סינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית
-
@יעקב-אא אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
נכון שזה לא קשור ממש לנטפרי, אבל אולי הם יהיו מוכנים להרים את הכפפה ולפתח כלי כזה לטובת המשתמשים שלהם,
אולי אפשר להוסיף זאת כהצעת פיתוח ברשימה -
https://netfree.link/app/#/tools/feature-requestוחוזר חלילה.
@magicode הסביר באריכות שהוא מתגד לזה עקרונית.
-
@שלל אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
@nigun הבעיה היא שבאופן יחסי הרבה כסף... מדובר על כ- 30 ש"ח לחודש, כפול מנטפרי...
למי שבאמת עובד כל היום בשירות לקוחות בשליטה מרחוק, וחשוב המראות שהוא רואה על המסכים שלהם
לא באמת יציק ה30 ש"ח הנוספים לחודש. -
@hagai-w אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
@1-היה-אברהם
במקרה כזה שימצא עבודה אחרת, הרוחניות של בן אדם לא שווה כמה שקלים.
מראות לא צנועות זה סעיף קטן של הבעיות שיש באינטרנט פרוץ.ברוב המקרים לא משתמשים בדפדפן שבמחשב המרוחק אלא בזה שמחשב הקיים עם הסינון, כך שהתחושה היא שיש סינון ואין שום בעיה.
ובהרבה מאוד מהמקרים לא יודעים כלל על האפשרות גלישה דרך שם כששומעים על הצעת העבודה, ומגלים זאת רק לאחר תקופה כשנמצאים עמוק בעבודה החדשה.
ולידיעתך ישנם מאות ואלפי עובדי הייטק שיש להם אפשרות זו
והצעות עבודה בשכר של 25.000 אינם כמה שקלים...בקיצור, הדברים אינם שחור לבן בכלל...
-
אני באופן אוטו' כשאני מתחבר למחשב של משתמש אחר כשאני עוזר לו- ויש לו אינטרנט בסינון שאינו נטפרי.
נכנס לפה
chrome://settings/content/imagesובוחר אם להציג תמונות אם לאו.
ואם יש אתר שצריך תמונות- לוחצים למעלה בצד שמאל, ומבטלים את ביטול התמונות באתר זה.
כמובן שהאדם צריך לסמוך על עצמו, אבל באופן מינימלי- זה הפתרון האפשרי.!
-
@יוסף-חיים-16 שליטה מרחוק זה לא בד"כ עם תוכנה יעודית?
אתה עושה את זה מהדפדפן? -
@יעקב-אא אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
אולי אפשר להוסיף זאת כהצעת פיתוח ברשימה
זה המטרה של כל האשכול הזה.
-
@nigun אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
למי שבאמת עובד כל היום בשירות לקוחות בשליטה מרחוק, וחשוב המראות שהוא רואה על המסכים שלהם
לא באמת יציק ה30 ש"ח הנוספים לחודש.צריך לבדוק האם זה באמת יעיל גם בשליטה מרחוק. לא הספקתי לבדוק.
אם זה חשוב למישהו, שיודיע לי. -
@magicode אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
@1-היה-אברהם
צריך להתקין על השליטה מרחוק סינון.בשרתים שלי בחרתי להשתמש בשרת פיזי שאוכל לחבר אותו לאינטרנט מסונן
במקום להשתמש בענן שהרבה יותר זול ומאפשר הגדלה בלחיצת כפתור וכל היתרונות הנלוויםאז נכון... עלה כמה עשרות אלפי שקלים אבל מבחינתי זה משתלם ואני גם חושב שזו מחוייבות שלי (כלפי שמיא) לעובדים
-
-
@אלף-אלף אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
@יוסף-חיים-16 שליטה מרחוק זה לא בד"כ עם תוכנה יעודית?
אתה עושה את זה מהדפדפן?דרך תוכנה לדפדפן.
אני נוהג לסדר בעיות במחשב, בדפדפן, ובתוכנות מסוימות שהמשתמשים נתקלו בהם בבעיות -
@אלף-אלף אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
מהדפדפן
שליטה מרחוק של גוגל נפתחת לך ככרטיסיה בדפדפן..
-
@magicode אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
@שלל
אני כבר עייף מאנשים שלא מבינים שנטפרי זה לא שירות שאתה משלם 15 שקל, וזהו. הפינה הבעייתית של היצע הרע סגורה.
צריך להבין שיצר הרע זה דבר חיובי שהשם ברא. וצריך את זה ולכן הקב"ה עשה את זה כל כך חזק שאי אפשר לנצח אותו.
יש כלים שנותנים לאדם עצמו עזרה להתמודד עם הדבר הזה שנקרא יצר הרע. ולכן יש את נטפרי ועוד דברים.
והתמודדות הזאת נמשכת 120 שנה. כל הזמן 24/7.
באוירת הקורונה הייתי אומר שזה כמו שאומרים שצריך ללמוד לחיות לצד הקורונה צריך ללמוד לחיות לצד היצר הרע.התחושה שלי מאלו שמציעים את הפתרונות האלו שהם מבינים שהאשם בחוסר יכולת שלהם להתמודד זה בגלל שאין פיתרון טכנולוגי לעניין. וזהו זה לא נכון!
אהבתי וזה נכון מאוד