WhatsApp Business
-
@אהרן-שובקס אולי אותו ניתן לחסום ממש כמו הנגנדהוט או סקייפ
(חבל שאין אפשרות לצ'אט בפורום) -
נושא זה אינו רלוונטי
היות ופותח הפוסט יוצא בנקודת הנחה שיש הבדל משמעותי בין וואצאפ רגיל לביזנס.
אבל האמת היא שהביזנס סה"כ אפליקציה שונה עם קצת תוספות של מענה אותו וכד' אבל השרתים הם אותם שרתים,
והרעיון של המוצר אותו רעיון בדיוק.
בנוסף לא נראה לי שלנטפרי יש דרך לדעת מה מותקן אצל הלקוח רגיל או ביזנס. -
@נפתלי אמר בWhatsApp Business:
אבל האמת היא שהביזנס סה"כ אפליקציה שונה עם קצת תוספות של מענה אותו וכד' אבל השרתים הם אותם שרתים,
והרעיון של המוצר אותו רעיון בדיוק.אכן, אין שום הבדל מבחינת התכנים שיכולים להתקבל. ההבדל הוא רק במספר פונקציות משודרגות כמו פרופיל עסקי, וכן שניתן להפעיל על מספר נייח וכדומה.
-
@חיפושית-100 אמר בWhatsApp Business:
אכן, אין שום הבדל מבחינת התכנים שיכולים להתקבל. ההבדל הוא רק במספר פונקציות משודרגות כמו פרופיל עסקי, וכן שניתן להפעיל על מספר נייח וכדומה.
ונכון "ובדיוק" בשביל זה בקשתי שיבדקו. ובקשתי שיבדקו עבור מי שבאמת צריך וד"ל
-
@asherke מה לבדוק?
-
נושא זה אינו רלוונטי
בנוסף לא נראה לי שלנטפרי יש דרך לדעת מה מותקן אצל הלקוח רגיל או ביזנס.ככל הנראה בקרוב יכנס לארץ אפשרות לקניה אונלין דרך ווצאפ כך שזה כבר לא ממש סתם פונקציות פשוטות.
-
@nk אמר בWhatsApp Business:
נושא זה אינו רלוונטי
בנוסף לא נראה לי שלנטפרי יש דרך לדעת מה מותקן אצל הלקוח רגיל או ביזנס.ככל הנראה בקרוב יכנס לארץ אפשרות לקניה אונלין דרך ווצאפ כך שזה כבר לא ממש סתם פונקציות פשוטות.
מקור?
-
רדיו XXXXXXXXXX שכך ווצאפ מתחילה לעשות.
בהודו זה כבר קיים. -
חשבתי לתומי שבעתיד בקרוב מכירה דרך ווצאם ביזנס תתאפשר.
פשוט גילתי שזה כבר התחיל.![כיתוב בבעיות טעינה](כתובת תמונה ) -
@nk אמר בWhatsApp Business:
חשבתי לתומי שבעתיד בקרוב מכירה דרך ווצאם ביזנס תתאפשר.
פשוט גילתי שזה כבר התחיל.!(/assets/uploads/files/1628855543201-screenshot_20210813-144911.png) )תודה רבה על העדכון!
- בדיוק בשביל זה פתחתי את האשכול על WhatsApp Business דווקא ולא על WhatsApp סתם.
2)אני מדגיש בתור מי שפתח את האשכול שיהיה ברור פתחתי אותו למי שזה "דחוף לו" לא למשועממים שירצו
"למכור מחזיק מפתחות" ויתירו בגלל זה לעצמם את ווטאספ ממש לא,
זה נועד אך ורק למי שצריך. ומי שצריך אני בסך הכל ממליץ לו לעבור לוואטספ ביזנס כי זה "לביזנס",
ומי שלוקח לכיוון אחר אני לא התכוונתי שנטפרי יאשרו לכולם בגלל זה את וואטספ ביזנס ח"ו,
רק למי שבאמת חייב בהצלחה.