תעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.
-
@BEKKIKOL רצוי מאד למחוק את כל האשכול הנ"ל וחסל.
-
@איצ2 אמר בתעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.:
@BEKKIKOL רצוי מאד למחוק את כל האשכול הנ"ל וחסל.
ככל שיהיה דיווח מצד החברים להנהלה על תוכן פוגעני מסתבר שהם כבר ימחקו.
-
@יהודי-פשוט אני לא רואה כאן שום תוכן פוגעני בבקשה רדו מזה
כל הענין היה בסכ"ה יהודי פשוט שעובד על המחיה ועל הכלכלה שהיה לו קצת בעיות וחשב שכאן זה המרכז לשירות לקוחות ועשה כמו שכולנו עושים למוניות ולאגד ברחוב -
@מיציבושי אמר בתעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.:
כל הענין היה בסכ"ה יהודי פשוט שעובד על המחיה ועל הכלכלה שהיה לו קצת בעיות וחשב שכאן זה המרכז לשירות לקוחות ועשה כמו שכולנו עושים למוניות ולאגד ברחובממש לא !!!
זו לא דרך ולא שפה, מה גם שזה מגמתי וד"ל,
-
-
@מיציבושי אמר בתעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.:
כל הענין היה בסכ"ה יהודי פשוט שעובד על המחיה ועל הכלכלה שהיה לו קצת בעיות וחשב שכאן זה המרכז לשירות לקוחות ועשה כמו שכולנו עושים למוניות ולאגד ברחוביהודי פשוט? אני???
-
@יהודי-פשוט הוא יושן כבר עמוק אחרי כזה יום מתיש
-
@יהודי-פשוט @מיציבושי האשכול הזה כבר הפסיק להיות תועלתי מלפני 13 תגובות.
נ.ב. בהחלט עדיף שימחק, והוא גם לא יביא תועלת בזה שהוא נשאר.
לבא בתור שיתקע לא יעזור לדעת שהיו עוד כאלו לפניו. הדבר היחיד שאולי הוא ילמד מהאשכול הזה שאי אפשר לבקש פה הבנה/הכלה מאנשים. (סליחה על הבוטות, אבל פשוט התאכזבתי מהתגובות...) -
אין צורך למחוק את האשכול.
בסוף יגידו שאנחנו לא נותנים להעביר ביקורת על נטפרי (-: .
אבל כל אחד יכול ללמוד מכאן איך הוא רוצה להיראות, או יותר נכון, איך הוא לא רוצה להיראות.
-
@dLive
וכן למר...
אולי ילמדו מההודעה שלך שא"א לבקש הבנה/הכלה לאנשים שמגיבים בתוקפנות למי שמתקיף אותם,ללמד סנגוריה תמיד צריך, אבל לא על חשבון המותקף, ולא צריך להפוך את היוצרות, וד"ל
-
@מן-המודיעין יש הרבה צדק בדבריך, אבל הוא התקיף כביכול את נטפרי. לא את המשתמשים בפורום. לא אמורים להיפגע בשמם.
בתור משתמש יש לי הזכות להתנדב, וכמתנדב אני צריך לפתח "תודעת שירות". לא להיפגע בשם נטפרי ולהחזיר לו כגמולו, אלא לפתח סֶפֶּרַצְיָה ולהיות תועלתי.
ומזה התאכזבתי. אם אתה יכול לעזור לאדם, תעזור. אבל אם לא, אין שום סיבה לענות. אני לא יודע איך לעזור לו, אז אני יוצא מהאשכול הזה.
גם אין סיבה להיפגע כשאתה יודע שברגע שהעניין יסתדר הוא ירגע ויחזור בו מהדברים שכתב.
נ.ב. כמובן שלא התכוונתי לפגוע ולפתוח מעגל חדש (הבנתי את הרמז...). -
@dLive
זה לא בדיוק כך זה לא התחיל פה ולא נגמר פה לא הכל אפשר לפרט
-
@dLive אמר בתעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.:
אם אתה יכול לעזור לאדם, תעזור. אבל אם לא, אין שום סיבה לענות. אני לא יודע איך לעזור לו, אז אני יוצא מהאשכול הזה.
מזדהה עם כל מילה. ומבלי לפגוע באף אחד, לטובת כולנו, אקוה שישכילו אלו שמקפידים להוכיח את קיומם בכל אשכול....
ומכאן אצטרף להערתו של @מלבב כאן. -
@957 אמר בתעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.:
@dLive
זה לא בדיוק כך זה לא התחיל פה ולא נגמר פה לא הכל אפשר לפרטהבנתי.
@איצ2 אמר בתעיפו לי כבר את ההודעה: נותרו לכם 0 ימים בכדי להסדיר אמצעי תשלום. לאחר מכן לא תוכלו לגלוש כלל.:
חברה הבנאדם מסתובב ב'פרוג' עצבני מהבוקר ומרגיש בבוז של יום עבודה שלם.
גם אם זה לא מתאים/ראוי/וכו' אולי ניתן לעזור לו ו'להרגיע' את מצבו האנוש.
(בע"ה אח"כ הוא יבוא להתנצל על הסגנון)היום אני לא מתחבר לשם. כשהייתי, התגובה שחזרתי עליה שוב ושוב היא "מה שיש לך לכתוב, תכתוב בפורום של נטפרי..." משום מה אנשים לא כ"כ הבינו א"ז.
טוב, אז ברור שיש פה חלק שאני לא יודע, מתנצל בפני כל מי שחשב שאני לא מבין אותו. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!