למה חסמו את דרייב התוכנות?
-
מאמין שחלק גדול מאד של המשתמשים כאן מכירים את דרייב התוכנות לשעבר של מתמחים טופ, לאחרונה זה הפסיק לעבוד (ככל הנראה גוגל עלו על הדרייב הלא חוקי שנקנה באיביי בכמה פרוטות) ועכשיו ב"ה חזר לפעול כבדרך נס, אך משום מה זה נחסם בנטפרי לא מבין באיזה שלב זה קרה, אך לדעתי מדובר כאן בטעות מצערת או שמישהו היה לו אינטרס לדווח על הדרייב כפסול בגלל התוכנות הפרוצות שהיו שם, (שהמישהו הזה גם יחסום את GETINTOPC וחבריו), יש לי את כל הדרייב באופליין ואין שם שום דבר פסול מדובר ס"ה בתוכנות ומערכות הפעלה, ואם מישהו העלה לשם משהו לא ראוי (דבר שמעולם לא קרה) אפשר לדווח עליו למנהלי הדרייב ויטופל מיידית ואין צורך לדווח לנטפרי, מדובר בדרייב שהושקע בו עמל ויזע לתועלת הרבים ואין שום הצדקה לחסום אותו,
בפנייה ששלחתי לנטפרי הגיבו לי "הקובץ נבדק על ידינו,
והוחלט לחסום אותו מכיון שהוא מכיל תכנים שלא תואמים לכללים של נטפרי.מצטערים."
והתגובה הזאת בכלל לא מספקת וכנראה זה לא עבר אפילו בדיקה חוזרת, מאד אבקש ממי שביכולתו לפעול בעניין שיקום ויעשה מעשה -
@שלמה-וויס בפורום ציבורי, השפעה בוודאי שלא תהיה.
המקום לזה, בפניות. -
@משרדי כפי שאמרתי ניסיתי ואפילו לא בדקו בדיקה חוזרת (לא יודע אם נבדק אי פעם -יותר נראה לי שמישהו דווח עלי כפסול ובכך נחסם ללא בדיקה)
-
@שלמה-וויס אז תגיב בפניה שוב, למה אתה חושב שכאן מישהו ישנה את זה?
-
@משרדי אני חושב שיש הרבה מחברי הפורום כאן שיוכלו להעיד על תוכנו ולדעתי זה יעזור לתיקון הטעות (ואגב כן הגבתי שוב לפנייה ולא קיבלתי מענה...)
-
@שלמה-וויס אם לא קיבלת מענה זה טוב, כנראה זה ממתין להחלטה.
-
@שלמה-וויס אני לא יודע לומר על זה שהוא חזר
למרות שאני הייתי המנהל של הישן
בכל אופן בזמנו אני פניתי לנטפרי והתחייבתי על כללים
אני מאמין שאם מנהל הדרייב הנוכחי יפנה לנטפרי לכאורה הוא יקבל הוראות מה לעשות -
@נטפריס אמר בלמה חסמו את דרייב התוכנות?:
@שלמה-וויס אם לא קיבלת מענה זה טוב, כנראה זה ממתין להחלטה.
אחרי יום שלם קיבלתי תשובה קצרה "זה נחסם בגלל שזה נמצא בתקיה ציבורית."
צר לי לומר זה רק מצביע על זה שזה לא נבדק, כי זה לא קובץ כ"א קישור כללי לדרייב....
אבל יש לי 2 שאלות
א. ישנם מספיק דרייבים ציבוריים עם תוכן הרבה פחות חשוב מהדרייב הזה (לדוגמא שירים וכו')
ב. הדרייב הזה נפתח במפורש ע"י נטפרי בזמנו על אף היותו ציבורי ומה בדיוק קרה עכשיו? אין אף אחד שיכול לענות לי על זהאני מבין שנטפרי הוקם לזיכוי הרבים ולהצלת נפשות וכו' אך אין שום הצדקה לתת לאנשים להרגיש "סגרנו - כי בא לנו" אחרי הכל ישנם דברים נצרכים ולא חוסמים דברים בלי סיבה!!!!
-
א. כמו ש@a0533057932 כתב יש אפשרות לפתוח דרייב ציבורי אם מנהל הדרייב מתחייב על כללים אז יתכן שהדרייבים המוזיקליאים האלו עשו את זה
ב. יתכן שבעל הדרייב הזה לא התחייב או שמצאו שם דברים בעייתיים
בנוסף לא הבנתי את המשפט שלך "סגרנו - כי בא לנו" - מה נטפרי מרוויח מלחסום סתם??? אני בטוח ב100% שאם נטפרי חוסם משהו זה לא "סגרנו - כי בא לנו" אלא יש סיבה לכך. זה יכול להיות סיכון או הוראת רבנים אבל ודאי לא "סגרנו - כי בא לנו".
-
@dovidstroh זה לא בדיוק סגרנו כי בא לנו, אבל סגרנו-ואנחנו לא מחוייבים להסביר לך למה
-
@שלמה-וויס אני לא מצוי בנבכי העניין, אבל אני מנחש שהדרייב הזה שנקנה בפרוטות באיביי,
יש לו מכנה משותף עם דרייבים אחרים שהם גרועים.
כנראה הדרך הנוכנה היא רכישה של דרייב רגיל ומימון המונים. -
@נטפריס זה נכון אבל אין שום גישה למשהו שנמצא מחוץ לדרייב הזה שהוקצה לקונה
-
@שלמה-וויס יש גם אפשרות של כונן שיתופי
-
@bbn לא הבנתי
-
-
הפורום לא נועד כדי לדון על חסימות / אי חסימות שווא.
אם אתם חושבים שבמערכת הפניות לא ענו לכם תשובה נכונה, הגיבו שם מה שיש לכם להגיב.