האתר medium למתכנתים
-
@shraga אמר בהאתר medium למתכנתים:
@WEB-developer אמר בהאתר medium למתכנתים:
אם שולחים פניה נפתח רק הדף הספציפי שנשלח בפניה.
נפתח כל הבלוג במידה ונמצא ראוי.
עד כמה שאני ראיתי לא תמיד לא תמיד הפוסטים מאוגדים בתוך בלוג מסוים. (בדקתי כמה דפים וראיתי שיש כמה סוגים של מבנה הקישור, יתכן אולי שחלקם מאוגדים תחת שם הכותב)במקרים כאלו איך אתם מגדירים את התחום שאמור להיות מאושר לפתיחה?
@WEB-developer אמר בהאתר medium למתכנתים:
לחילופין מי שיש לו דעה לגבי רמתו המקצועית של האתר וכמה כדאי להשתמש או לא להשתמש בו, אפשר גם לכתוב.
לא קשור לפורום נטפרי.
אכן לא הסברתי מספיק את כוונתי ולכן הגעת למסקנה למעלה.
התכוונתי שאולי יש מי מחברי הפורום הנכבדים עם נסיון רב בתכנות ודעתו שהאתר לא כל כך מקצועי ולא מומלץ להשתמש בו, ולכן חבל להשקיע מאמצים במציאת פתרונות איך לסנן אותו. -
אני נעזר רבות באתר זה
ומאד מקשה עלי לבקש פתיחה לכל פוסט
נראה לי לא הגיוני שפותחים לפי המחבר של כל פוסט (ז"א אחרי שפותחים בלוג הוא נפתח לגמרי)הרבה יותר הגיוני לפתוח לפי תגית (לדוגמא תגית של javascript או react וכדומה)
לכל פוסט יש תגיות של הנושאים אליהם הוא קשור
כך נוכל לקבל רק את הפוסטים שנכתבים בנושאים מקצועייםאולי אפשר להעלות נושא זה להצבעה לפיתוח?
-
@זבולי כדאי להציע את ההצעה בנושא חדש ולא להקפיץ נושא מלפני שנתיים.
-
@קטן
הסתפקתי לגבי זה
במאמר מוסגר אכתוב שיש תוסף שמאפשר לך לקרוא פוסטים אחרי שהגעת למגבלת השימוש
https://chrome.google.com/webstore/detail/read-medium-for-free/feckflmdfioohghkgojnilnlaelfgffl -
@זבולי
אתה רוצה שנטפרי יבנו רובוט שיסרוק כל הזמן את כל מדיום, ויפתח אוטומטית לפי תגית?
יותר פשוט שכל מתכנת יוציא על זה כמה נקודות בחודש, והרוב יפתח בסוף. -
@זבולי אמר בהאתר medium למתכנתים:
במאמר מוסגר אכתוב שיש תוסף שמאפשר לך לקרוא פוסטים אחרי שהגעת למגבלת השימוש
https://chrome.google.com/webstore/detail/read-medium-for-free/feckflmdfioohghkgojnilnlaelfgfflאפשר גם לפתוח בחלון אנונימי
-
@nigun זה לא אמור להיות בוט שסורק כל יום את כל מדיום
רק בזמן בקשת העמוד כמו שהוא סורק טקסט
נטפרי יכולה לבדוק את התגיות
ואם אחד התגיות של המאמר נמצא ברשימת התגיות שמאושרות זה יפתח את העמודאני גם חשבתי בעבר שבכמה נקודות לחודש הבעיה תיפתר
הבעיה היא שצריך לחכות לכל מאמר עד שיפתחו אותו מה שמפריע מאד לזרימת העבודה ופיתרון הבעיות
הבעיה האמיתית היא שיש אין סוף בלוגים כי כל כמעט מתכנת כותב שם על השימוש שלו בטכנולגיות שהוא עובד איתם ומרגיש לי שזה כמו לרוקן את הים עם כפית -
@זבולי אמר בהאתר medium למתכנתים:
@nigun זה לא אמור להיות בוט שסורק כל יום את כל מדיום
רק בזמן בקשת העמוד כמו שהוא סורק טקסט
נטפרי יכולה לבדוק את התגיות
ואם אחד התגיות של המאמר נמצא ברשימת התגיות שמאושרות זה יפתח את העמודאני גם חשבתי בעבר שבכמה נקודות לחודש הבעיה תיפתר
הבעיה היא שצריך לחכות לכל מאמר עד שיפתחו אותו מה שמפריע מאד לזרימת העבודה ופיתרון הבעיות
הבעיה האמיתית היא שיש אין סוף בלוגים כי כל כמעט מתכנת כותב שם על השימוש שלו בטכנולגיות שהוא עובד איתם ומרגיש לי שזה כמו לרוקן את הים עם כפיתיש מצב שזה אפשרי ללא צורך בפיתוח מיוחד וכדו', מציע שתשלח פניה מסודרת בעניין באמצעות מערכת הפניות ובקש מהם לבחון אפשרות כזו.
-
@shraga
פניתי במערכת הפניות עם קישור לטרד הזהאעדכן פה בהתפתחויות
מספר פניה
https://netfree.link/app/#/tickets/ticket/1536980 -
@זבולי
להלן התגובה שקיבלתי ממערכת הפניות"זה פיתוח, לא משהו שאפשר ליישם כרגע.
הפניה מועברת להנהלה."נמתין שהפיתוח יעלה להצבעה...