@yonatan אמר בWifree לאנדרואיד - היכן אוחז:
@אחד-תם אמר בWifree לאנדרואיד - היכן אוחז:
סליחה על ההקפצה. האם יש אשכולות חדשים בענין?, כי מאד מעניין אותי הנושא הזה אני ממתין לזה כבר שנים עם הטאבלט שלי.
(שאלה לדוגמא, האם חייבים לאפס את המכשיר בסיום ההתקנה??? ומה עם כל הנתונים וההגדרות שעמלתי עליהם שנים?)
בטאבלט שלי כל האפליקציות והנתונים נשארו כמות שהם, לא השתנו כי הוא זה, מלבד העובדה שמכאן ואילך לא ניתן להתקין אפליקציות.
אכן, גם אצלי כך. במערכת הפניות אמרו לי שבמכשירי סמסונג בדרך כלל לא צריך איפוס.
וכך הוה.
@מעלה-ומוריד אני שונא לפתוח דיון חדש על משהו שכבר נידון.
(הרי אם אפתח נושא חדש ישר יפנו אותי לכאן).
וזה בדיוק המקום שדנו בדיוק בשאלה שאני שואל.
האפליקציה של עלי אקספרס, עובדת או לא?
@רוכב-בערבות את הבעיה שאתה אומר, שיש עוד דברים ברקע, יש גם במחשב וגם באנדרואיד, תעשה הקלטת תעבורה ותסמן וי בשורה של הצג רק שורות חסומות, ותבדוק האם יש חסימה כלשהי. ואם כן, תגיד לי מה הקטוגוריות של החסימות, ומה הכתובות שלהם.
@אינו-יודע-לשאול אמר בפירוק קבוצה בהאנגהאוטס:
זה בעצם כלי של גוגל?
בעיקון זה נטפרי הוסיפו את זה
אבל בפועל זה בעצם משהו שכל אחד יכול לעשות גם אם אתה לא בנטפרי, על ידי שהוא ניכנס למשתמשים ומציא אחד אחד ובסוף יוצא
רק נטפרי עשו שאותה פעולה תעבוד אוטמוטי
בנוסף, לגבי סלולארי- אתה לא יודע מה עובד אצלך בבית? איזו חברה קולטת טוב? אין הבדל בין אינטרנט סלולארי לטלפון מבחינת הקליטה. חברה שעובדת זו חברה שעובדת.
לא נכון, יכול להיות שבטלפון עובד מצוין עם דור 3 או אפילו דור 2, וגם באתר של מיקומי האנטנות אתה רואה את האנטנות האלו קרוב מאד, אבל בפועל אין קליטה של דור 4 בבית. וגלישה על דור 2 לא אפשרית ועל דור 3 זה לא משהו.
גם יש חברות דפוקות שיש קליטה מצוינת אבל יש עומס גדול על האנטנות, אני ראיתי חיבור לרשת דור רביעי עם קליטה מלאה וגחישה פחות מחצי מגה! בחברה הידועה כדפוקה.
מנסיון בדר"כ אין מתחרים לפלאפון.