אייפד גירסה IOS 13.1 . לא יודע להתקין תעודת אבטחה של נטפרי .
-
@moty הקיצער בלבלתי את המוח...
בכל אופן בנושא ההגבלות ו'זמן מסך', ממליץ לך לא לסמוך על ההגדרה שלך כי היא ניתנת לפריצה למבינים, צור קשר עם מומחים ותראה איך להגדיר כיאות.
צור קשר עם @Chocolate אני רואה שהו כבר כאן... -
@chv אמר באייפד גירסה IOS 13.1 . לא יודע להתקין תעודת אבטחה של נטפרי .:
בכל אופן בנושא ההגבלות ו'זמן מסך', ממליץ לך לא לסמוך על ההגדרה שלך כי היא ניתנת לפריצה למבינים, צור קשר עם מומחים ותראה איך להגדיר כיאות.
צור קשר עם @Chocolate אני רואה שהו כבר כאן...אני לא מומחה גדול לעניין ואני לא אומר לאף אחד מה לעשות, רק תיקנתי אותו שאין לו שום חסימה על המכשיר, רק סינון הניתנת להסרה בקלות (חוץ מזה שזמן מסך לא מגביל המכשיר לרשת של נטפרי ).
-
@Chocolate אמר באייפד גירסה IOS 13.1 . לא יודע להתקין תעודת אבטחה של נטפרי .:
אני לא מומחה גדול לעניין ואני לא אומר לאף אחד מה לעשות, רק תיקנתי אותו שאין לו שום חסימה על המכשיר, רק סינון הניתנת להסרה בקלות (חוץ מזה שזמן מסך לא מגביל המכשיר לרשת של נטפרי ).
למה אין שום חסימה? באינטרנט הוא של נטפרי והסינון באייפד, כמו שאני רואה הוא בדיוק כמו במחשב (אפילו רדיו לא נפתח)
כמובן נשארת האופציה להתחבר לגלוש דרך רשתות וויפי אחרות, ואז אין חסימה של נטפרי. על זה דיברתי שיש גם את הגבלות זמן מסך. -
@moty אמר באייפד גירסה IOS 13.1 . לא יודע להתקין תעודת אבטחה של נטפרי .:
כמובן נשארת האופציה להתחבר לגלוש דרך רשתות וויפי אחרות, ואז אין חסימה של נטפרי. על זה דיברתי שיש גם את הגבלות זמן מסך.
איך הגבלות מסך עוזר שלא תוכל להתחבר לרשת שאינו נטפרי?
-
איך הגבלות מסך עוזר שלא תוכל להתחבר לרשת שאינו נטפרי?
אפשר להתחבר, אך ישנה הגבלה על רובן המוחלט של האפליקציות הקיימות. הרצון הוא כמובן להשתמש כל הזמן ברשת ובסינון של נטפרי, וההגבלות דרך בקרת הורים הם לתוספת ביטחון. מיותר לציין שהסיסמא על בקרת הורים לא תהיה בידי כך שזו חסימה לכל דבר וענין ואיני יכול לפתוח מתי שארצה.
-
במילים אחרות אייפון פרוץ עם (הרבה) רצון טוב.
-
במילים אחרות אייפון פרוץ עם (הרבה) רצון טוב.
איפה הפרצה?
אולי לא כדאי שתחכים אותי. -
@moty
אני לא מבין אותך,
אתה אומר לבד שאין שום חסימה על המכשיר ורק רצון טוב להתחבר רק לרשת של נטפרי (לא מבין בשביל מה צריך בכלל הגבלות זמן מסך הרי האפליקציות בנטפרי מילא לא יעבדו, ואם הרצון הטוב לא יתממש עד הסוף ותתחבר לרשת שאינו של נטפרי הרי יש לך דפדפן פרוץ ולא יהיה לך בכלל צורך באפליקציית רדיו)
סליחה על החריפות אבל הרבה פעמים מי שהוא ... זה מסתיים כמו שאמרת, שאני לא יצטרך להחכים אותך הילדים כבר יחכימו אותך. -
@moty לשם הידע
האם בהגדרות "זמן מסך" ניתן להגביל את השימוש בוויפי לרשת מסוימת בלבד?
או שיש רק אופציה של חסימה מוחלטת של וויפי? -
@א-פושטער-איד אמר באייפד גירסה IOS 13.1 . לא יודע להתקין תעודת אבטחה של נטפרי .:
האם בהגדרות "זמן מסך" ניתן להגביל את השימוש בוויפי לרשת מסוימת בלבד?
אי אפשר. בשום הגבלות/זמן מסך וכל חניכא - זה לא אפשרי (חבל מאוד..)
-
@moty האפליקציות הרגילות עובדים אם הסינון של נטפרי ? או שזה עושה בעיות כמו באנדרואיד ?(- גמייל, כרום, וויז, צאט של גוגל, בנקים, מוביט, יד שתים , מי )
-
@moti אני מניחה שיש לך כבר נסיון עם השימוש באייפד + חיבור לוויפי מסונן נטפרי.
אם נתקלת בבעיות כלשיהן? האם נוח להשתמש בזה?
מה לגבי האפליקציות כגון מייל, בנקים וכו?
תודה מראש! -
@moty
תוכל להסביר לי ?
האפליקציות עובדות בתוך האייפד? -
@moty
נא לשלוח בבקשה הדרכה מצולמת