יש קישור לקנות נטסטיק לנטפרי מחו"ל?
-
פעם ראיתי כאן קישור לנטסיק טוב שעובד עם נטפרי, ואני לא מוצאת
תודה -
@רחלי1
ההגדרה "עובד טוב עם נטפרי" היא לא מדויקתצריך להתאים את התדר של הסים ( חברת הסלולר) לתדר שהנטסטיק תומך בו...
באתר יוסי תקשורת תמצאו פירוט מורחב לנושא הזה
-
-
@רחלי1, רק של Huawei!!!
יש ב AliExpress. -
מצטרף להמלצות על Huawei 8372h-608. הדגם הזה תומך בתדרים של כל החברות, והוא מומלץ כאן בפורום כבר כמה שנים.
אבל מה זה המחירים האלה? אם זה קרוב ל-200₪ באלי אקספרס כבר כדאי לקנות של אותה חברה שתומך בCAT6 כמו זה https://he.aliexpress.com/item/4000558081001.html שחבר קנה ומאוד מרוצה, בדקתי אותו וקצת יותר מהיר מהסטיק לעיל שהוא CAT4.
-
@אלי-tza כמובן, קחו בחשבון שנטסיטיקים שקונים בייבוא, אין מי שייתן אחריות. אני באופן אישי מעדיף לשלם יותר יקר ולקבל שירות. ידוע לי על חנויות שלא מתעסקים עם סטיקים שלא נקנו אצלם, וכ"ש מחו"ל מהסיבה הזו... חומר למחשבה
-
@yair-na אמר ביש קישור לקנות נטסטיק לנטפרי מחו"ל?:
@אלי-tza כמובן, קחו בחשבון שנטסיטיקים שקונים בייבוא, אין מי שייתן אחריות. אני באופן אישי מעדיף לשלם יותר יקר ולקבל שירות. ידוע לי על חנויות שלא מתעסקים עם סטיקים שלא נקנו אצלם, וכ"ש מחו"ל מהסיבה הזו... חומר למחשבה
נכון, מכרים שלי קנו באלי אקספרס אמנם בחצי מכיר אך לא עבד להם...
הם ניסו לפתוח סכסוך, באלי דרשו הוכחות אך לא הם לא הצליחו למצוא שוב מחשב עם אינטרנט ע"מ להעלות את ההוכחות ואלי סגרו את הסכסוך...
על זה נאמר: "חייך, אכלת אותה!" -
@לולוש אני לא יודע אם לך יש אינטרס אבל @yair-na מתעסק עם מכירה כך שהאינטרס שלו ברור.
לעצם העניין אני קונה סטיקים מדגמים טובים מסין מ2018 בלי שום בעיה. זה שאין אחריות זה טיעון שלא תופס כשבמחיר שזה עולה בארץ קנינו 2+ סטיקים בסין כך שגם אם אחד מתקלקל וקנית חדש עדיין לא הפסדת אבל מכל הסטיקים שקנינו אפילו אחד לא עשה בעיות.ואם זה מגיע תקול יש מערכת באלי אקספרס שאם יודעים איך לעבוד איתה מקבלים החזר יפה מאוד ואם לא יודעים לעבוד איתה זה בעיה שלא קשורה לסטיקים.
שיהיה בהצלחה לכולם.
-
@רחלי1
אני קניתי את זה לפני כמה חודשים עובד פצצה!!!
טקסט קישור -
@אלי-tza רק מפני ש @yair-na יושב כאן מולי אני מגיב.
אתה צודק בהחלט, וגם אני סובר כמוך.
אלא שציבור משתמשי הראוטרים הסלולאריים מתחלק ל2. אלה שמבינים מה עושים עם זה ויש להם כיוון איך לעבוד עם זה, ואלה שאין להם מושג.
והחבר'ה מהקבוצה השניה באים למוכרים [גם אם הם לא מוכרים רשמיים] ומשגעים אותם על כל פיפס כדי לתפעל את סטיק שהזמינו בסין....
החברה מהקבוצה הראשונה מקבלים את המוצר, מתמודדים איתו עד שמצליחים.
על זה כתב @yair-na [שאינו עוסק פעיל במכירה, הוא במשרד לידי בכלל בתחום עיסוק שונה לגמרי אבל מוכן לעזור לכל מי שרוצה] שכל אחד יתבונן בעצמו מאיזה קבוצה הוא. -
@שלום-על-ישראל מה שכתבת מוסכם עלי לחלוטין אבל הוא לא כתב זאת כך ומההודעה שלו השתמע (לי לפחות) שלא שווה לקנות בחול כי אין אחריות בלי איזכור לעובדה שזה עולה חצי מבארץ וכו'.
ומתנצל על ההאשמה באינטרס כנראה החלפתי אותו ביאיר אחר.