נטפרי באנדרואיד
-
@moshe05 במילה אחת, רוט מאפשר להוסיף חשבון גוגל למכשיר, ושכל האפליקציות של גוגל יעבדו. לגבי האפליקציות האחרות, הרוב עובדות גם בלי רוט.
כשאתה מתקין את וויפרי, אתה מקבל גישה לחנות עם יותר מ-500 אפליקציות שעובדות עם נטפרי. תגיד לי איזה אפליקציות אתה צריך, אני יכול לבדוק אם הם כבר בחנות.
אם הם לא בחנות, אפשר לבקש מנטפרי שיוסיפו אותה בחנות. בדרך כלל, הם מצליחים, אבל לפעמים לא. -
@moshe05 אני גם לא כל כך ממליץ לעשות רוט, כי מבחינת אבטחה , אתה לא תוכל לעדכן את המכשיר. וגם שיש תחליף לכמעט לכל דבר. אני בלי נדר אסביר אחרי החגים איך מתקינים את האנגוטס עם וויפרי בלי רוט, רק שעדכונים לא עובדים, דהיינו שהפתרון הוא חלקי. אם אתה צריך סינכרון בין טבלת למחשב, יש גם תחליף לזה בחנות.
-
@elie1105 אמר בנטפרי באנדרואיד:
@moshe05 אני גם לא כל כך ממליץ לעשות רוט, כי מבחינת אבטחה , אתה לא תוכל לעדכן את המכשיר. וגם שיש תחליף לכמעט לכל דבר. אני בלי נדר אסביר אחרי החגים איך מתקינים את האנגוטס עם וויפרי בלי רוט, רק שעדכונים לא עובדים, דהיינו שהפתרון הוא חלקי. אם אתה צריך סינכרון בין טבלת למחשב, יש גם תחליף לזה בחנות.
מה הקשר בין רוט לעדכונים?
-
@elie1105 אמר בנטפרי באנדרואיד:
לגבי האפליקציות האחרות, הרוב עובדות גם בלי רוט
בנקים סומכים על התעודה המותקנת בלי רוט?
-
-
איך עושים רוט או מי עושה זאת
איך מתקינים וויפרי
אני עם סים של נטפריולא יכול לרשום כלום בגוגל איך אני מתקדם
תודה רבה -
-
@דוד-ו
אנסה לענות בקצרה בצורה מסודרת על שאלותיך.א. גלישה עם סינון נטפרי מצריכה תעודת אבטחה (אחרת הרבה אתרים לא יתנו אמון במכשיר הגולש, ולא יאפשרו גלישה).
ב. לנטפרי יש פיתרון של תעודת אבטחה למחשב, והיא יעילה לחלוטין. אבל לאנדרואיד, עדיין אין לנטפרי פיתרון מושלם. זה בפיתוח.
ויש לך שתי אפשרויות כדי לאפשר למכשיר לעבוד כמו שצריך:- תעודת אבטחה ברמת רוט.
- וייפרי.
לכל אחד מהם יש מעלות וחסרונות.
תעודת האבטחה באנדרואיד צריכה להיות מותקנת ברמת מערכת, ולא ברמת משתמש, מה שאומר שצריך לעשות למכשיר רוט, לפני התקנת התעודה. הבעיה היא, שלא בכל הדגמים ניתן לעשות רוט, בדגמים מתקדמים של סמסונג הם חסמו את האפשרות הזו, והיא עדיין לא נפרצה.
לכן חשוב מאוד לדעת איזה דגם אתה רוצה לקנות (או איזה דגם קנית).
מצד שני, התקנת תעודה ברמת רוט, מאפשרת למכשיר לעבוד כמעט רגיל, חשבון גוגל, ועוד..לעומת זאת הפיתרון הרשמי של נטפרי הוא התקנת תוכנת וויפרי לאנדרואיד.
ע"י התקנת התוכנה הגלישה תעבוד בסדר, וזה עובד גם בדגמים מתקדמים. כך שלכאו' זה פוטר את הבעיות.
אך ישנם חסרונות בהתקנה זו (לדוגמה: לא ניתן להתחבר לחשבון גוגל עם וויפרי). ולכן חשוב לדעת היטב לאן אתה נכנס כשאתה מתקין את התוכנה, כי לא תוכל להסירה בשום אופן (על פי הצהרת נטפרי). מה שאומר שאתה נועל את המכשיר שלך על וויפרי, ואם זה לא מתאים לך - לא יהיה לך מה לעשות עם המכשיר.ג. המלצה שלי היא להתיעץ עם מומחים שעושים רוט (מכיר אחד מאוד מומלץ פה בפורום @a0533057932). הם יגידו לך אם ניתן לעשות רוט על המכשיר שלך, זו ההעדפה ראשונה לדעתי.
בהצלחה מרובה.
-
@a0533057932
פלאפונים אחרים חוץ מסמסונג למשל שיאומי אפשר לעשות רוט?
זה קשור לדגמים של אנדרואיד למשל אנדרואיד 10 יעבוד?
לעשות רוט זה אפליקציה פשוטה כמו KING ROOT או שזה משהו יותר מסובך במחשב שצריך לעשות ניפוי באגים? -
@moshe05 אמר בנטפרי באנדרואיד:
@a0533057932
פלאפונים אחרים חוץ מסמסונג למשל שיאומי אפשר לעשות רוט?
זה קשור לדגמים של אנדרואיד למשל אנדרואיד 10 יעבוד?
לעשות רוט זה אפליקציה פשוטה כמו KING ROOT או שזה משהו יותר מסובך במחשב שצריך לעשות ניפוי באגים?לרוב מוחלט של מכשירי אנדרואיד ניתן לעשות רוט
אלא שבכל חברה התהליך שונה
והקובץ שבו עושים את הרוט הוא יחודי לכל מכשיר,
ומעל אנדרואיד 5 לא קיים דבר כזה רוט עם אפליקציה כמו קינג רוט וכדו' -
איך מתייעצים בפורום עם משהו
-
@דוד-ו מתייגים אותו
ואם אתה רוצה להתיעץ עם @a0533057932 אז המייל שלו מופיע בדף שלו. -
@נטפריפורום אמר בנטפרי באנדרואיד:
עדיין אין לנטפרי פיתרון מושלם. זה בפיתוח.
אלו חדשות מסעירות.
אולי תפרט? -
@אחד-תם אמר בנטפרי באנדרואיד:
@נטפריפורום אמר בנטפרי באנדרואיד:
עדיין אין לנטפרי פיתרון מושלם. זה בפיתוח.
אלו חדשות מסעירות.
אולי תפרט?נראה לי שעם יש לנטפרי פיתרון והוא לא פורסם סימן שהם עדין לא רוצים לפרסם
לא? -
@a0533057932
בעצם אם אני פותח תוכנה במחשב שמדמה אנדרואיד זה אמור להיות אותו הדבר כמו בפלאפון? -
@a0533057932
בעצם אם אני פותח תוכנה במחשב שמדמה אנדרואיד זה אמור להיות אותו הדבר כמו בפלאפון?לא הבנתי
-
@a0533057932 אימולטור למחשב שזה מדמה אנדרואיד
במחשב זה אמור להראות לי אותו הדבר כמו בפלאפון ?
כאילו אם אני רוצה להפעיל נטפרי בפלאפון אני קודם רוצה לראות איך זה עובד אז אני יבדוק במחשב קודם נכון? -
@moshe05 במחשב אין תוכנת וויפרי ולכן אין גם את חנות נטפרי
-
כאילו אם אני רוצה להפעיל נטפרי בפלאפון אני קודם רוצה לראות איך זה עובד אז אני יבדוק במחשב קודם נכון?
לא
זה לא רלוונטי
באמולטור יש רוט ולכן אפשר לסדר את תעודת האבטחה בקלות
כמו כן לא מתקינים על זה וויפרי לאנדרואיד אז לא תוכל לראות את החנות -
@a0533057932 אמר בנטפרי באנדרואיד:
נראה לי שעם יש לנטפרי פיתרון והוא לא פורסם סימן שהם עדין לא רוצים לפרסם
לא?לא בהכרח.
אבל יכול להיות שאתה מדבר מידיעה.