מה מותר ומה אסור ואיך זה עובד?
-
@סוס-פרא
לי זה לא כותב ממכר.
כנראה בהגדרות אישיות שלך יש חסימה לאתרים ממכרים. או בהגדרות קהילה.וכן זה ממכר. וא"א לתת לאדם קרדיט להחליט לעצמו מה ממכר. התמכרות זה עובדה. לא החלטה.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@סוס-פרא אמר במה מותר ומה אסור ואיך זה עובד?:
@יוסף-ג בוקר טוב
אני אגיד לך מה חסום, זה כותב לי שזה אתר ממכר...נו באמת!
תן לי טיפה קרדיט להבין מה ממכר אותי ומה לא, לא?אתה משויך לקהילה, וזו החלטה של הקהילה שלך לחסום את זה.
אני עם נטפרי וזה פתוח לי. -
@אחד-תם מזה אומר - משוייך לקהילה?
ספר לי מה ואיך אני מגיע למצב שלא כל העולם ואבא שלו חסום לי.
ואל תקח אותי יותר מדאי קשה, חייך קצת...
זה סגנון ביטואים שלי...
-
-
@סוס-פרא
ברוך הבא לנטפרי!כנראה בעת החיבור הראשוני, לחצת על מסלול קהילתי שבו חסומים כמה וכמה אתרים שהם לא בדיוק הכי מועילים בעולם (אם כי לא מזיקים יותר מידי, משהו על הגבול האפור שאתה תקבע אם זה "ממכר" "שורף את הזמן" וכו').
כפי הנראה מהודעתיך האחרונות, אתה כנראה מעוניין בדרגה הכי פתוחה של נטפרי. וזה בסדר גמור.
אתה יכול לשנות את ההגדרות בחשבונך האישי. בקלות ובפשטות: כפי הלינק שהביא לך @אחד-תם
לחץ כאן -
חבר'ה, פשוט שכחתם שכל לקוח חדש חסום לו בברירת מחדל תגית אתרים ממכרים. לא הייתי מציע לכתוב כאן מייד לבטל אותה, זה דשווקא חיוני.
אפשר לתת עצה להסיר אתר מסויים מהרשימה במקום לבטל את כולה.
@סוס-פרא , תאמין לי שנטפרי יודעת מה ממכר ומה לא. גם אם אתה מרגיש שאתר מסויים לא ממכר אותך, תחליט לעצמך אחד שניים אתרי חדשות לשימושך ותחריג אותם מהרשימה. את שאר התגית תשאיר חסום...
נ.ב. אתה רואה שלקח לך כמה ימים עד שהגעת לחסימה הזו... ודע לך שהכל היה כתוב באופן מאוד שקוף בהתחברות הראשונה שלך, אבל טבעם של אנשים שלא קוראים מה שנותנים להם לקרוא אלא בטוחים שהכל בסדר וממשיכים הלאה. אז תשמח שאתה מהרוב, אבל אל תתלונן על זה כמו שכתבת בפתיחת השרשור... -
@שלום-על-ישראל בטקר טוב
תודה, שמח להיות מהעדר חחח
הבנתי, הפנמתי ואתה צודק התגובות שלי לפמים ( בדרך כלל חחח) הן תגובות קצת לא שגרתיות...
יום נפלא
-
-
@מטעמים בוקר טוב
תודה על התייחסותך, שמח להיות במקום הזה.
נכון שנראה כאילו אני תוקף וכו', אין זאת כוונתי.
תודה שוב.