חדר מחשבים וירטואלי
-
@גד מפליא קצת שרעיון עם כל כך הרבה אהדה, לא זוכה אפ' לתגובה של אחד מהמנהלים.
זה גורם לי לתהות מה רמת ההשפעה של הפורום על המדיניות של נטפרי. -
מה אתה רוצה ש @magicode יגיד
אמממ, זה רעיון יפה!
?
אתה מצפה שהוא יכתוב שנטפרי תבצע את הרעיון בהקדם?
ברור שזה לא מעשי שכל רעיון טוב ייושם תוך תקופה קצרה -
@וידאל אני אכן מצפה שאחד מהמנהלים יגיד שזה רעיון טוב או שמא לא טוב, וכך עשה מג'יקוד בעבר, מה גם שאפשר להעלות את הפיתוח להצבעה שזה לא תהליך מסובך כל כך.
-
במערכת הפניות נאמר לי שבינתיים בוחנים את הרעיון.
-
@מעלה-ומוריד תודה על העדכון, כנראה מהרתי מדי להסיק מסקנות.
-
היה לנו גם כל מיני רעיונות בסגנון.
המטרה של זה לפתור צורך זמני. של מישהו שהוא תמיד בחשבון מוגבל יותר.אם אני מבין נכון נניח יהיה אפשר לרכוש 20 דקות ב 5 שקל.
ויהיה אפשר להפעיל אותם ולהפסיק. והדקות ירדו.
וכל פעם שיפעילו זה יפתח את החשבון במסלול הרגיל.זה רעיון יפה.
-
@magicode אמר בחדר מחשבים וירטואלי:
וכל פעם שיפעילו זה יפתח את החשבון במסלול הרגיל.
ליתר דיוק
שיוכל להחליף לפרופיל אחר, גם אם אחד צריך מידי פעם גישה לביטוח לאומי
הוא לא צריך לפתוח גישה ליוטיוב/חדשות/ויקיפדיה/פרוג. -
-
@מעלה-ומוריד אמר בחדר מחשבים וירטואלי:
20 דקות ב 5 שקל.
העלות צריכה להיות דומה לזו של חדרי מחשבים.
כתבתי רק דוגמא.
וכמדומני שזה המחירים בחדרי מחשבים. -
@מעלה-ומוריד אמר בחדר מחשבים וירטואלי:
העלות צריכה להיות דומה לזו של חדרי מחשבים.
לאו דווקא, ודאי שזה יהיה יותר נחמד, אבל פה זה שירות V.I.P.
-
@מעלה-ומוריד מצד אחד בחדר מחשבים יש עלות רבה של שכירת מקום, קניית ציוד משרדי יקר, תחזוק וכו', הרבה יותר מחדר וירטואלי.
מצד שני כיון שהנוחות לגשת לחדר המחשבים מהמחשב הביתי נוחה הרבה יותר, רק המחיר ימעיט את השימוש בו.
אך באמת כל הרעיון לתת גישה לאתרים נוספים בכפוף לסוג של קנס אינו הגיוני, ובפרט שלאדם ממוצע ומבוסס כמה שקלים אינו שיקול, ולאדם פחות מבוסס זה ממש יקר...
צריך רעיון אחר כדי לפתוח לזמן מה אפשרויות נוספות.
כרגע, שצריך בעצם לעשות מינוי חדש, זה די הגיוני, לא? -
@חיוך אמר בחדר מחשבים וירטואלי:
@מעלה-ומוריד מצד אחד בחדר מחשבים יש עלות רבה של שכירת מקום, קניית ציוד משרדי יקר, תחזוק וכו', הרבה יותר מחדר וירטואלי.
מצד שני כיון שהנוחות לגשת לחדר המחשבים מהמחשב הביתי נוחה הרבה יותר, רק המחיר ימעיט את השימוש בו.
אך באמת כל הרעיון לתת גישה לאתרים נוספים בכפוף לסוג של קנס אינו הגיוני, ובפרט שלאדם ממוצע ומבוסס כמה שקלים אינו שיקול, ולאדם פחות מבוסס זה ממש יקר...
צריך רעיון אחר כדי לפתוח לזמן מה אפשרויות נוספות.
כרגע, שצריך בעצם לעשות מינוי חדש, זה די הגיוני, לא?ובמנוי החדש הוא יגלוש ויגלוש ויגלוש עד התהום חלילה, זה כל הרעיון, שניתן לפתוח לזמן המינימום שצריך.
ניתן לעשות שמי שמעוניין לחסום את עצמו וכמה שקלים לא מפריעים לו, יקבע לעצמו תעריף גבוהה מראש לקניית שעה. ז"א שיהיה תעריף מינימום, ומשם כל אחד יוכל לקבוע לעצמו תעריף יותר גבוה בזמן יצירת המנוי וכדומה. -
הרעיון של חדר מחשבים וירטואלי הוא טוב מאוד מצד אחד, לאותם אלו שכאשר הם צריכים משהו הם פותחים מסלול
אבל ישנם רבים מאד שאצלם האינטרנט הוא מוקצה מחמת מיאוס, אם נכניס אליהם את האינטרנט הביתה בצורה של חנות מחשבים וירטואלית, זה עלול בסופו של דבר להכניס להם את האינטרנט לגמרי.
לא חבל?
אולי זה תלוי בהגדרה, אם יקראו לזה "חנות מחשבים וירטואלית" זה יותר תמים, ואם "פתיחה לפי שעה" זה פחות תמים... -
@פלורידה אמר בחדר מחשבים וירטואלי:
הרעיון של חדר מחשבים וירטואלי הוא טוב מאוד מצד אחד, לאותם אלו שכאשר הם צריכים משהו הם פותחים מסלול
אבל ישנם רבים מאד שאצלם האינטרנט הוא מוקצה מחמת מיאוס, אם נכניס אליהם את האינטרנט הביתה בצורה של חנות מחשבים וירטואלית, זה עלול בסופו של דבר להכניס להם את האינטרנט לגמרי.
לא חבל?
אולי זה תלוי בהגדרה, אם יקראו לזה "חנות מחשבים וירטואלית" זה יותר תמים, ואם "פתיחה לפי שעה" זה פחות תמים...לכן הוספתי את זה בפוסט הראשון:
@גד אמר בחדר מחשבים וירטואלי:יש לי בזה צדדים לכאן ולכאן, אשמח לשמוע חוו"ד.
-
היה לנו גם כל מיני רעיונות בסגנון.
המטרה של זה לפתור צורך זמני. של מישהו שהוא תמיד בחשבון מוגבל יותר.אם אני מבין נכון נניח יהיה אפשר לרכוש 20 דקות ב 5 שקל.
ויהיה אפשר להפעיל אותם ולהפסיק. והדקות ירדו.
וכל פעם שיפעילו זה יפתח את החשבון במסלול הרגיל.זה רעיון יפה.
האם יש חדשות בנושא? החלטה בעד / נגד? החלטה שלא להחליט? בזמנו הבנתי שהנושא בבדיקה.