שליחת קישור לבדיקה מראש קודם חסימה והפסד לקוחות
-
@dovidstroh אמר בשליחת קישור לבדיקה מראש קודם חסימה והפסד לקוחות:
@asherke לי הם כן פתחו.
אתה טועה כנראה המזכירה אמרה לך "נפתח בהצלחה"
אבל אם תבדוק יכול להיות שאח"כ זה נחסם ושלחת להם "נחסם מה קורה?" ושכחת.
(אגב מתי שלחת כזה דבר לפני שנה? מאז המזכירות שם יודעות יותר)
ולי הם כותבות שא"א לפתוח מראש?!
אדרבה אולי תדבר איתם וזה יועיל אני ניסיתי וכל שבועיים אשתי מוציאה מגזין דיגיטלי
וכל פעם אני צריך לבקש רק אח"כאגב טיפ למי שלא דחוף לו..
פשוט מאוד לחסום את הקובץ (הפטרון הוא לדרייב ולא לג'מבו)
ואייך ע"י שמדביקים אותו בטיוטה של מייל בתוך קישור בתוך מלל כל שהוא ואז לפתוח בכרטיסיה חדשה כמה פעמים בהצלחה -
@asherke זה היה ממש לא מזמן ותמיד זה ככה. אולי לא פנית למקום הנכון או לא הסברת את הבקשה שלך מספיק...
-
@dovidstroh אמר בשליחת קישור לבדיקה מראש קודם חסימה והפסד לקוחות:
@asherke זה היה ממש לא מזמן ותמיד זה ככה. אולי לא פנית למקום הנכון או לא הסברת את הבקשה שלך מספיק...
אם אתה הבנת את דברי לכאורה גם הם אמורים להבין!
-
@asherke אולי תסביר יותר מה שלחת קובץ\תקיה?
מה ביקשת ומה הגיבו לך? -
@bird שלחתי עיתון בקובץ PDF בקישור של דרייב וג'מבו מייל וכמובן שזה נחסם ואח"כ
הלקוחות לא יכנסו למייל שוב אלא יכתבו סתם "חסום לי" ויילכו הלאה ולכן ביקשתי יפה וברור אפילו לא ביקשתי
פשוט שלחתי לבדיקה קודם שזה נחסם וכמובן נהנתי במייל חוזר "הקובץ לא חסום הוא פתוח מה אפשר לעזור?"
ועניתי ברור ופשוט אשמח אם תפתחו לי מראש כדי שלא ייחסם לי אח"כ וענו לי "לא ניתן" ***
מקווה שהבנת
אגב יש עוד בעיה לאחרונה יש כאלו שמבקשים ממני לשלוח את הג'מבו מייל לבדיקה בנקודה נוספת ?! -
@asherke והקובץ היה נקי כפי הכללים של נטפרי?
-
@dovidstroh ברור מה השאלה אחרת אייך פתחו לי אח"כ בכלל?
מה עוד שכל שבועיים אני מבקש את אותו דבר -
@asherke אני לא מבין, בקשה לפתיחה אתה יכול להגיש רק אחרי שיש קישור, נכון?
אז פשוט מהרגע שהעלית תחסום אותו על ידי הכפתור של נטפרי, (גם בדרייב וגם בג'מבו) ומיד תגיש בקשה לפתיחה. הפער הוא של 5 שניות.רק במקרה שבאמת א"א להגיש בקשה מראש.
-
@מעלה-ומוריד או סו"ס רעיון התקדמות
תודה רבה
אבל עדיין אני ישמח אם ישדרגו בנטפרי את האופציה הזאת כי לא יתכן שבעל עסק שולח לקבוצה נניח בעוד שבוע באוטומציה והוא יודע שחציים הרי "חרדים באמת" ומחזיקים רק נטפרי והוא יודע שזה ייחסם וחבל לכן אני (ואני משאר עוד) נשמח אם יאפשרו לשלוח מראש ואת ההסבר לחסום ולפתוח במקום להסביר לי פשוט ניתן לתכנת למזכירה של נטפרי
שאם הקובץ לא נחסם ואז היא טוענת שלא ניתן לפתוח פשוט הוא יחסם ויפתח ע"י המזכירה ללא עבודה נוספת ע"י שהיא תלחץ על "פתיחת הקובץ" כמו שהיא לוחצת על קובץ חסום כך גם היא תלחץ על קובץ פתוח ואם הברירת מחדל של הקובץ הוא שהוא פתוח פשוט, ע"י הלחיצה שלה זה יחסם ומיד יפתח בלי שיצטרכו להעלות לה את המשכורת
בהצלחה -
@asherke אני לא יודע מה אתה רוצה
שלחתי עכשיו בקשה על קובץ שאני רוצה רוצה להעלות אותו לאתר מסוים והסברתי באופן ברור את הבקשה
ואישרו את זה. -
@נ-חיים אמר בשליחת קישור לבדיקה מראש קודם חסימה והפסד לקוחות:
@asherke אני לא יודע מה אתה רוצה
שלחתי עכשיו בקשה על קובץ שאני רוצה רוצה "להעלות" אותו לאתר מסוים והסברתי באופן ברור את הבקשה
ואישרו את זה."להעלות" ל"אתר מסוים" לא ברור בכלל מה הסגנון של הבקשה מסובך מידיי !
אני מבקש "לפתוח" קישור" של "קובץ שהתפרסם" "נורמלי" קישור של דרייב" וכדומה (ולא כל קובץ מוזר אחר להעלות לא הבנתי?)
וזה מה שרוב האנשים מבקשים על "קבצים שהתפרסמו כבר"
ואני מבקש לפתוח אותו קודם שיחסם אחרי שיתפרסם" לפתוח "מראש" זה הכל!!!!!! -
@asherke לפי מה שזכור לי מקישור שרציתי לפרסם
נראה לי שזה כן אפשרי מה שאתה אומר, אולי היתה אי הבנה במרכז הפניותאתה בעצם אומר במקום שתשלח להם משהו, ואז יהיה כתוב להם קובץ שהתפרסם לציבור, שמראש יפתחו לך את זה ויבדקו כדי שלא יגיע למצב כזה
לכן נראה לי שתנסה להסביר שובוגם אם נניח שזה באמת לא אפשרי
תעלה קובץ לאחסון ואז בקישור שלו שאתה מפרסם תלחץ על על הלחצן דיוח שחוסם אותו כקובץ שהתפרסם לציבור
ואז תשלח אותו לבדיקה שיפתחו, וממילא הוא לא יחסם יותר
עריכה: עכשיו אני רואה שכבר כתב את זה למעלה @מעלה-ומוריד -
@bbn ראיון תודה וכבר אמרו את זה אבל אז לחכות עד שיפתחו וכו'
אולי בכל אופן עדיף שיפתרו את זה שניתן להסביר על מה הקובץ ולפתוח אותו מראש -
אם זה מופיע בקישור פרטי אז נטפרי לא חוסמים.
במקרה שכזה תצטרך לעשות את הקובץ בשיתוף פרטי.אפשרות נוספת לעשות אתר משלך או איזה דף נחיתה שבו יוכלו לקרוא/ להוריד את המגזין ותשלח קישור לשם.
את האתר תבקש פעם אחת מנטפרי שיאשרו לך -
@asherke אני לא מצליח להבין איך אתה חושב שנטפרי יבנו כזה דבר.
תסביר לי אתה איך זה אמור לעבוד.מאוד פשוט:
לנטפרי יש מנוע שמזהה כל קישור דרייב שמועלה 'בציבור' (צאט - פורומים וכו') ומיידית חוסם אותו עד לפנייה חדשה.
איך נטפרי אמורים לדעת שהקובץ הספציפי שלך הוא שלך?כתבו לך כאן את הפתרון האמיתי למה שאתה רוצה (להעלות, לחסום (הכי פשוט לכתוב את זה בצאט, מייד זה ייחסם) ואז לשלוח לפתיחה)
אין לכאורה עוד פתרון -
@chv נטפרי חוסם קישור או חוסם קובץ? אם זה קישור, אז אולי מובן. אבל אם הוא חוסם קובץ, הרי חתימת הקובץ (hash וכדומה) לא משתנה גם אם הוא מופיע בקישור אחר, אז מה הבעיה לאשר אותו לפני ההעלאה.
-
@memgd נטפרי חוסם קישור, לא קובץ
-
@chv לא נשמע לי הגיוני. הרי בעלי קובץ מסוים יכולים לפעול כעצתך, להעלות קובץ נקי, לחסום את הקישור ולבקש את פתיחתו, אח"כ הם יכולים להחליף את תוכן הקובץ מבלי שהקובץ יצטרך לעבור בדיקה מחדש... האמנם?
-
@memgd אמנם.. (תלוי על איזה שינוי אתה מדבר. אתה לא יכול, לדוגמא, לערוך קישור לקובץ זיפ מסוים בדרייב - שיהיה על קובץ אחר. הקישור יישתנה. מה שאתה כן יכול זה לערוך מסמכים בענן שיש להם קישור שיתוף - גוגל דוקס או שיטס)
-
@memgd אמר בשליחת קישור לבדיקה מראש קודם חסימה והפסד לקוחות:
@chv לא נשמע לי הגיוני. הרי בעלי קובץ מסוים יכולים לפעול כעצתך, להעלות קובץ נקי, לחסום את הקישור ולבקש את פתיחתו, אח"כ הם יכולים להחליף את תוכן הקובץ מבלי שהקובץ יצטרך לעבור בדיקה מחדש... האמנם?
בהחלט ולכן אני בקשתי על קובץ PDF סגור ואם אתה כבר שואל פעם אחת שלחתי והיה טעות והעלתי מחדש
ואמרתי להם שהתחלף ופתחו לי בלי לבקש "תשלח בפניה אחרת" או כל מיני שטויות
בקיצור "תלוי מי עונה לך"ובקשר למה שאני מבקש בנושא פו "רק בקשתי שיהיה אפשרות מראש" הכוונה במדיניות שיהיה אופציה כזאת
זה הכל