הצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים
-
או עדיף שכל הודע לא רלוונטית תימחק
בשביל מה צריך לקרוא על הודעה מלפני חודש ?! -
@shraga אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
ואני מציע התראת פוש או אפילו הודעת דוא''ל על כל עדכון, לאלו שלא נכנסים כל יום לאיזור האישי...
אני הצעתי (במערכת הפניות) לשפר את מערכת הפניות באופן כללי עם התראות פוש + התראות קוליות (על כל העדכונים, כולל הודעות חדשות בתוך פניות).
בא נראה מה ייצא מזה. -
@chv אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
אם נעזרת אנא אמור בפה מלא: אני ש-ו-נ-א מסכים מבריקים!!
אמרתי.
צריך כל פעם, או מספיק פעם אחת?...אגב, האם יש כזה דבר מגן-מסך מט?
אני מאד מחפש -
ואולי גם שהתראות בעברית לא יופיעו לדוברי אנגלית.
וכן הפוך.
וכן שהמערכת תזהה שכבר קראתי ואז לא יופיע שוב. -
@nk אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
וכן שהמערכת תזהה שכבר קראתי ואז לא יופיע שוב.
זה כבר כך. אלא שהמידע נשמר לכל מחשב בנפרד ולא גלובלית ליוזר.
@nk אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
ואולי גם שהתראות בעברית לא יופיעו לדוברי אנגלית
ואם כבר גם לתקן שההודעות באנגלית יהיו LTR
-
@yzahn אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
?
-
@לולוש
Left To Right
משמאל לימין -
@dlive אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
@לולוש
Left To Right
משמאל לימיןנכון, זה באמת מציק!
-
וכן שהכפתור סגור יעבור ללמעלה
((נסו לחשוב מה יקרה עוד חודש כאשר יהיו 20 עידכונים נניח?!?!?!?!?!) -
@nk לא חייבים ללחוץ על סגור, אפשר ללחוץ בצד איפה שאין את החלון של העדכונים.
-
@גדול-קטן אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
@nk לא חייבים ללחוץ על סגור, אפשר ללחוץ בצד איפה שאין את החלון של העדכונים.
תודה
-
@yzahn אמר ב[הצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים]
אם החשבון שלך מוגדר אנגלית אז זה כן LTR
-
@dovidstroh אבל אז העברית הוא גם LTR...
דבר נוסף: המילה "עדכונים" עוד לא תורגם. -
@yzahn אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
הוא גם LTR
נדמה לי שרושמים RTL
-
@יוסף-חיים-16 אם מתכוונים ל-RTL רושמים RTL ואם מתכוונים ל-LTR רושמים LTR...
-
@יוסף-חיים-16 אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
הוא גם LTR
נדמה לי שרושמים RTL
ההבדל בין שני הצורות - המילים: מימין לשמאל או משמאל לימין
-
@יוסף-חיים-16 אם מתכוונים ל-RTL רושמים RTL ואם מתכוונים ל-LTR רושמים LTR...
תחכים אותי מה ההבדל בינהם
-
@יוסף-חיים-16
אאל"ט
rtl זה מימין לשמאל (r קיצור של המילה רייט באנגלית שמשמעה - ימין. l - קיצור של המילה לפט באנגלית שמשמעה - שמאל).
ltr זה משמאל לימין. -
@נטפריפורום אמר בהצעה לשיפור: התרעות על עדכונים באזור התמיכה יופיעו רק אם הם עדיין רלוונטיים:
@יוסף-חיים-16
אאל"ט
rtl זה מימין לשמאל (r קיצור של המילה רייט באנגלית שמשמעה - ימין. l - קיצור של המילה לפט באנגלית שמשמעה - שמאל).
ltr זה משמאל לימין.האות האמצעית זה T שמייצג To שזה ל כלומר RTL זה ימין לשמאל LTR זה שמאל לימין