חסימות גורפות ושרירתיות- מה קרה לנטפרי לאחרונה?
-
בשבועות האחרונים נטפרי סגרו לי את האפשרות לצפות או להוריד סרטונים וקליפים אישיים באחסון הפרטי שלי בגוגל דרייב וזה התחבר לי למה שנראה כבעיה רצינית בהתנהלות של אלו שמתיימרים לספק לציבור החרדי סינון כשר ואפקטיבי..
לצערי הרב נראה שבנטפרי איבדו את היכולת להבחין בין טוב לרע, בין חסימה לגיטימית של תכנים אסורים לחדירה מסוכנת לפרטיות המשתמש, וחסימה גורפת על כל מה שלא בא להם בטוב..
לאחרונה נטפרי חצתה קווים אדומים ומתנהגת בפראיות ובהתנשאות כלפי הלקוחות שלה, לקוחות שרוצים בסך הכול שתיהיה להם סינון אפקטיבי וכשרה שמסננת את מה שלא צריך ומשאירה את מה שאפשר, ובמקום זה מקבלים טרור של חסימות גורפות ושרירתיות על כל מה שזז, באופן שטחי ותוך התעלמות מוחלטת מהצרכים של הלקוח..תסבירו לי בצורה ה ג י ו נ י ת , למה אין לי אפשרות לצפות בסרטונים אישיים ומשפחתיים באחסון הפרטי שלי בגוגל דרייב?
אז אולי המטרה שלכם צודקת ורצויה אבל הדרך... הוי הדרך.. מלאה בטמטום ועיוורון.(עכשיו תמחקו לי מהר מהר את הפוסט וחסמו אותי כמיטב המסורת", אבל בפנים בפנים אתם יודעים טוב מאוד שאני צודק)
-
פוסט זה נמחק! -
@משה-ארבל
פשוט נמאס לי מנטפרי!
כמה אפשר?
סתם לחנוק אנשים לחסום אותם ללא סיבה? -
@משה-ארבל אמר בחסימות גורפות ושרירתיות- מה קרה לנטפרי לאחרונה?:
@משה-ארבל
פשוט נמאס לי מנטפרי!
כמה אפשר?
סתם לחנוק אנשים לחסום אותם ללא סיבה?אם זה לא מתאים לרמה הרוחנית שלך, מי הכריח אותך?
-
@ברצינות
"רמה רוחנית" זה שחוסמים לי קבצים אישיים ללא סיבה? רק שאבין.. -
@ברצינות
אני רוצה סינון וחסימה על מה שאסור ורק על זה
על נטפרי לבדוק מאה פעם לפני שחוסמים משהו אישי..
זהו שכרון כח -
@משה-ארבל אמר בחסימות גורפות ושרירתיות- מה קרה לנטפרי לאחרונה?:
@ברצינות
אני רוצה סינון וחסימה על מה שאסור ורק על זה
על נטפרי לבדוק מאה פעם לפני שחוסמים משהו אישי..
זהו שכרון כחהקו של נטפרי הוא קודם לסגור ורק אח"כ לפתוח עם סינון.
קשה לקרוא לזה שכרון כח.
כפי שכבר כתבת (באחד משלושת הפוסטים שפתחת במקביל) אני מבין שכבר קיבלת תגובה ממערכת הפניות אך נראה שאתה מתבייש לפרסם אותה כאן. -
לא יעזור לכם כלום. העם עם נטפרי. טענות מטענות שונות. הסינון היחיד!!! המהודר.
מי שיש לו בעיות מוזמן לעזוב. -
@משה-ארבל
@ליכט אמר בחסימות גורפות ושרירתיות- מה קרה לנטפרי לאחרונה?:@משה-ארבל
בעקבות דיווחים של כמה משתמשים שנחרדו לראות בפורום התכתבות בצורה זולה מאוד, נאלצתי למחוק כמה מהפוסטים שלך ולהרחיק אותך.נ.ב. תרגיש חופשי להשתחרר מכבלי נטפרי הכובלים.
אם תרצה אוכל לנסות לדבר עם המנהלים של נטפרי, אולי יסכימו לוותר עליך - קורבן יחיד ובודד.
בהצלחה.