להעביר ישירות לבדיקת או לתת שתי אופציות!!!
-
וכל אחד יגיר אישית מה שרוצה!
-
@nk אולי תסביר יותר את כוונתך,
התמונה הראשונה זה בסירטונים והשניה באתרים,
מה כפול פה? -
@שלום-על-ישראל להבנתי הוא מתכוון שייפתח מידית חלון של פניה חדשה עם הכתובת לפתיחה.
-
@nk לחיצה על "שלח בקשה לבדיקה" לא עושה את הפעולה שאתה רוצה?
-
@ua אם לא הכנסת את הפרטים האישיים בממשק זה באמת סירבול.
-
@יחזקאל-גלנדאור מה ההבדל בין זה לבין בדיקת וידאו או PDF?
-
בקובץ pdf יש אפשרות שידלג על השלב
שמביא שתי אפשרויות של פתיחת ויתכן שהקובץ ישתבש (לא זוכר בדיוק. רק וידאי שנותן שם שתי אופציות)וכן כאן שאני לוחץ על וידאו שידלג על על השלב האמצעי ויעביר באופן אוטומטי לאזור של הפניות וכך זה יחסוך זמן בעיקר במחשבים איטים
-
@nk אמר בלהעביר ישירות לבדיקת או לתת שתי אופציות!!!:
בקובץ pdf יש אפשרות שידלג על השלב
שמביא שתי אפשרויות של פתיחת ויתכן שהקובץ ישתבש (לא זוכר בדיוק. רק וידאי שנותן שם שתי אופציות)וכן כאן שאני לוחץ על וידאו שידלג על על השלב האמצעי ויעביר באופן אוטומטי לאזור של הפניות וכך זה יחסוך זמן בעיקר במחשבים איטים
פתחת פניה במערכת הפניות?
-
@ברצינות איך אתה רוצה לעבור ישירות למערכת הפניות? אתה חייב להיכנס לחשבון כדי לעבור למערכת הפניות.
אם המערכת פתוחה מראש אז באמת הוא מגיע ישירות למערכת הפניות -
@nk ההבדל שבקובץ זה בדיקת רובוט ופתיחה במיקום המקורי של הקובץ לכן ברור שאתה רוצה לפתוח את זה
מה שאין כן בווידאו ובאתר לפעמים אתה בכלל לא רוצה לשלוח אלא לעבור לחלופות אחרות -
יתכן.
אבל.....
אותו זמן זמן שהמחשה/דפדפן טוען את החלון האמצעי שמודיע שהודיאו עדין לא נבדק הוא יכול לטוען את החלון ששולח לבדיקה.
ואם המשתמש לא רוצה לשלוח הוא יעשה חזור בכל מצב בן מעדף שלח וידאו לבדיקה
ובן מהדף של שליחת הבידקה עצמה
וחוץ מיזה שמודבר על כפתור בהגדרות שכל אחד יכול לבחור את העדפתו -
@יחזקאל-גלנדאור אמר בלהעביר ישירות לבדיקת או לתת שתי אופציות!!!:
@ברצינות איך אתה רוצה לעבור ישירות למערכת הפניות? אתה חייב להיכנס לחשבון כדי לעבור למערכת הפניות.
אם המערכת פתוחה מראש אז באמת הוא מגיע ישירות למערכת הפניותהתכוונתי לשאול אם פתחת במערכת הפניות פניה בנושא, והאם שאלת אותם על היתכנות לפיתוח.
-
למה הכוונה האם אפשר באופן כללי????
כי התשובה לכך היא כןןןןןןן.
או מה חשוב ובסדר העדיפיות של נטפרי? -
רק עכשיו שמתי לב שמי שלוחץ על הסימן שאלה זה מעביר ישירות לפניות.
האם לכך יתכוונתם כי לי זה לא היה ברור
א.
אפשר לעשות זאת גם על האתר עצמו.שכשלוחצים זה יעביר לשם