ביקור דיגיטלי עם "טייטו" עובד בנטפרי?
-
גם אני חוזר ושואל, זה חשוב שלא אקנה את המכשיר לחינם.
-
@mashav
תשאל אולי את התמיכה הטכנית שלהם באיזה אופן המכשיר מתקשר עם הרשת, tcp/udp/https כתובות IP וכו.
ותשאל את נטפרי. -
נו,
זה יעבוד בנטפרי עם אמילטור או לא? -
@דוד-שמעון
עד שלא יהיה מישהו שישיג מכשיר כזה, וינסה בפועל, לא תוכל לקבל תשובה כנראה.
בינתיים, אין כאן בפורום (ולא במערכת נטפרי) נביאים... -
עוד לפני הבעיה של "עובד בנטפרי" או לא, שזו, אגב, הבעיה הקלה (אני מתעסק בפיתוח וגם בחומרה ולא נתקלתי במכשיר או מערכת שבסופו של דבר לא עבדו בנטפרי, לפעמים בלית ברירה אפילו ע"י החרגה של התעודה), יש לכאורה בעיה יותר גדולה, תקן אותי אם אני טועה, המכשיר טייטו עובד דרך סמארטפון, ולהתקין תעודת אבטחה באפליקציה שעובדת עם הטייטו תהיה האתגר היותר גדול (וגם לזה יש פתרונות).
-
היי
אם ביקור דיגיטלי עובד - אז גם הטייטו יעבוד.
אסביר -
ביקורים דיגיטליים - למיטב ידיעתנו יש בעיה עם נטפרי כאשר משתמשים דרך האתר. אבל לא בגלל הביקור עצמו
אלא כי באתר נדרש לבצע בדיקת תאימות לביקור דיגיטלי. כדי להוריד ולהתקין ולבצע את תוכנית התאימות - זה נטפרי לא תומכים.לבצע ביקור דיגיטלי עם נטפרי דרך האפליקציה - אפשרי
בכל מקרה אם הצלחתם לבצע ביקור דיגיטלי בעבר עם נטפרי - אז גם עם טייטו תצליחו.
יניב.
מצוות הדיגיטל של מאוחדת -
@yaniv-meu אמר בביקור דיגיטלי עם "טייטו" עובד בנטפרי?:
ביקורים דיגיטליים - למיטב ידיעתנו יש בעיה עם נטפרי כאשר משתמשים דרך האתר. אבל לא בגלל הביקור עצמו
אלא כי באתר נדרש לבצע בדיקת תאימות לביקור דיגיטלי. כדי להוריד ולהתקין ולבצע את תוכנית התאימות - זה נטפרי לא תומכים.אצלי - כל השלבים של ביקור הדיגיטלי באתר מאוחדת עברו בהצלחה במחשב עם מערכת הפעלה windows החל משלב בדיקת התאימות ועד לשלב השיחה עם הרופא - עם נטפרי כמובן.
טייטו זה מכשיר מסוים או אתר אינטרנט/אפליקציה? אם זה מכשיר ייחודי או אפליקציה - זה עלול לא לעבוד עם נטפרי, מכיוון שבגלישה דרך ספק אינטרנט של נטפרי כל תעבורת הרשת מפוענחת על ידי נטפרי ולכן נדרש להתקין certificate של נטפרי במערכת ההפעלה כרשות אישורים מהימנה על מנת שהתעבורה תצליח, במערכת הפעלה כמו windows זה לא מורכב להוסיף את התעודה של נטפרי כתעודה מהימנה, אבל באנדרואיד או מערכת חיצונית אחרת זה יהיה מורכב יותר או בלתי אפשרי (ללא שיתוף פעולה מצד טייטו)
אם יש שיתוף פעולה מצד טייטו - אם זה אפליקציית אנדרואיד - בכדי שזה יעבוד בנטפרי צריך שטייטו יוסיפו במניפסט של האפליקציה שהאפליקציה תסמוך על תעודות אבטחה שהמשתמש מוסיף. אם זה מכשיר ייעודי שלא ניתן לבצע בו שינויים - צריך שטייטו יוסיפו את התעודה של נטפרי למאגר התעודות האמינות במכשיר. -
@yaniv-meu אמר בביקור דיגיטלי עם "טייטו" עובד בנטפרי?:
היי
אם ביקור דיגיטלי עובד - אז גם הטייטו יעבוד.
אסביר -
אלא כי באתר נדרש לבצע בדיקת תאימות לביקור דיגיטלי. כדי להוריד ולהתקין ולבצע את תוכנית התאימות - זה נטפרי לא תומכים.לבצע ביקור דיגיטלי עם נטפרי דרך האפליקציה - אפשרי
בכל מקרה אם הצלחתם לבצע ביקור דיגיטלי בעבר עם נטפרי - אז גם עם טייטו תצליחו.
יניב.
מצוות הדיגיטל של מאוחדתכפי המובן מהודעתו הבאה של @shraga עם רצון טוב שלכם ניתן לשתף פעולה עם נטפרי לבדוק בדיוק מה נקודת החסימה ולטפל בה. הכל אפשרי רק ענין של רצון.
כמו"כ חשוב מאד לדאוג שתהיה אפשרות להתחבר לטייטו דרך תוכנה בPC ולא רק באפליקציה באנדרואיד. לרוב משתמשי נטפרי יש רק את האפשרות הזו.
בתודה גדולה מראש! -
@Yaniv-Meu חשוב להדגיש שהטייטו הוא הדבר הבא ויהיה מוצר חובה בזמן הקרוב,
לדעתי קופ"ח שתתאים את הטייטו למגזר החרדי [הוי אומר שיפעל טוב עם סינון נטפרי ויעבוד עם מחשב PC] תוכל למנף נקודה זו בפרסום ייעודי למגזר החרדי. -
@shraga אמר בביקור דיגיטלי עם "טייטו" עובד בנטפרי?:
טייטו זה מכשיר מסוים או אתר אינטרנט/אפליקציה?
הטייטו זה מכשיר מסוים.
זו חברה שיש לה סדרה קטנה של מכשירים. רוב מה שמדברים כאן זה על ה-TytoHome.
לכל המכשירים הנ"ל יש אפליקציה (אנדרואיד / iOS) שמבצעת את התקשורת מולם.ממה שיצא לי בגוגל, הטייטו מתחבר בעצמו לענן כדי לייצא את הבדיקות.
כלומר נכון שהוא מתחבר למכשיר (סמרטפון או טבלט) דרך האפליקציה, אבל הוא לא שולח את התוצאות לטבלט ישירות אלא דרך הענן של טייטו (כלומר של החברה של טייטו. ב-AWS) ואז אפשר לראות את התוצאות באפליקציה - דרך החשבון.
וגם ניתן בצורה הזו לשתף את התוצאות לרופא - דרך API של טייטו שעובד מול קופות החולים - שזה משהו שבעצם לא קשור לנטפרי בכלל. זה קורה אצל טייטו וקופות החולים - לא במכשיר שלך.כדי להתחבר לענן - הטייטו צריך כמובן אינטרנט, הוא יכול להתחבר לוייפיי רגיל או לנקודה חמה מהסמארטפון. בצורה הזו גם מתבצע שלב החיבור בין המכשיר טייטו לאפליקציה בטלפון - אבל זה נטו היכי תמצי לאותנטיקציה. זה מעביר את הנתונים עצמם דרך הענן.
המכשיר טייטו יכול לשמור את התוצאות אצלו אופליין, ולחכות לחיבור כדי להעלות אותם. אבל הוא לא נותן לייצא אותם שלא דרך הענן של טייטו.
כך שהבעיה כאן היא ככל הנראה החיבור של המכשיר עצמו לרשת. לא ראיתי שום איזכור לאיזה הגדרות מיוחדות שאפשר להחיל במכשיר לגבי VPN או תעודת SSL מותאמת אישית.
אם יש שיתוף פעולה מצד טייטו
המזל הוא שזה חברה ישראלית, https://www.tytocare.com/
אפשר לנסות פשוט לשלוח להם מייל Info@tytocare.com
הם נמצאים בנתניה. מספר טלפון 0722210750נ.ב. אני כנראה הולך להניח את ידיי על מכשיר כזה בזמן הקרוב, ננסה כל האפשרויות כמובן..
-
כנראה שאף אחד לא פנה עדיין לנטפרי בעניין...
-
@chv אמר בביקור דיגיטלי עם "טייטו" עובד בנטפרי?:
טייטו זה מכשיר מסוים או אתר אינטרנט/אפליקציה?
הטייטו זה מכשיר מסוים.
זו חברה שיש לה סדרה קטנה של מכשירים. רוב מה שמדברים כאן זה על ה-TytoHome.
לכל המכשירים הנ"ל יש אפליקציה (אנדרואיד / iOS) שמבצעת את התקשורת מולם.ממה שיצא לי בגוגל, הטייטו מתחבר בעצמו לענן כדי לייצא את הבדיקות.
כלומר נכון שהוא מתחבר למכשיר (סמרטפון או טבלט) דרך האפליקציה, אבל הוא לא שולח את התוצאות לטבלט ישירות אלא דרך הענן של טייטו (כלומר של החברה של טייטו. ב-AWS) ואז אפשר לראות את התוצאות באפליקציה - דרך החשבון.
וגם ניתן בצורה הזו לשתף את התוצאות לרופא - דרך API של טייטו שעובד מול קופות החולים - שזה משהו שבעצם לא קשור לנטפרי בכלל. זה קורה אצל טייטו וקופות החולים - לא במכשיר שלך.כדי להתחבר לענן - הטייטו צריך כמובן אינטרנט, הוא יכול להתחבר לוייפיי רגיל או לנקודה חמה מהסמארטפון. בצורה הזו גם מתבצע שלב החיבור בין המכשיר טייטו לאפליקציה בטלפון - אבל זה נטו היכי תמצי לאותנטיקציה. זה מעביר את הנתונים עצמם דרך הענן.
המכשיר טייטו יכול לשמור את התוצאות אצלו אופליין, ולחכות לחיבור כדי להעלות אותם. אבל הוא לא נותן לייצא אותם שלא דרך הענן של טייטו.
כך שהבעיה כאן היא ככל הנראה החיבור של המכשיר עצמו לרשת. לא ראיתי שום איזכור לאיזה הגדרות מיוחדות שאפשר להחיל במכשיר לגבי VPN או תעודת SSL מותאמת אישית.
אם יש שיתוף פעולה מצד טייטו
המזל הוא שזה חברה ישראלית, https://www.tytocare.com/
אפשר לנסות פשוט לשלוח להם מייל Info@tytocare.com
הם נמצאים בנתניה. מספר טלפון 0722210750נ.ב. אני כנראה הולך להניח את ידיי על מכשיר כזה בזמן הקרוב, ננסה כל האפשרויות כמובן..
תעדכן על התוצאות, רוצה מאד לקנות, אבל לא אקנה לפני שאדע שזה עובד.
-
@משרדי אמר בביקור דיגיטלי עם "טייטו" עובד בנטפרי?:
כנראה שאף אחד לא פנה עדיין לנטפרי בעניין...
אין לי מה לפנות לנטפרי לפני שאני קונה, כי איך אבצע הקלטת תעבוכה וכו', ומאידך אני לא אקנה לפני שאדע שעובד....
כנראה שזה הסיבה שגם אחרים לא פנו. -
@chv אם מגיע לידך מכשיר אולי תוכל לעשות הקלטת תעבורה ולשלוח לנטפרי.
אני פניתי אליהם וכמובן כתבו לי שאין להם איך לעזור לי בלי מכשיר.
ד.א. לפי המובן מדבריך שאתה מבין בצורת הפעלתו, אם אני יתחבר דרך אפליקציה שאינה מחוברת לרשתנטפרי והטייטו עצמו יעבוד על הרשת של נטפרי זה יעבוד, או שהוא חייב להיות על אותה הרשת שהמכשיר עם האפליקציה מחובר אליה {נפק"מ למכשיר הדרן שאיני יכול לחברו לנטפרי כי יעשה לי בעיות בהפעלת האפליקציות, ואת הטייטו אצטרך לחבר לרשת הביתית של נטפרי}? -
@mashav אמר בביקור דיגיטלי עם "טייטו" עובד בנטפרי?:
ד.א. לפי המובן מדבריך שאתה מבין בצורת הפעלתו, אם אני יתחבר דרך אפליקציה שאינה מחוברת לרשתנטפרי והטייטו עצמו יעבוד על הרשת של נטפרי זה יעבוד, או שהוא חייב להיות על אותה הרשת שהמכשיר עם האפליקציה מחובר אליה {נפק"מ למכשיר הדרן שאיני יכול לחברו לנטפרי כי יעשה לי בעיות בהפעלת האפליקציות, ואת הטייטו אצטרך לחבר לרשת הביתית של נטפרי}?כמובן כשיגיע אליי אני יעשה כל ההקלטות האפשריות.
אני לא מבין בצורת הפעלתו מניסיון. כמוני כמוך כל מה שיש לי עכשיו זה גוגל.
אבל מה שנראה מגוגל זה שאכן, זה צריך להיות מחובר על אותה רשת.
נראה שהאימות בין המכשיר לאפליקציה בטלפון נעשה בצורה ישירה. או שהוא מחובר על אותה רשת ביתית - או שהוא מחובר בנקודה חמה ישירות לטלפון.בקיצור כשיהיה לי את זה ביד אני יהיה חכם יותר.
-
אצלי - כל השלבים של ביקור הדיגיטלי באתר מאוחדת עברו בהצלחה במחשב עם מערכת הפעלה windows החל משלב בדיקת התאימות ועד לשלב השיחה עם הרופא - עם נטפרי כמובן.
מה באמת?
אצלי גם כן לא עובד ביקור דיגיטלי מאוחדת בנטפרי במחשב, כמו שכתב כאן @Yaniv-Meu ואילו אתה כותב שזה כן עובד. עשית איזשהו משהו מיוחד בשביל שזה יעבוד?
ואגב, כל הכבוד למאוחדת ול @Yaniv-Meu שככה חושבים על משתמשי נטפרי. -
@chv אמר בביקור דיגיטלי עם "טייטו" עובד בנטפרי?:
@mashav אמר בביקור דיגיטלי עם "טייטו" עובד בנטפרי?:
ד.א. לפי המובן מדבריך שאתה מבין בצורת הפעלתו, אם אני יתחבר דרך אפליקציה שאינה מחוברת לרשתנטפרי והטייטו עצמו יעבוד על הרשת של נטפרי זה יעבוד, או שהוא חייב להיות על אותה הרשת שהמכשיר עם האפליקציה מחובר אליה {נפק"מ למכשיר הדרן שאיני יכול לחברו לנטפרי כי יעשה לי בעיות בהפעלת האפליקציות, ואת הטייטו אצטרך לחבר לרשת הביתית של נטפרי}?כמובן כשיגיע אליי אני יעשה כל ההקלטות האפשריות.
אני לא מבין בצורת הפעלתו מניסיון. כמוני כמוך כל מה שיש לי עכשיו זה גוגל.
אבל מה שנראה מגוגל זה שאכן, זה צריך להיות מחובר על אותה רשת.
נראה שהאימות בין המכשיר לאפליקציה בטלפון נעשה בצורה ישירה. או שהוא מחובר על אותה רשת ביתית - או שהוא מחובר בנקודה חמה ישירות לטלפון.בקיצור כשיהיה לי את זה ביד אני יהיה חכם יותר.
יצא משהו?
-
מה התחדש בשנה האחרונה בענין זה?
-
יש לי את המכשיר.
אופן הפעולה:
יש 2 מכשירים נפרדים, טייטו ומכשיר אנדרואיד עם האפליקציה.
2 המכשירים לא צריכים להיות על אותה רשת, גם לא בחיבור הראשוני ביניהם.(בהפעלה ראשונה: מפעילים את המכשיר ואת האפליקציה ופועלים לפי הוראות הצימוד).
בהפעלה רגילה, אפשר להתחיל רק עם הטייטו בלי האפליקציה, הנתונים יישמרו מקומית על המכשיר לזמן מה. (נראה לי שעד לכיבוי)
אחרי שביצענו בדיקות על המטופל, אפשר לחבר את האנדרואיד, ואז הבדיקות יישלחו מהטייטו לאפליקציה ויישמרו על השרת של טייטו.
עכשיו יש שתי אפשרויות, או לשלוח את הבדיקה במייל - מתוך האפליקציה.
(שלחתי למייל שלי, קיבלתי קישור לצפייה וגם צפיתי בבדיקות באתר של טייטו)
ועד כאן עבד לי יפה בנטפרי.
האפשרות השניה היא להתחיל ביקור דיגיטלי עם רופא, והוא יצפה בבדיקות שעשינו.
אז נכנסתי לביקור, וכשהגיע תורי לרופא התחברתי, אבל לא הצלחתי לתקשר עם הרופא.
כלומר, היה נראה כאילו אני בפגישה עם רופא, אבל לא הצלחנו לא לשמוע ולא לראות אחד את השני.
רק שלא ברור לי אם זה בגלל חסימה או בגלל האיטיות של הרשת שלי (רשת סלולרית- נטסטיק)
נטפרי מצידם ניסו לעזור, הרבה הקלטות ותכתובות היו לי עם השירות.
אני מתכוון עוד לנסות ברשת אחרת של נטפרי כדי לבדוק את זה. -
@עומד-בפרשת-דרכים במאוחדת ביקור רופא בנטפרי לא עובד, בלי קשר לטייטו.
כתב את זה הנציג של מאוחדת כאן לעיל.
אם כי במערכת הפניות חולקים על מאוחדת, וטוענים שכן ניתן להתחבר.
מהניסיון שלי, לא ניתן להתחבר....