עדכון ווינדוס 10
-
יש לי סטיק שרשום עליו LTE דור 4 עם סים כשר של חברת פרטנר ואני לא מצליח לעדכן את המחשב
דיברתי עם נטפרי הם הפנו אותי לסים כשר הם אמרו לי לשנות את DNS ל 3.3.3.3 וזה לא מצליח לי, זה מתאפס לי כל פעם מחדש ונשאר לי רק.
אשמח אם תוכלו לעזור לי.
כזה
-
@xkcuset תבדקו אם בהגדרות סינון לא מסומן עידכוני ונדוס?
-
@netanel איפה בהגדרות סינון
-
-
@netanel זה לא חסום לי
-
@xkcuset זה לא מסומן באיקס אדום? העידכוני וינדוס?
-
@xkcuset
אתרים אחרים פתוחים לך? אתה כותב בפורום מאותו מחשב? או ממחשב אחר?
(כי אם זה ממחשב אחר אז בצילום שהבאת הסטיק אינו מחובר... צריך ללחוץ על הכפתור הירוק Connect) -
@memgd אני כותב מהמחשב הזה הצילום לא של הסטיק שלי
-
פוסט זה נמחק! -
@xkcuset אמר בעדכון ווינדוס 10:
אמרו לי לשנות את DNS ל 3.3.3.3 וזה לא מצליח לי, זה מתאפס לי כל פעם מחדש ונשאר לי רק.
את זה לא הבנתי.
אתה משנה DNS, שומר, ואז מה קורה? -
@xkcuset אמר בעדכון ווינדוס 10:
יש לי סטיק שרשום עליו LTE דור 4 עם סים כשר של חברת פרטנר ואני לא מצליח לעדכן את המחשב
דיברתי עם נטפרי הם הפנו אותי לסים כשר הם אמרו לי לשנות את DNS ל 3.3.3.3 וזה לא מצליח לי, זה מתאפס לי כל פעם מחדש ונשאר לי רק.
אשמח אם תוכלו לעזור לי.
....גם לי יש כזה סטיק (בעוונותי הרבים...), ולא הצלחתי לשנות את הDNS (קופצת הודעה שחלק מההגדרות לא יחולו אד לחיוג מחדש, ובחיבור מחדש זה מתאפס).
-
@חינמי הסיבה שזה חסום כי על פי רוב אין הרבה GB בנטסטיק ועדכון לווינדוס לוקח הרבה GB.
זה אפשרי לפנות לספק אינטרנט לדוגמה RL או x2one ומבקשים מהם, הם פותחים אבל לפני זה חייבים לשלוח להם הודעה שיודעים שזה לוקח הרבה GB וזה באחריות המשתמש. -
@memgd לא מדויק אפשר להתחבר גם בלי התוכנה של הסטיק אלא דרך וינודוס
-
@חל תודה רבה זה באמת מה שעזר התחלתי לחבר את הסטיק למחשב דרך הגדרות הרשת של ווינדוס ולא דרך התוכנה של הסטיק.
-
מה עם אין לי כזה סטיק
יש לי של הוואי
לא חושבת שיש שם הגדרות על עדכונים גם לי לא עובד השרת 3333
אני עם הספק של סים כשר הם ונטפריי לא מצאו פתרון אולי אתם??? -
@estti נושא חדש
ולא רלוונטי כל כך לפורום פה -
@estti אולי גם את תתחברי דרך המחשב ולא דרך הסטיק
-
@חל ????
תתחברי דרך הצחשב? -
@חל איך מתחברים דרך המחשב?