הצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה
-
@רחמים אמר בהצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה:
זו היתממות, בפורום שלך אין איסור לפרסם ולבקש תוכנות פרוצות, ואכן הוא מלא מדברים אלו, וזה נחשב עידוד והמלצה לכל דבר ועינין. בפורומים אחרים לעומת זאת דברים שכאלה אסורים.
אני זוכר את הזמן שבו בשביל תוכנות היינו זקוקים לFXP והפתעה פורום תוכנות להורדה למיטב זכרוני נפתח בנטפרי
-
@משה-0527 אמר בהצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה:
@ברצינות
חוקי פורום מתמחים
ובכלל אני חושב שהנושא מוצה
ולא כל כך קשור כאן לפורוםאני מכיר את המשפט 'הנושא מוצה' והוא תמיד יהיה התגובה הכי עניינית בכל פורום משום מה.
ולגופו של עניין, פורום בלי פיקוח הוא הדבר הכי גרוע, והקישור שהבאת הוא ההוכחה לכך. -
@ברצינות
יכול להיות שזה כן מפוקח ויכול להיות שלא
אבל איך למען השם זה קשור לפורום של נטפרי
כדי שגם האנשים שאין להם שמץ של מושג על
פורום מתמחים עכשיו ילכו לבדוק מהו אותו פורום
שלדעתך אינו מפוקח -
@shmuel1 אמר בהצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה:
הפורום שלי מעולם לא עודד שימוש בשום דבר.
מעולם לא המלצתי לאף אחד להוריד תוכנה פרוצהזו היתממות, בפורום שלך אין איסור לפרסם ולבקש תוכנות פרוצות, ואכן הוא מלא מדברים אלו, וזה נחשב עידוד והמלצה לכל דבר ועינין. בפורומים אחרים לעומת זאת דברים שכאלה אסורים.
כמה apkים לשיאומי וגירסא ברוסית שלו - זה לא נקרא פריצת מכשירים כשרים
בהחלט נחשב פריצה, אפילו להחזיק שיאומי תומך כשר שכזה אסור, כל שכן להפיץ תוכנות הרחבה בשבילו.
אוקיי עכשיו אתה רוצה להחליט לאנשים מה מותר ומה אסור האם טלפון תומך כשר מותר או אסור
האם המחשב התומך כשר שלך? מותר או אסור כי יש שיגידו לך אסור להחזיק אינטרנט בכלל, זה כבר ידוע שאתה אוהב לגלות רעיונותיך והשקפותיך ברבים פלוס הסרטון של היוונים וכו' שאתה מפיץ בכל פורום שאתה נמצא, לא מתווכח אם נכון או לא אבל לא כולם מחויבים לרעיונותיך בשביל זה אנשים פותחים בדרך כלל בית כנסת ומשמיעים את דעתם לא בפורום שנמצא באינטרנענט -
@דניאל-ביטון דבר איתי במייל, כי ההודעה שלך סוטה מהנושא של האשכול שעוסק בפורום מתמחים טופ ועוברת לדון ברחמים יעקובוב. אז אשמח לדון איתך על זה בצורה מכובדת במייל.
-
@shmuel1 בכל אופן אנכי הקטן ועוד הרבה מפה ומכלל הציבור החרדי מוקירים אותך ואת פעלך, בהרמת הפרוייקט הענק הזה, פורום טכני לציבור החרדי שלא יצטרכו לרעות במראין בישין בשדות אחרים.
-
@משה-0527 אמר בהצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה:
@ברצינות
יכול להיות שזה כן מפוקח ויכול להיות שלא
אבל איך למען השם זה קשור לפורום של נטפרימממ... אתה חדש כאן באשכול?
אני רק יתמצת: היה כאן נידון האם הפורום ההוא ראוי להיכנס לרשימת הקישורים 'החשובים' שתוצג לכל משתמשי נטפרי.כדי שגם האנשים שאין להם שמץ של מושג על
פורום מתמחים עכשיו ילכו לבדוק מהו אותו פורום
שלדעתך אינו מפוקחדיברו כאן עד עכשיו על פורום אחר?
ומהו פיקוח 'לדעתך' בפורום שיש בו אשכולות ארוכים שמפירים את הכללים? -
@shmuel1 אמר בהצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה:
הפורום שלי מעולם לא עודד שימוש בשום דבר.
מעולם לא המלצתי לאף אחד להוריד תוכנה פרוצהזו היתממות, בפורום שלך אין איסור לפרסם ולבקש תוכנות פרוצות, ואכן הוא מלא מדברים אלו, וזה נחשב עידוד והמלצה לכל דבר ועינין. בפורומים אחרים לעומת זאת דברים שכאלה אסורים.
לפורום יש גם שרת קבצים מיוחד לתוכנות פרוצות... לדוגמה
כמה apkים לשיאומי וגירסא ברוסית שלו - זה לא נקרא פריצת מכשירים כשרים
בהחלט נחשב פריצה, אפילו להחזיק שיאומי תומך כשר שכזה אסור, כל שכן להפיץ תוכנות הרחבה בשבילו.
בפרט המחשבון מסתיר וכו'...
-
@ברצינות מה שהוא אמר שזה לא קשור לפורום, היות וכבר יש על השאלה של פותח האשכול תשובה ממנהל הפורום פה, ותגובה מהמנהל שם.
ככה שאני לא מבין מה הטעם להמשיך לדון בנושא.
ולענ"ד המשך הדיון גובל בלשון הרע שלא לתועלת. -