מיקום הפנל בדפדפן
-
איך ניתן לקבוע את מיקום הפנל בדפדפן,
מיקום ברירת המחדל שלו מאד לא נוחה לי (בדיוק על הכפתור של אלמנטור ועוד), כל פעם שאני מגדיר בהגדרות על המיקום הרצוי, זה עוזר לאותו רגע בלבד, וחוזר לקדמותו לאחר ריענון העמוד.ישנו תוסף ישן שנועד לטפל בזה, אבל הוא לא עובד לי.
אשמח לקישור או הסבר בעניין, תודה.
-
@הכלבויניק אמר במיקום הפנל בדפדפן:
כל פעם שאני מגדיר בהגדרות על המיקום הרצוי, זה עוזר לאותו רגע בלבד, וחוזר לקדמותו לאחר ריענון העמוד.
הוא אמור לזכור את המיקום שהגדרת לו, ואצלי הוא באמת זוכר. השאלה למה אצלך לא.
-
@הכלבויניק מכיון שהזכרת אלמנטור, אני מבין שאתה קצת מבין בפיתוח ווב?
אם כן תוכל לבדוק בכלי המפתחים אם ההגדרה נשמרה. שים לב שבגלישה בסתר ההגדרה לא חלה ולא נשמרת. -
@yzahn אמר במיקום הפנל בדפדפן:
@הכלבויניק מכיון שהזכרת אלמנטור, אני מבין שאתה קצת מבין בפיתוח ווב?
אם כן תוכל לבדוק בכלי המפתחים אם ההגדרה נשמרה. שים לב שבגלישה בסתר ההגדרה לא חלה ולא נשמרת.תודה!
זה מראה לי את השינוי בכלי המפתחים, אבל השינוי לא נשמר לאחר ריענון העמוד.
איך אני יכול לשמור את זה קבוע?
-
@הכלבויניק אולי מוגדר אצלך (על ידי תוסף?) לנקות את ה-localstorage בכל טעינה מחדש של הדף?
-
@הכלבויניק אולי מוגדר אצלך (על ידי תוסף?) לנקות את ה-localstorage בכל טעינה מחדש של הדף?
לא.
זה בעיה רק אצלי? חשבתי שכך זה אצל כולם... -
@הכלבויניק לכאורה רק אצלך. נסה לחשוב מה שונה אצלך מאצל אחרים ואולי כך תוכל לעלות על הבעיה. הדפדפן כרום רגיל? בלי תוספים מיוחדים? שפה - עברית? האם אתה נתקל בבעיית שכחת הגדרות באתרים אחרים?
-
@הכלבויניק תנסה בדפדפן שונה.
-
@הכלבויניק לכאורה רק אצלך. נסה לחשוב מה שונה אצלך מאצל אחרים ואולי כך תוכל לעלות על הבעיה. הדפדפן כרום רגיל? בלי תוספים מיוחדים? שפה - עברית? האם אתה נתקל בבעיית שכחת הגדרות באתרים אחרים?
@נטפריס אמר במיקום הפנל בדפדפן:
@הכלבויניק תנסה בדפדפן שונה.
אני משתמש בכרום רגיל, ללא תוספים חשודים בעניין הזה.
אבל ניסיתי עכשיו בחשבון כרום נוסף, שאין בו תוספים כלל, וזה כן נשמר לי.
תודה, אני אנה לכבות את התוספים הקיימים אצלי, ולראות אם זה קשור אל אחד מהם.