• מעבר ביוטיוב לסרטון הבא

12
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @bbn אולי נטפרי עושים פיתוח שיעבור רק לסרטון פתוח באותה הקטגוריה ( נניח מוזיקה)? את מי לתייג?
  • נט פרי בטלפון

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    458 צפיות
    חיפושית 100ח
    @mashav @shalomk ביתר פירוט: הדפדפן וקצת מהאפליקציות יעבדו בהתקנה רגילה של תעודת אבטחה. עבור רוב האפליקציות צריך תעודת אבטחה בגישת root, מאנדרואיד 7 ואילך. זה די מורכב למי שלא מתמצא. ליתר פירוט ראה כאן https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד
  • יוטיוב בנטפרי

15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    653 צפיות
    B
    @שמעון-ירחי תעשה כמו שאני ו @חיפושית-100 אמרנו לך למעלה [image: 1608580653266-4135986a-ba66-4ddc-b848-1bbc071d89b8-image.png]
  • איך מורידים שיר?

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    2k צפיות
    S
    @לולוש ,תורידי עם האתר הזה ותמירי את זה באתר https://he.onlineconvert.com/ https://yownload.ml/
  • מצלמה לביבי סיטאר שעובד על WI FI

הועבר
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    @לולוש הכול טוב כן גם אני בהידברות ראיתי משהו כזה אבל אני לא חושש
  • תעודת אבטחה לטאבלט (והתקנת ROOT)

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    624 צפיות
    ב
    @חיפושית-100 לא את כולם כי לא ממש הבנתי את כולם אבל חלק וזה לא עבד לי
  • תמונות נחסמות בקוד להורדת קובץ html

7
    1
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    574 צפיות
    משרדימ
    @nanif אמר בתמונות נחסמות בקוד להורדת קובץ html: @shraga כל פעם שהקליאנט מבקש מהסרבר את הקובץ התמונות עוברות מחדש תהליך של בדיקה. כך שלא באמת יעזור לעשות את זה שוב עוד כמה דקות. מה גם שהתמונות כבר בדוקות בעיקרון, כשטענו אותם הן עברו תהליך של בדיקה. (טוענים אותך דרך הממשק) אם בכל פעם זה נבדק מחדש, זה לא תקין-תשלח פניה לנטפרי.
  • נושא זה נמחק!

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    139 צפיות
  • בלוסטאקס

בלוסטאקס
    9
    1
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    @יש-שדה https://pcwonderland.com/bluestacks-4-215-0-9001-free-download/ אפשר דרך פה . אני הצלחתי
  • חברות עם קבלת SMS

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    844 צפיות
    חיפושית 100ח
    אולי מישהו מתנדב לערוך טבלה על כך בויקי?
  • 2 סימים לחבילה אחת

11
    3 הצבעות
    11 פוסטים
    714 צפיות
    מעלה ומורידמ
    @סים-כשר אמר ב2 סימים לחבילה אחת: כשבונים חבילה משקללים ממוצע שימושים, במידה וישתמשו ב 2 סימים על אותה חבילה זה כבר לא אותו ממוצע בחברות שאינן ספקים של נטפרי, משום מה כן מצליחים לשער ולתת שני סימים
  • RL קרסו??

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    462 צפיות
    nigunN
    @mashav עכשיו חזר
  • נושא זה נמחק!

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    46 צפיות
  • וידאו טוב

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    830 צפיות
    אין תגובות
  • בעיה בצינתוקים בפתיחת חשבון

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    483 צפיות
    ChocolateC
    @by6199 אמר בבעיה בצינתוקים בפתיחת חשבון: @chocolate הבעייה הייתה מאז ומתמיד, גם אני נתקל בה כל פעם שאני פותח קו חדש. (לא מבין מה דחוף לשלוח צינתוקים במקום שיחה) גם שיחה לא עבד
  • 1 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    גדול קטןג
    @רחמים גם התקנה נקיה מתקינה את מצב S במחשבים מסויימים. זה צרוב בביוס.
  • שמירת קורס וידאו מאתר VIMEO

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    388 צפיות
    רחמיםר
    @davidov התוכנה youtube-dl יודעת להוריד עם שם משתמש וסיסמה. ויש גם תוכנה עם ממשק גרפי שנקראת youtube-dl-gui
  • קריסה כללית בשירותי גוגל

9
    6 הצבעות
    9 פוסטים
    630 צפיות
    י
    @eli-100 אמר בקריסה כללית בשירותי גוגל: [image: 1607950007958-26395c03-a2c8-46f0-8eab-4d7616a64b2f-image.png] זהו סלאמת הכל הסתדר
  • סינון בסקייפ

37
    0 הצבעות
    37 פוסטים
    1k צפיות
    חיפושית 100ח
    @לולוש אמר בסינון בסקייפ: @חיפושית-100 אמר בסינון בסקייפ: @לולוש אמר בסינון בסקייפ: @חיפושית-100 למה לוקח לזה זמן רב להטען? ברוב המחשבים שאני בדקתי זה לוקח פחות משנייה. בחלקם 2-3 עשיריות שנייה. אבל ברור שזה תלוי במהירות המחשב והאינטרנט. כמה זמן אצלך, בערך? בהתחלה-שבריר שניה, עכשיו-בכלל לא נטען! מוזר. אצלי עובד מצוין. אולי המחשב שלך יצא לחופשה זמנית תנסי לפתוח שוב כרטיסייה חדשה. ואם לא עזר, תבדקי לאחר ההדלקה הבאה של המחשב.
  • מנהלים, דיווח אנונימי שווה פחות?

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    480 צפיות
    ל
    @יוליוס לא נראה לי. הבעיה שאם הם לא הבינו מה הבעיה, הם מתעלמים מההודעה. זה קרה לי ששלחתי סרטון עם תמונה של אישה (לשניה) כמה וכמה פעמים והם לא סגרוהו עד ששלחתי להם את השניה המדוייקת בה היא נראית. פשוט הם לא הבינו מה אני רוצה מהם.