יציאה ממצב s כאשר הגישה ל חנות האפליקציות של מייקרוסופט חסומה בנטפרי.
-
רכשתי מחשב נייד חדש שמותקן עליו "Windows 10 Home in S mode"
התברר לי שאין אפשרות להתקין תוכנות בווינדוס זה ללא "Microsoft store" (חנות האפליקציות של מייקרוסופט)
ניסיתי להתקין עליו ווינדוס 10 רגיל (Pro), אך הבעיה לא נפתרה,
(הווינדוס הותקן וההגבלות נשארו, למרות שמערכה ההפעלה היא חדשה אבל אוטומטית היא על "S", (לא הייתה בתחילת ההתקנה אפשרות לבחירת גרסת ווינדוס 10)
לצורך היציאה ממצב s צריך להכנס ל"Microsoft store" אבל היא חסומה בנטפרי מה עושים?
ההוראות שניתנו כאן בפורום בעבר בהקשר לבעיה זו הם כדלקמן, אבל שוב הם אינם מתאימות למסונני נטפרי.
במחשב שבו פועל Windows 10 במצב S, פתח את הגדרות > עדכון ואבטחה > הפעלה. במקטע עבור ל- Windows 10 Home או עבור ל- Windows 10 Pro , בחר עבור ל- Store. (אם מופיע גם המקטע 'שדרג את מהדורת Windows', הקפד לא ללחוץ על הקישור 'עבור ל- Store' שמופיע שם.) בדף יציאה ממצב S (או דף דומה) שמופיע ב- Microsoft Store, בחר את לחצן קבל. לאחר שתראה הודעת אישור בדף, תוכל להתקין אפליקציות מחוץ ל- Microsoft Store. -
@shsh תתקין תעודה באופן ידני ואז זה יעבוד
-
@a0533057932 אני מתחבר עם ווי פי למחשב שעליו מותקן הסינון, עליו התקנתי תעודת אבטחה. האם צריך להתקין גם על הנייד? תודה.
-
@a0533057932 אתה מתכוון תעודת אבטחה של נטפרי? מה זה קשור?
-
@shsh התקנת תעודה באופן ידני באמת עוזרת להתקנת תעודת אבטחה במצב s אבל לא עוזרת ליציאה ממצב s
כל עוד אני במצב s ואני מחובר לנטפרי אין לי מה לעשות עם המחשב.
אי אפשר להתקין שום תוכנה שבעולם [גם לא אופיס או כל תוכנה שהיא.] ללא יציאה ממצב s והדרך לצאת ממצב זה ורק רק על ידי להתחבר חנות האפליקציות של מייקרוסופט, והיא חסומה בנטפרי. מה עושים? -
-
@shsh
כן -
@ליכט תודה. עשיתי את התהליך שמובא שם. זאת אומרת שהתקנתי תעודה באופן ידני, זה באמת קידם אותי אבל את השלב האחרון של היציאה ממצב בטוח על ידי הכניסה לחנות האפליקציות של מייקרוסופט לא מתאפשרת לי. נראה לי שזה קשור לחסימה של נטפרי, אולי אני טועה?
-
@ליכט אתה יכול לראות זאת בעצמך. בהפניה לויקי נטפרי מסתיימת בקישור לחנות של מייקרוסופט. תנסה ללחוץ על קישור זה. אני ניסיתי בשתי מחשבים ולא הצלחתי.
-
@shsh מי הספק שלך בנטפרי?
עם זה RL או סים כשר באמת תאלץ לפנות אלים שיפתחו לך את שרתי ווינדוס -
@a0533057932 תודה. זאת אומרת שהספקים הם אלה שחוסמים לי את החנות של ווינדוס?
-
@shsh כן
-
@shsh אמר ביציאה ממצב s כאשר הגישה ל חנות האפליקציות של מייקרוסופט חסומה בנטפרי.:
ניסיתי להתקין עליו ווינדוס 10 רגיל (Pro), אך הבעיה לא נפתרה,
(הווינדוס הותקן וההגבלות נשארו, למרות שמערכה ההפעלה היא חדשה אבל אוטומטית היא על "S", (לא הייתה בתחילת ההתקנה אפשרות לבחירת גרסת ווינדוס 10)עשית התקנה נקיה? כלומר דרך אונקי שעולה בבוט, כולל פירמוט של הדיסק קשיח לפני ההתקנה?
-
@shsh דיברתי עם שירות הלקוחות של נטפרי.
הם עזרו לי בפתרון הבעיה בשמחה ומקצועיות. -
@a0533057932 אמר ביציאה ממצב s כאשר הגישה ל חנות האפליקציות של מייקרוסופט חסומה בנטפרי.:
או סים כשר
בסים כשר יש לשנות DNS ל 3.3.3.3
-
@רחמים גם התקנה נקיה מתקינה את מצב S במחשבים מסויימים.
זה צרוב בביוס.