היי, מישהו יודע איך מתקינים נטסטיק LTE 4G USB MODEM ? תודה!
-
@yisroel התקנתי את התוכנה של הנטסטיק. אבל איך ממשיכים מכאן?
לא יודע אם מילאתי טוב את הפרטים, כי במצב הנוכחי אין חיבור לאינטרנט. -
אחרי שהתקנת אמור להופיע קיצור דרך על שולחן העבודה לחץ עליו )אחרי שהנטסטיק מחובר למחשב( ואמור להיפתח ממשק ובדרך כלל יש כפתור מרכזי שכתוב Connect באנגלית לחץ על זה ותראה אם יהיה אינטרנט,.
אם לא עובד תעלה צילום מסך של מסך התוכנה, כדי שאוכל להדריך יותר ממוקד )לפעמים יש גם צורך להגדיר את הAPN את הAPN ניתן לקבל מהספק( -
פוסט זה נמחק! -
נראה שהכל מציון, אתה מחובר לרשת 4G ויש אינטרנט, והAPN נקבע אוטמתית, כעת כל פעם שאתה מחבר את הנטסטיק למחשב תצטרך ללחוץ על הכפתור שציינתי וזה יתחבר. אגב אם אתה מתחבר דרך WIFI לא תצטרך להתעסק עם התוכנה כל פעם.
-
@yisroel תודה רבה!
יש לי בעיה נוספת (חח)
איך אני מגלה את הסיסמה ל WI FI? -
זה בדרך כלל 1234567890 ואם זה לא עובד, בדרך כלל זה כתוב על המדבקה מאחורה על הנטסטיק, עדיף לשנות את הסיסמה מטעמי אבטחה.
-
@yisroel שוב תודה רבה!
וסליחה שאני חופר, אבל.. איך משנים סיסמה? -
אתה צריך לפתוח את ממשק הניהול דרך הדפדפן, על המדבקה מאחורה בדרך כלל כתוב כתובת IP )כמו 192.168.0.1( הכנס את מה שכתוב לשורת החיפוש בדפדפן ולחץ אנטר, כעת אמור להופיע מסך או חלון שיבקש שם משתמש וסיסמה, בדרך כלל שם המשתמש הוא admin והסיסמה ג"כ admin, ואז אתה נכנס לממשק הניהול של הסטיק, ושם תחת הגדרות או רשת או אבטחה יש אפשרות לשנות סיסמה )שים לב שיש שני סיסמאות שונות שניתן לשנות דרך ממשק הניהול, סיסמה לרשת WIFI ויש סיסמה לכניסה לממשק ניהול(.
-
סליחה על החזרה לנושא ישן זה אך יש לי בעיה
התקנתי כמו ההסבר וכשנכנסתי לאינטרנט הוא כותב לי
"החיבור שלך איננו פרטי, יתכן שתוקפים מנסים לגנוב ממך מידע"
מה עלי לעשות עכשיו??? -
פוסט זה נמחק! -
-
@yisroel
היי
יש לי בדיוק אותה בעיה
האם תוכל לעזור לי להתקין apn
בלחיצה על התחברות זה לא התחבר
ויש לי סים חדש של הוט -
@vikilevi
apn זה מול הספק שמכר לך את הסים -
@vikilevi אמר בהיי, מישהו יודע איך מתקינים נטסטיק LTE 4G USB MODEM ? תודה!:
סים חדש של הוט
יש נטפרי עם סים של הוט?
-
@yisroel יש מצב שאתה עוזר לי בהתקנה מצ"ב צילום מסך, מה אני צריכה לבחור
? -
-
היי
אני קניתי סטיק כזה
וכשאני מחבר את זה למחשב הוא לא עולה כלל.
בהתקנים והדפסות הוא רשום כהתקן לא מוגדר.
איך אני בכל זאת מעלה את המודם לצורך הפעלתו?
תודה מראש. -
@yisroel אמר בהיי, מישהו יודע איך מתקינים נטסטיק LTE 4G USB MODEM ? תודה!:
בדרך כלל בפעם הראשונה שמחברים את הנטסטיק למחשב דרך חיבור USB ואז במחשב שלי ניתן לראות כונן כמו דיסק און קי, עם סמל כלשהו, יש ללחוץ על זה לחצן ימני בעכבר, ואמור להיות אופציה להפעלה התוכנית, לחץ על זה ופעל לפי ההנחיות של התקנת התוכנה, אם זה לא עובד יש לפתוצ את ההתקן כמו שפותחים דיסק און קי, ובתוך התיקייה אמור להיות קובץ עם סיומת. EXE. לחץ עליו והפעל אותו.
אגב לאחר ההתקנה יעלם הכונן של הנטסטיק מרשימת הכוננים במחשב שלי, זה בסדר גמור.@yisroel
מחכה לעזרתך -
@נחמי לא נראה לי שרשמתם נכון ב-APN.
-
@רמיזא אמר בהיי, מישהו יודע איך מתקינים נטסטיק LTE 4G USB MODEM ? תודה!:
@נחמי לא נראה לי שרשמתם נכון ב-APN.
עכשיו אני מבין מה מקפיץ בזה שמקפיצים אשכול ישן