לפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק
-
יש הרבה תוספים למחשב שסגורים בגלל Microsoft Store ואין בהם בעיה כלל אלא רק כי ההתקנה דרך שם
אולי תינתן אפשרות ספציפית לאתר זה בעלות נניח של 5 נקודות או כל כמות אחרת שבנטפרי יראו לנכון שיתחבר נציג בשליטה מרחוק ויבצע את ההתקנה ולאחר מכן אין שום צורך בהתערבות נוספת?
@administrators -
@אפר-שריפה זו הצעת הפיתוח הכי גבוהה כעת:
https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=27
נכון שלא הצבעת לה? -
@נטפריס אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
@אפר-שריפה זו הצעת הפיתוח הכי גבוהה כעת:
https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=27
נכון שלא הצבעת לה?הצבעתי
ואני מתכוון פתרון זמני ולא קבוע -
-
@אפר-שריפה אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
אולי תינתן אפשרות ספציפית לאתר זה בעלות נניח של 5 נקודות או כל כמות אחרת שבנטפרי יראו לנכון שיתחבר נציג בשליטה מרחוק ויבצע את ההתקנה ולאחר מכן אין שום צורך בהתערבות נוספת?
רעיון מצוין שיכול לחסוך טרחה רבה למשתמשים המבקשים להוריד תוכנה מחנות מייקרוסופט. עד שיושלם (יותחל?) הפיתוח המלא.
-
על פניו נראה שנטפרי לא כ''כ רוצים להתעסק עם הסטור , כי הביקוש לפתיחה שלו (באופן כזה או אחר,קבוע או נקודתי) מופיע כבר שנים במקום הכי גבוה לפיתוח ובנתיים מפתחים פיתרונות לעניינים עם ביקוש ממש שולי .
לא מבין למה את החנות של כרום אפשר ואת זה לא , מה עוד שאפשר לשלוח בקשה לפתיחה ספציפית של העמוד שמפנה לאפליקציה הנדרשת וניתן לראות מה היא ומי היא . כמו שלמשל מצאו פיתרון לצורך חילוץ הווינדוס S .
אני חושב שאם יותר רצון (וכנראה עם יותר לחץ ''מלמטה'') יהיה אפשר למצוא פיתרון ! -
@tatenyu כלומר אתה בקי בכל המשימות שנטפרי צריכה לעשות, ובתחזוקה השוטפת
ואתה קובע שהטיפול בזה נזנח כי אין מספיק לחץ?
מעניין. -
@tatenyu אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
לא מבין למה את החנות של כרום אפשר ואת זה לא , מה עוד שאפשר לשלוח בקשה לפתיחה ספציפית של העמוד שמפנה לאפליקציה הנדרשת וניתן לראות מה היא ומי היא . כמו שלמשל מצאו פיתרון לצורך חילוץ הווינדוס S .
כפי שניכר מכתיבתך, אתה מבין במדעי המחשב, נכון?
אז במקום לקטר, אולי תסביר לנו מה הצורה שפתחו את חנות התוספים של כרום, ואיך אפשר באותה הדרך לפתוח את החנות של וינדוס? -
@משרדי
לא , וכנראה שגם לא אתה.
המציאות בשטח מוכיחה במה מטפלים ובמה לא.אני עוקב אחרי טבלת ההצבעות והפיתוחים לא מאתמול.
אז מי שמתעניין זה די ברור לראות במה בוחרים להתעסק ובמה לא . לא צריך לזה רוח הקודש.... -
@פלורידה
באופן נקודתי , מו שפותחים עם נק' אפשר בהחלט .
אם כבודו יודע למה א''א - שיסביר. -
@משרדי
לא , וכנראה שגם לא אתה.
....@Tatenyu אני ממליץ כשאתה עונה למישהו, וכבר יש אחריו עוד הודעה, ללחוץ על ציטוט במקום תגובה, ככה יהיה מובן על מה אתה עונה.
-
אני כבר שאלתי כמה פעמים למה לא מפתחים את זה, ולא ממש קיבלתי תשובות משביעות רצון
עיקר התגובות היו, שנטפרי לא מתחייבת לפעול ע"פ הרשימה, והיא שומרת לעצמה את הזכות לפתח מה שהם רוצים (כמו שהם כותבים מעל רשימת הפיתוחים).
וזה נכון, אבל השאלה במקומה עומדת, למה אכן נטפרי לא רוצים לגשת לפיתוח הזה, למה כרום אפשר וזה לא.
אף אחד לא אומר שכרום זה אותו דבר, אבל בסופו של דבר יש לנטפרי מפתחים, והם כל הזמן מפתחים דברים, ובאמת לא מובן בכלל, למה פיתוח שקיבל ברשימה כ"כ הרבה הצבעות נדחה שוב שוב מפני פיתוחים אחרים שקיבלו הרבה פחות.ומחוסר תגובה הולמת מצד נטפרי לא נשאר אלא להסיק, שכנראה נטפרי מפתחים לפי הלחץ שלנו, ולכן אפשר להסיק, שבמידה ואכן נרצה שזה יפותח, הדרך היחידה הינה להראות לנטפרי, שהציבור רוצה את זה.
-
@davd
אתה באמת חושב שכמה תגובות בפורום יפעילו יותר לחץ מאלפיים הצבעות?
מילא אם אתה מפעיל לחץ ע"י התורמים של נטפרי, או ע"י הרבנים של נטפרי, אולי היה עוזר.
אבל להפעיל לחץ דרך כמה ניקים בפורום, אל תצפה ליותר מדי... -
@memgd אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
@davd
מילא אם אתה מפעיל לחץ ע"י התורמים של נטפרי, או ע"י הרבנים של נטפרי, אולי היה עוזר.
אבל להפעיל לחץ דרך כמה ניקים בפורום, אל תצפה ליותר מדי...''ליבי אומר לי'' שכאשר יש באזז משמעותי לגבי נושא מסוים בפורום זה נודע לקודקדים שם , ואולי תראה פתאום את מגיקוד מגיב.
DAVD חווה את זה .... -
@memgd אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
@davd
אבל להפעיל לחץ דרך כמה ניקים בפורום, אל תצפה ליותר מדי...''ליבי אומר לי'' שכאשר יש באזז משמעותי לגבי נושא מסוים בפורום זה נודע לקודקדים שם , ואולי תראה פתאום את מגיקוד מגיב.
DAVD חווה את זה ....יתכן גם שאם יהיו ריבוי בקשות (דרך הלינק של שליחת בקשה) לפתיחת APP באופן פרטני , למרות שהסטור סגור פורמלית (כי אני מכיר מקרים שספציפית יצרו פיתרונות) אז זה גם יכניס אותם ל''חשק'' ...
-
@פלורידה
אם כבודו יודע למה א''א - שיסביר.???
-
@משרדי
לא , וכנראה שגם לא אתה.עוד הנחה שגויה שלך.
ובאופן כללי הערת אגב, להתלונן בעניין כזה זה מגוחך.
כל הרעיון של ההצבעות הוא נטו זרז עבור המפתחיםשל נטפרי שידחוף אותם לפתח, לא היתה הבטחה על זה, ולא התחייבות.
אני אישית כמו הרוב השפוי רק מודה ומהלל על כל פיתוח חדש.
הבעיה היא שהחדשים בנטפרי נולדו לתוך הטוב הזה ואין להם מושג. -
יש כמה דברים.
יש כמה המשתמשים רוצים את הפיתוח, את זה רואים בדף ההצבעות.
אבל בצד השני, יש גם את העניין של עד כמה קשה לפתח.
ולפתוח את Microsoft Store זה קשה.
ואולי גם יותר מחנות התוספים של כרום.
(וגם אם לא, חנות התוספים של כרום זה הפיתוח הראשון שעלה לדף. Microsoft Store זה הפיתוח ה-27 שנוסף לדף. נוספו לנטפרי עוד דברים לעשות בינתיים..) -
@פלורידה
אם כבודו יודע למה א''א - שיסביר.אז בוא ואסביר לך משהו.
הנקודות הם לא מכשיר שפותח או מסנן אתרים, לא.
את הנקודות אתה מעניק לפניה שלך, בפניה אתה מבקש שיפתחו לך אתר.עכשיו, מה קורה אם שלחת פניה לפתוח לך אתר, והאתר הזה אינו טוב? האם יפתחו לך אותו?? לא. אפי' שהוספת נקודה. ואפ' אם הוזפת שלושה נקודות. כי האתר אינו תואם את הכללים של נטפרי.
לאחר שמשתמשים רבים ביקשו לפתוח את האתר "החנות של מייקרוסופט", וקיבלו תשובה שלילית, נטפרי החליטה לעשות משהו, שאפילו שהאתר הזה פסול, יהיה אפשר להשתמש בו באופן כשר. דא עקא, שיש בזה הרבה קושי לפתח דבר כזה, כי הרי האתר הזה לא שלהם, הוא אתר של מייקרוסופט...
לכך נדרשה נטפרי. וטרם באה על הפיתרון.
מן הסתם נטפרי מזמינה אותך @Tatenyu ואת חביריך, כל אלו אשר יודעים לפתח, לתת לנטפרי את הפיתרון, שיסיר ממנה את הכתם שדבק בה כאילו יש לנטפרי משהו נגד ביל גייטס. -
@מעלה-ומוריד אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:
@משרדי
לא , וכנראה שגם לא אתה.
עוד הנחה שגויה שלך.
ובאופן כללי הערת אגב, להתלונן בעניין כזה זה מגוחך.
כל הרעיון של ההצבעות הוא נטו זרז עבור המפתחיםשל נטפרי שידחוף אותם לפתח, לא היתה הבטחה על זה, ולא התחייבות.
אני אישית כמו הרוב השפוי רק מודה ומהלל על כל פיתוח חדש.
הבעיה היא שהחדשים בנטפרי נולדו לתוך הטוב הזה ואין להם מושג.וגם זו הנחה שגויה שלך . למרות שאתה שפוי ...
אני נמצא בנטפרי מספיק זמן (ואולי יותר ממך) כדי לדעת שבעבר היו גם דברים פתוחים שהיום הם סגורים (אבל בא נשאיר את זה בצד).
אני מאוד מודה על הסנגוריה על נטפרי ובאמת חידשת לי המון .
אבל האמת צריכה להאמר.
הללויה.