הגענו ליותר מ-500 אפליקציות על החנות באנדרואיד !
-
@elie1105 אמר בהגענו ליותר מ-500 אפליקציות על החנות באנדרואיד !:
היי לכולם,
הגענו למספר סימבולי של יותר מ-500 אפליקציות ! כל הכבוד לנטפרי שעשו פטרון לאנדרואיד כמו שרק הם יודעים לעשות, וגם כל הכבוד לטוביה שמעריך, מעלה ומעדכן כל האפליקציות !
אני עברתי מטאבלט עם שירותי גוגל לטאבלט של נטפרי בלי גוגל (בלי רוט), ואני אומר שהדבר היחיד שחסר לי, זה העדכונים בהנגוטס, חוץ מזה יש פתרון או תחליף לכל מה שאני משתמש.
תודה רבה נטפרי !יש לך האנגהוט בטאבלט עם נטפרי?
-
@חיים-כהן נראה שכוונתו שחסר לו את העדכונים כי אין לו האנגוטס.
-
@שקוע-בתורה אמר בהגענו ליותר מ-500 אפליקציות על החנות באנדרואיד !:
@צדיק-תמים
כנראה אתה לא משתמש באנדרואיד, או שאין לך וופרי, יש מספור בחנות!דווקא כן יש לי...
ואשמח לדעת היכן מופיע המספור הנ"ל! -
@חיים-כהן אמר בהגענו ליותר מ-500 אפליקציות על החנות באנדרואיד !:
@elie1105 אמר בהגענו ליותר מ-500 אפליקציות על החנות באנדרואיד !:
היי לכולם,
הגענו למספר סימבולי של יותר מ-500 אפליקציות ! כל הכבוד לנטפרי שעשו פטרון לאנדרואיד כמו שרק הם יודעים לעשות, וגם כל הכבוד לטוביה שמעריך, מעלה ומעדכן כל האפליקציות !
אני עברתי מטאבלט עם שירותי גוגל לטאבלט של נטפרי בלי גוגל (בלי רוט), ואני אומר שהדבר היחיד שחסר לי, זה העדכונים בהנגוטס, חוץ מזה יש פתרון או תחליף לכל מה שאני משתמש.
תודה רבה נטפרי !יש לך האנגהוט בטאבלט עם נטפרי?
יש, אבל רק בדפדפן עם תצוגת מחשבים.
-
@צדיק-תמים אמר בהגענו ליותר מ-500 אפליקציות על החנות באנדרואיד !:
@שקוע-בתורה אמר בהגענו ליותר מ-500 אפליקציות על החנות באנדרואיד !:
@צדיק-תמים
כנראה אתה לא משתמש באנדרואיד, או שאין לך וופרי, יש מספור בחנות!דווקא כן יש לי...
ואשמח לדעת היכן מופיע המספור הנ"ל! -
@elie1105 בעניין האפלקציות.
רציתי לשאול למה כל פעם אחרי שנכנסים לדף האפליקציה בחנות ורוצים לחזור אחורה, זה קופץ לתחילת הרשימה ואז צריך לגלול שוב? -
@אברך-פשוט נראה שזה באג, גם לי קצת מפריע לי, צריך להודיע את נטפרי אבל אחרי החגים.
-
@חיים-כהן אני בלי נדר אחרי החגים אסביר איך מתקינים את האנגוטס. זה לא כמו שאתם חושבים סתם גרסת מחשב, זה משהו קצת יותר מתקדם חחח.
-
פוסט זה נמחק! -
@ממעתיקי-השמועה אמר בהגענו ליותר מ-500 אפליקציות על החנות באנדרואיד !:
מה זה החנות האפליקציות הזו? לא מכיר אפשר קישור
אין קישור
זה חלק מאפליקציית ווייפרי -
@elie1105 יש אפשרות להיכנס לחנות דרך המחשב?
-
@זעליג לא נראה לי
-
@זעליג אמר בהגענו ליותר מ-500 אפליקציות על החנות באנדרואיד !:
@elie1105 יש אפשרות להיכנס לחנות דרך המחשב?
לא. אפשר רק דרך החנות המותקנת.
-
@חיים-כהן הסברתי כאן איך יש לי האנגוטס https://forum.netfree.link/topic/9127/האנגוטס-על-טאבלט-עם-וויפרי-ב-2-דקות/1