מובן צ"ל: אסור שתגלו איך הממשק נראה?