וויפי מתנתק בסים נטפרי
-
@יויויו אולי הסים בעייתי.
הייתי מציע לך לבדוק עם סים אחר של 019 נטפרי על הראוטר הזה. -
@יויויו אמר בוויפי מתנתק בסים נטפרי:
שלום חברים יקרים,
לאחרונה קניתי ראוטר סלולרי באלי אקספרס
הכנסתי את הסים של נטפרי, הגדרתי apn כמו שצריך והתחברתי לוויפי. הגלישה עבדה מעולה למשך כמה שניות, ואז הרשת התנתקה, ולא חזרה עד שאתחלתי את המודם, ואז שוב התחברה למשך כמה שניות והתנתקה.ד. בדקתי עם סים אחר לא כשר של אותה חברה (019) והרשת נותרה יציבה ומחוברת.
ה. התקשרתי לנטפרי - שלחו אותי ל019
ו. התקשרתי ל019 שלחו אותי לנטפרי
יש למישהו רעיון/ כיוון?
תודה מראש
אם בזמן שזה היה מנותק לא יכלת להתחבר גם לאתר http://netfree.link אז הכתובת היחידה זה הספק הכתובת הזאת לא עוברת סינון ואם היא לא נפתחת זה אומר שאין אינטרנט בכלל.
לחילופין 414.co.il -
@יויויו
יתכן שזה קשור להגדרות של הסטיק
תכתוב מה הגדרת ואיך הגדרת? -
@יויויו האם הסטיק כבה לגמרי? בזמן הניתוק הוא מופיע ברשימת ה Wifi?
כי אני, מאז 019 סובל מתקלה מוזרה, של ניתוק של הסטיק מדי כמה דקות ולפעמים שניות. עוד לא הצלחתי להבין את הבעיה. -
@יהודה12
הסים של נטפרי עובד היטב בנטסטיק אחר, כך שהוא לא בעייתי -
@יויויו
ענית לעצמך את התשובה...שהבעיה הוא בנטסטיק ולא בסים או בקו...
דרך אגב הנטסטיקים של LTE 4G יש איתם הרבה בעיות...מניסיון של שנים.
ולא סתם הם עולים מאוד זול ללקוח. -
@יויויו אפשרת נדידת נתונים ?
@מעלה-ומוריד אמר בוויפי מתנתק בסים נטפרי:
@יויויו האם הסטיק כבה לגמרי? בזמן הניתוק הוא מופיע ברשימת ה Wifi?
כי אני, מאז 019 סובל מתקלה מוזרה, של ניתוק של הסטיק מדי כמה דקות ולפעמים שניות. עוד לא הצלחתי להבין את הבעיה.כשהקליטה מתנתקת הווייפי גם מתנתק הרבה פעמים. אולי נדידת נתונים מושבתת אצלך ?
-
@zeevgros
נדידת נתונים - אפשרתילפי עניות דעתי יש משהו בעייתי בשילוב של הנטסטיק דווקא עם נטפרי כי כפי שכתבתי למעלה הנטסטיק עובד מעולה עם סים רגיל של 019, וכן הסים של נטפרי עובד מעולה בנטסטיק אחר
מה יכול להיות?
-
@יויויו
אני אומר שוב הנסטיק של LTE 4G הוא בעייתי ויש איתו הרבה בעיות, גם אם כעת בסים של 019 ללא סינון זה עובד טוב אז יום אחד פתאום הוא יעשה לךכל מיני בעיות -
גם אני קניתי מסין נטסטיק ובדיקתי אותו אם כמה סימים בלי סינון ועבד וכשבדקתי אותו עם סים של 019 או של X 2 ONE אם סינון נטפרי הוא הראה שיש קליטה אבל אין חיבור לאינטרנט.. יש למישהו מושג איך מתגברים על הבעיה?????
-
@ישמח
*עם -
@ישמח
לכאורה לא הגדרת apn כראוי -
@אהרן-שובקס אמר בוויפי מתנתק בסים נטפרי:
@ישמח
לכאורה לא הגדרת apn כראויאתה מתכוון לומר שבסים פרוץ ההגדרות יורדות אוטומטית, לעומת סים נטפרי שצריך להגדיר ידנית?
-
@אחד-תם כן
-
@a0533057932
למה באמת זה כך? -
@קטן אמר בוויפי מתנתק בסים נטפרי:
@a0533057932
למה באמת זה כך?כי הסים כברירת מחדש מתייחס לAPN המקורי שלו ולא לזה ששינו בו
-
@אהרן-שובקס
וואו תודה רבה!!!!!! עזרת לי מאד מאד!
הגדרתי APN והכל עובד חלק...: