הגיע הזמן...
-
חבר'ה. כשבדיקת התמונות לקח יותר זמן, ידעתם להתלונן ולרטון. עכשיו שזה סודר ב"ה, אתם לא יודעים להודות ?!
אז הנה אני מתחיל:
תודה רבה לכם צוות נטפרי הנפלאים, על כל השירות הנפלא מהחל ועד כלה, ובמיוחד על השיפור במהירות בדיקת התמונות.
יה"ר שתזכו להמשיך בעבודת הקודש ביתר שאת וביתר עז.כולם אחרי..
-
מצטרף.
הנה עוד אחת מההזדמנויות הרבות שיש לי להודות לצוות נטפרי על השירות המדהים והאיכותי שהם נותנים.
תודה לחברי הצוות של נטפרי, על הקמת מפעל חיים שכזה, ועל התיקון האחרון במיוחד. ידוע שמכל המערכת הזו - סינון התמונות החלק האנושי היחיד (חוץ משיפורים), ונטפרי מרימה אותו שוב ושוב לדרגות שלא יאמנו, עם סבלנות (והבנה!!) לכל קושי שיש לנו על הדרך.
אז תודה לכם שוב על עבודת הקודש שאתם עושים, אין ספק שהזכות הזו תעמוד לכם ולבניכם, ותשמור אתכם מכל רע.אגב, תרשו לי להעיר לתשומת לבכם, שבפרוייקט הזה רכשתם לעצמכם ביטוח יקר. כולם יודעים עד כמה קשה לשמור על הרוחניות בדור הזה, וש"לאף אחד אין ביטוח".
אבל לכם יש! כמו שאמר ר' חנינא בן דוסא: "דבר שאותו צדיק מצטער בו יכשל בו זרעו?"לסיים בשבחכם קצת קשה, אז אקצר ואברך שזכות זו תשפיע לכם כל טוב בגשמיות וברוחניות.
הקטן dLive. -
בימים האחרונים נוספו בודקי תמונות חדשים.
נקווה שהבעיות ייעלמו כליל.
-
בס"ד
אני הצטרפתי לנטפרי מתחילת החודש הנוכחי.
וגם אני מצטרף, ומודה לד' ית' ששלח אנשים כ"כ טובים שכל מטרתם האמיתית היא אך ורק לזכות את עמ"י בתכנים טובים וכשרים, והכל בחכמה ותבונה באופן שלא יפריע למהלך העבודות ולכל בעיה יש פיתרון ותמיד יש עם מי לשוחח.ואפשר עוד להרחיב, ועוד חזון למועד.
אבל במילה אחת בנתיים... תודה רבה רבה.
-
@baruch אמר בהגיע הזמן...:
בימים האחרונים נוספו בודקי תמונות חדשים.
חדשים או חדשות?
תמיד חשבתי שזה גויות -
תודה על הבשורה הטובה.
עכ"ז אתמול מאוחר בלילה היה תקופות של כ10 דקות.
האם מותר לשאול מה השאיפה. האם שואפים שלרוב היום והלילה יהיה כמה שניות ורק בזמנים של לחץ מיוחדת יעלה או אם גם דקה שתים בכלל מה ששואפים עליה וכו'?
-
ואני אכתוב באידיש (חסידיש או לא...)
א גרויסע גרויסע יישר כוח !!