איך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי
-
@filtered אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי:
למה לסגור את האתר זה אתר קדוש
להפך נטפרי צריכה לפתוח אותו לרשות הרביםאתר שיש בו דברי תורה עדיין לא הופך אותו לאתר קדוש, האתר הזה מביא גם דברי שהם נגד דת תורתינו הק'
והקשיה רק מתעצם, למה באתר שמתיימר להביא ספרי קודש אתם מביאים גם ספרים טמאים!!
איזה ספרים טמאים השם ירחם
צריך לסגור את האתר הזה לאלתר -
@טוב-להודות אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי:
@filtered אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי:
למה לסגור את האתר זה אתר קדוש
להפך נטפרי צריכה לפתוח אותו לרשות הרביםאתר שיש בו דברי תורה עדיין לא הופך אותו לאתר קדוש, האתר הזה מביא גם דברי שהם נגד דת תורתינו הק'
והקשיה רק מתעצם, למה באתר שמתיימר להביא ספרי קודש אתם מביאים גם ספרים טמאים!!
איזה ספרים טמאים השם ירחם
צריך לסגור את האתר הזה לאלתראני לא יודע איזה ספרים טמאים, אבל מדברי magicode ניתן להבין שמדובר להיפך מאתר קדוש
-
עצם זה שזה ויקי זה בעיתי כי כל אחד יכול להוסיף מה שלבו חפץ אלה אם כן יש משהו שמבקר את האתר הזה לגבי ויקיטקסט לא יודע
-
@ברצינות אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי:
והאם יש חלופה פתוחה?
-
@טרוצער אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי:
@ברצינות אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי:
והאם יש חלופה פתוחה?
אם כן למה ויקיטקסט פתוח?
-
-
@filtered אני לא מבין למה רלוונטי הנושא האם זה אתר קדוש או לא.
השאלה היא האם הוא נצרך, והתשובה היא כן. -
אני רואה בזה ביזוי עצום לתורה בכך ש'מצזנרים' אותה ו'מתאימים' אותה.
בזה אני מסיים את מחאתי. -
@ממעתיקי-השמועה אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי:
עצם זה שזה ויקי זה בעיתי כי כל אחד יכול להוסיף מה שלבו חפץ אלה אם כן יש משהו שמבקר את האתר הזה לגבי ויקיטקסט לא יודע
בודאי שיש.
כמו ויקיפדיה.ובניגוד לויקיפדיה עם הבעיות שלהם, כאן חייבים להיות נאמנים למקור, כך שגם האפיקורס הכי גדול בעולם, לא יהיה לו שום טעם לשנות טקסטים, שבודאות לא יחזיקו זמן.
כי הוא יכול לעשות בזמן הזה עבירות עם סיכויי הצלחה גבוהים יותר.... -
לדעתי הרבה עושים יותר מדי עסק מכל דבר. בסדר הרובוט של נטפרי מסנן טקסטים טובים. מה קרה? 'טענה' על נטפרי? לא מבין.
אפשר קצת יותר לזרום.
לא מדובר בבעיה רוחבית. בסך הכל נטפרי עושים את תפקידם נאמנה וביושר.
רק אתמול בשעה 1 בלילה(!) קיבלתי שירות יוצא מן הכלל על פתיחת וידאו. לדעתי עדיף להדהד את הדברים האלה מאשר להכנס לקטנות. -
@יוסף-ג זה מה שיש לך לענות לאדם שתקוע בלי משהו שהוא צריך? שבשבילך עוזרים אפילו באמצע הלילה?
לי זה מאוד מאוד מפריע, כי זה קורה לי הרבה פעמים שאני נמצא בלי ספרים רק עם מחשב שאני לא יכול להתקין בו תורת אמת וכדומה, וכשאני לומד מתוך ויקיטקסט וכדו'. יש הרבה מאוד איקסוסים, כי נטפרי לא רוצים לעודד שימוש באתר שמערב קודש וחול. -
@מאןדהו
יש כאמור מספיק אתרים מלבד ויקיטקסט -
@טרוצער אני לומד הרבה מהאינטרנט, ככה שאני מכיר את כל מה שפתוח בנטפרי. אני יכול לומר לך שלהרבה דברים אין תחליף לויקיטקסט. (לדוגמא, שו"ע עם נושאי כלים)
-
@מאןדהו אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי:
לדוגמא, שו"ע עם נושאי כלים
סתם שאלה, ספריא לא מספיק?
-
@אחד-תם הוא מאוד לא בנוי ללמידה אינטראקטיבית המבוססת על היפר קישורים וכו'. הוא טוב כשאתה פותח ספר וקורא אותו בלבד ולא עובר לדברים אחרים.
-
@מאןדהו אמר באיך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי:
@יוסף-ג זה מה שיש לך לענות לאדם שתקוע בלי משהו שהוא צריך? שבשבילך עוזרים אפילו באמצע הלילה?
כנראה לא הובנתי כראוי.
אם יש בעיה שחוסמים לך דברים שאתה צריך זה באמת מרגיז. ומצדיק פניה לנטפרי עם בקשה לטיפול.
אבל נושא האשכול הוא "איך יתכן שחוסמים טקסטים של החומש והראשונים בנטפרי"
ועל זה עניתי שלדעתי עושים עסק כאילו נטפרי מגזימים וכו'. והם באמת מגזימים אבל הרבה מזה זה גם לטובה.
אני מצטער שנשמע מדברי זלזול במצוקה.