צריכת נתונים מוגברת
-
האם הגיוני שמאז שהתחברתי לנטפרי ביום חמישי האחרון צרכתי 7 GB מחבילת גלישה כאשר עד עכשיו הייתי צורך כמות כזאת בחודש שלם?
תודה. -
@efraim37 כן העדכונים של וינדוס צורכים הרבה מאוד
-
@חל
רק עדכונים בוינדוס?
גם זום מאוד פופולארי בעונה הזאת. שמעתי שבנטפרי משום מה הוא זולל. -
@efraim37 אמר בצריכת נתונים מוגברת:
בנטפרי משום מה הוא זולל
כנראה בגלל שהם שולחים את כל פגישות הזום לועדת הרבנים על חשבון הלקוח
מה נסגר? -
@efraim37 אמר בצריכת נתונים מוגברת:
@חל
רק עדכונים בוינדוס?
גם זום מאוד פופולארי בעונה הזאת. שמעתי שבנטפרי משום מה הוא זולל.זום זולל בכל מקום, לא רק בנטפרי. שיחת וידאו היא דבר שגורם לניצול מהיר של חבילות גלישה.
וככל שיש יותר משתמשים בשיחה - המחשב שלך מקבל יותר הזרמות וידאו בו זמנית, שזה בעצם אומר יותר תעבורה ברשת.
כך שזה משנה גם מה אורך השיחה וגם כמה משתתפים היו בה.לא הבנתי איך השליחה לבדיקה אמורה לגרום לחבילת הגלישה להסתיים. אשמח להסבר.
-
@dlive
תראה, לא עשיתי שום שינוי בשימוש בימים האחרונים.אז מאיפה הגיע קפיצה כל כך גדולה?
לקחתי חבילת גלישה של 15 GB ואני חושש שזה לא יספיק.אני עדיין עם יד על הדופק, אולי המדידה של חברת הסלולר לא מדוייקת.
-
@efraim37
לא יודע, פשוט אמרת דבר מעניין ורציתי לדעת האם יש לזה מקור או הסבר, כיוון שעל פניו אין בזה היגיון. -
היום נרשם לי 4GB, ללא כל סיבה...
-
@מישהו12 ללא כל סיבה?
עדכוני ווינדוס פתוחים? -
@מישהו12 אמר בצריכת נתונים מוגברת:
היום נרשם לי 4GB, ללא כל סיבה...
תבדוק אם יש לך וירוסים במחשב.
לפעמים הם יכולים להשתמש בנפח גדול מהגלישה ולפעמים גם להגדיל את צריכת החשמל של המחשב שלך. -
@a0533057932
בנוגע לעדכוני וינדוס - יש כמה תוכנות קטנות שעושות ביטול עידכוני וינדוס. אחת לתקופה תוכל לעדכן ושוב לסגור. מאז שעשיתי זאת - אני לא חושש שפתאום אבוא ואראה שוינדוס החליט לאתחל לי את המחשב באמצע עבודה בגלל עדכון... -
-
@a0533057932 אמר בצריכת נתונים מוגברת:
עדכוני ווינדוס פתוחים?
פתוחים, אבל לא עדכנתי היום.רוב מוחלט של היום הייתי בלינוקס.
-
-
@efraim37 איזה חברה אתה? גם אני נראה לי שיש לי אותו סימפטום (בחבילה של 120 גיגה!!!)