הצעה - בדיקה בזמן אמת על השפעת הגדרות סינון
-
רציתי להציע הצעה
והיא: שתהיה אפשרות לראות בזמן אמת כיצד מושפע השינויים בהגדרות סינון על הגלישה בפועל
אני למשל הרבה פעמים משנה את ההגדרות סינון במהלך היום - ומשחק עם פרופילים שונים, והדבר לא משפיע על המחשב שלי כי אם על רשת אחרת במקום אחר (בית ספר מסויים), אם הייתה אפשרות לראות כיצד זה משפיע בזמן אמת על הגלישה זה היה טוב. אם זה מסובך מדי או לא נצרך ל 99 אחוז מהגולשים, אז לא אמרתי כלום. בשורות טובות -
גם הייתי שמח לדעת אם לפעמים מישהו נתקל בבאג מסויים בשינוי בין פרופילים שונים. כי משום מה היה איזה יום לפני כשבוע בערך ששיניתי פרופיל עוד פעם ועוד פעם. (עם "שמור" כמובן...) וזה פשוט לא עבד משום מה. בממשק היה נראה כאילו כן אבל בפועל לא השתנה כלום. האם מישהו נתקל בבעיות עם זה?
-
@שמשון
אולי לא שמת לב לשייך את החיבור הרלוונטי לפרופיל ההפעלה הנכון.
או שבפרופיל ההפעלה לא היה מוגדר פרופיל הסינון הנכון.
? -
@שמשון אמר בהצעה - בדיקה בזמן אמת על השפעת הגדרות סינון:
רציתי להציע הצעה
והיא: שתהיה אפשרות לראות בזמן אמת כיצד מושפע השינויים בהגדרות סינון על הגלישה בפועל
אני למשל הרבה פעמים משנה את ההגדרות סינון במהלך היום - ומשחק עם פרופילים שונים, והדבר לא משפיע על המחשב שלי כי אם על רשת אחרת במקום אחר (בית ספר מסויים), אם הייתה אפשרות לראות כיצד זה משפיע בזמן אמת על הגלישה זה היה טוב. אם זה מסובך מדי או לא נצרך ל 99 אחוז מהגולשים, אז לא אמרתי כלום. בשורות טובותלא הבנתי כלום!
(מחילה על בורותי...)