מכשיר הדרן יכול לגלוש על וויפי של נטפרי?
-
ברשימת רשתות הוויפי הגלויות מופיעה הרשת של נטפרי, אבל כתוב ליד זה 'חיבור מוגבל'
בשלב ההתחברות כתוב 'הקישוריות של - - מוגבלת. להתחברות הקש כאן'.
האם זה אומר שאי אפשר להתחבר לרשת של נטפרי?
-
@אייזיק-3 אם אתה מתקין תעודות אבטחה. אין סיבה.
-
@אחד-תם אתה מדבר מידיעה? כי התקנתי תעודת אבטחה וזה עדיין לא נותן
-
@אחד-תם אמר במכשיר הדרן יכול לגלוש על וויפי של נטפרי?:
אפליקציות באנדרואיד לא עובדות גם עם התקנת תעודת אבטחה, בגירסאות אנדרואיד שאינם מיושנות ביותר. ורק ע"י התקנת וויפרי או ביצוע רוט ניתן להפעילם על רשת נטפרי, וכבר דובר בזה רבות כאן בפורום.
-
@mashav אוקי. תודה על המידע. דווקא חיפשתי בפורום ולא מצאתי. אשמח לקישור על מידע בנושא
-
@mashav אמר במכשיר הדרן יכול לגלוש על וויפי של נטפרי?:
@אחד-תם אמר במכשיר הדרן יכול לגלוש על וויפי של נטפרי?:
אפליקציות באנדרואיד לא עובדות גם עם התקנת תעודת אבטחה, בגירסאות אנדרואיד שאינם מיושנות ביותר. ורק ע"י התקנת וויפרי או ביצוע רוט ניתן להפעילם על רשת נטפרי, וכבר דובר בזה רבות כאן בפורום.
נכון. אבל זה ממש לא קשור למה שהוא שאל (הדרן).
ואולי באמת זו הסיבה שיש ל @אייזיק-3 עדיין בעיות. -
@אחד-תם למה לא קשור? הדרן הוי אומר אפליקציות אנדרואיד, לא?
-
@mashav רק להדרן יש אפליקציות ואנדרואיד???
-
@אחד-תם לא ממש לא.
אבל אם הוא שאל שיש לו מכשיר הדרן ולא עובד לו עם הרשת של נטפרי, הסיבה בגלל שאפליקציות לא עובדות בנטפרי בלי וויפרי או רוט, שאת שניהם אינו יכול לעשות במכשיר הדרן. וממילא התשובה שלא יעבוד לו, ולא כמו שאתה כתבת לו. -
@mashav אמר במכשיר הדרן יכול לגלוש על וויפי של נטפרי?:
@אחד-תם לא ממש לא.
אבל אם הוא שאל שיש לו מכשיר הדרן ולא עובד לו עם הרשת של נטפרי, הסיבה בגלל שאפליקציות לא עובדות בנטפרי בלי וויפרי או רוט, שאת שניהם אינו יכול לעשות במכשיר הדרן. וממילא התשובה שלא יעבוד לו, ולא כמו שאתה כתבת לו.אתה מאד אינטליגנט, אבל אני עניתי על מה שהוא שאל, האם יש התנגשות בין הדרן לנטפרי והתשובה היא לא.
זה שיש לו בעיה עם תעודת אבטחה לא קשורה בכלל להדרן, גם לי יש מכשיר בלי רוט לא באשמת הדרן.בגלל שאפליקציות לא עובדות בנטפרי בלי וויפרי או רוט
מאיפה לקחת את הדבר הזה? רוב רובם של האפליקציות עובדות יופי בלי רוט.
-
גם לי יש את אותו דבר ולא מצליח לגלוש או לעבוד באפליקציות דרך המודם בוייפיי.