• בחירות בנטפרי

2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    477 צפיות
    מ
    @חזק אמר בבחירות בנטפרי: לענ"ד כל מי שהצביע ובחר בפיתוחים שכבר בוצעו בזה אוטומטית כל ההצבעות יורדות וניתן להצביע שוב על משהו אחר @מ-פינחסי אמר בשחרור קולות הצבעה מרעיונות שבוצעו: ברגע שההצעה בוצעה אוטומטית אפשר להצביע שוב. המנהלים שולחים אימייל לכל אלו שהצביעו להצבעה זו. בפיתוח האחרון המנהלים משום מה עודד לא שלחו אימייל.
  • מישהו יכול לעזור לי?

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @שלום-על-ישראל אמר במישהו יכול לעזור לי?: זה ממזער את הצורך באימולטור ואפליקציה למיטב הבנתי התוכנה שלה לא מספיקה לניווט לפי עומסים ועדכונים וכו'
  • הורדת קבצים מאפלקציית gmail באנדרואיד

31
    1 הצבעות
    31 פוסטים
    5k צפיות
    מנתקמ
    @ניק-ירושלמי אמר בהורדת קבצים מאפלקציית gmail באנדרואיד: @מנתק אפשר הסבר? תודה. זה סיפור מסובך לעשות את זה לבד
  • סים כשר - פרטנר - דיווחי משתמשים על עומס וכדו'

167
    1 הצבעות
    167 פוסטים
    14k צפיות
    א
    @שעי-ה אמר בסים כשר - פרטנר - דיווחי משתמשים על עומס וכדו': אני משתמש עם 'סים כשר פרטנר' בבני ברק והמהירות הכללית בדור 4 מצוינת, האתרים נטענים במהירות והורדות יורדות ממש מהר, על אף שיש לי בדר"כ 2 או 3 קוים בקליטה. (חסום לי בדיקת המהירות) . מצטרף, מתחילת פסח אני נהנה ממהירות וקליטה מצוינות. הסבלנות השתלמה. [image: 8291746515.png] הורדה ע"י עגלת השיעורים של קול הלשון: [image: 1559036986851-1fc63740-f86a-40d8-998c-9fdeed2b0603-image.png] (להמרת התוצאה ל-Mbps יש להכפיל ב-8)
  • למי יש ניסיון עם שימוש בנטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    446 צפיות
    shragaS
    ראה כאן בשני המקטעים הראשונים.
  • בדיקת התמונות

תמונות בדיקת תמונות
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    2k צפיות
    ארגנטיניא
    מה קורא 50 דקות לראות תמונה?
  • בעיה אחרת בנטוויזן הווייפי נופל במחשב

27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    2k צפיות
    ר
    @shraga אמר בבעיה אחרת בנטוויזן הווייפי נופל במחשב: @רמיזא נראה בעיה בראוטר, בכל מקרה, לא קשור לנטפרי או לספק. אולי זה קשור לוויפרי, כי אם אני מחובר דרך כבל זה לא קורה, וגם נטוויזן כבר החליפו לי ראוטר,
  • אתר מצלמות הכותל(שפתוח בנטפרי)

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    558 צפיות
    1
    @aiib אמר באתר מצלמות הכותל(שפתוח בנטפרי): @100 נראה לי שזה לא קשור למערכת הפניות אלא למפעיל האתר בכל מקרה לא קשור לכאן @חיולה נשמח לעדכון מה יצא בסוף
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    אין תגובות
  • פיקוח קהילתי "כל ישראל ערבים" עדיין קיים?

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    Z
    משתמשים קהילת כל ישראל ערבים שלום רב הודעה חשובה קהילת כל ישראל ערבים הוקמה אחרי בקשותיהם של לקוחות שרצו שירות אינטרנט לפי הצורך "האמיתי", שיהיה אפשר ללקוח אינטרנט עם רק מה שהוא צריך ולא דברים מיותרים עבורם. ב''ה הקהילה היום מונה מאות, מה שמעיד על החשיבות של אפשרות כזאת בשנתיים מאז שהקהילה קמה, מנוהלת ומתוחזקת ע''י מתנדבים, שנותנים מזמנם בכדי לטפל בפניות ושינויים המתבקשים ע''י המשתמשים, טופלו פניות ביום ובלילה, בערב שבת ובמוצ''ש. לפני כמה חודשים, נטפרי הקימה קהילה בשם "נטפרי אישי" המהווה תחליף לקהילה זאת. ישנם שלשה יתרונות עיקריים בקהילה נטפרי איש ע''פ הקהילה שלנו. א. הפניות נעשות באותו דרך שנעשות פניות רגילות לנטפרי (דרך מכרז הפניות) ב. הפניות מטופלות ע''י עובדים של נטפרי מה שמשפר את הטיפול של הפניות ג. האפשרות לדרג את החשיבות הפניה, מה שיביא לטיפול במהירות רבה. אחרי שהוקמה הקהילה בנטפרי, אנחנו רואים שאין כבר צורך בקהילה שלנו ולכן ברצוננו לבטלה אנו פונים בבקשה לכלל המשתמשים, לשלוח בקשת דרך מרכז הפניות, באזור האישי של נטפרי, ולבקש שיעבירו אתכם מהקהילה "כל ישראל ערבים" לקהילה "נטפרי אישי" ולא לעבור בטעות לקהילה בשם "נטפרי אישי מינימלי" (כל הגדרות יישארו כמות שהם) אשמח לשמוע אם יש החושבים שבכל זאת יש צורך דווקא בקהילה שלנו בכדי לשלוח פניה לנטפרי, היכנסו לכתובת https://netfree.link/user > הפניות שלי> שלח פניה חדשה. בברכה קהילת כל ישראל ערבים
  • דפדפן נטפרי בהדרן

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    62626
    @chaimke על הדפדפן לבד 20 ש"ח כל השאר זה תשלום להדרן בלי קשר לנטפרי
  • חריגה.... אנא המתן

2
    1
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    524 צפיות
    shragaS
    https://netfree.link/wiki/סינון_התמונות#.D7.97.D7.A8.D7.99.D7.92.D7.94
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    491 צפיות
    M
    לא קשור לנטפרי. ננעל.
  • בקשת עזרה BLUESTACKS

7
    1
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    582 צפיות
    י
    @shraga עשיתי WINDOW UPDATE ואח''כ התקין בהצלחה
  • בניית שרת

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    636 צפיות
    א
    @א100 אני כמעט ולא משתמש עם הפורום הזה, ואכן לא ידעתי מהפורום תחומים, תודה על הידיעה, ואשתמש בו.
  • לפתוח waze בהגדרות סינון

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    460 צפיות
    משרדימ
    @d2000 יש תגית בשם וויז.
  • סינון במחשב רופא קופת חולים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    516 צפיות
    מנתקמ
    צור קשר באישי או שתתקשר לביצור ח"ה 1599550330
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    550 צפיות
    chaimkeC
    הגיוני לחלוטין, באותו זמן ובאותה שעה השתמשתי בסים של פרטנר כשר והיה איטי (לא ממש אבל כמו תמיד סרטונים נפתחים לאט ודפים עולים בקצב איטי, ומאידך בסים של 012 מובייל שזה אותו דבר או פחות הכל טס, כפשוטו, אין לזה הסבר
  • עזרה בווצאפ

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    629 צפיות
    B
    מתקינים אנדרואיד ועליו ווצאפ. אם צריl את הקבצים צור קשר psagotc@gmail.com
  • להתנדב בנטפרי

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    1k צפיות
    חזקח
    @ארגנטיני רק לצורך הבהרת הענין, כדי למנוע לעז על אירגון TAG בחו"ל. ידוע לי מבפנים, שאין שום סינון או חסימה ששייכת ל- TAG. TAG הוא אירגון עולמי המסייע בנתינת ובהתאמת פתרונות הקיימים בשוק (זה יכול להיות, נטפרי, נתיב, נטספרק וכו') לפי צורכי הלקוח, ולפי הדרכת הרבנים. לא לכולם מתאים נטפרי, כמו שלא לכולם מתאים נטספרק. לא באתי ח"ו להכשיר ולתמוך בשאר הסינונים. בעיניי, רק נטפרי נקי באמת. אלא שמה לעשות, ורוב הציבור בחו"ל, עדיין לא בששלב הזה, ולכן משתמשים גם בפתרונות אחרים כדי להציל כמה שאפשר.