פתיחת גוגל פלאי במתכונת כמו יוטיוב/מייקרוסופט Store
-
תגובה: פתיחת גוגל פליי
האם יש אפשרות לפתוח את גוגל פלאי כמו יוטיוב בעתיד?
שזה כמו כל אפליקציה שרוצים ואז הוא יעשה חלון "שלח לבדיקה" כמו ביוטיוב
כמובן צריך לחסום את הגישה למשחקים ואז אין בעיה
או כמו חנות האפליקציות של מייקרוסופט ששם תכלס א"א להוריד רק לצפות?
ואם לא רוצים שיראו אז ניתן לעשות זאת ממש כמו יטיוב שבדף הבית יהיה כתוב
"התכנים באתר זה פתוחים באופן מיוחד." וכו'
ואז אם יש דף עם אפליקציות ידידותיות אז כל הדף ההוא יפתח
הייתי שמח אם היו מוסיפים את זה ל"הצעות לפיתוח" כי דעתי זה חשוב לא פחות מיוטיב -
@asherke יש בעייה באנדרואיד בגלל תעודת הבטחה, לכן שירותי גוגל לא עובדים. כשיהיה פטרון, נוכל לדבר אם כן או לא צריך לפתוח את גוגל פליי. עכשיו הדבר אי אפשרי בכלל.
-
@elie1105
דיברתי על מחשב
אין שום בעיה אני רק רוצה שיחשבו ע"ז כי זה יכול להיות מאוד נוח במקום לחפש בכל מיני אתרים.
אני לא צריך להזכיר ש"כל" אפליקציה שיוצאת שולחת אותך לגוגל פלאי
ולכן הייתי שמח אם בעצם כל פעם שפתחים ל"הורדה מגוגל פלאי לחץ כאן"
במקום שזה יהיה חסום ניתן יהיה לשלוח לבדיקה.
ולכן אולי קודם שזה יפעל במחשב
ורק במחשב יהיה אפשר לשלוח לבדיקה אבל מה שכבר פתחו יהיה פתוח גם באנדרואיד -
פוסט זה נמחק! -
@asherke
מצטרף לבקשה,
כבר מזמן רציתי להציע את זה.@elie1105 אמר בפתיחת גוגל פלאי במתכונת כמו יוטיוב:
@asherke יש בעייה באנדרואיד בגלל תעודת הבטחה, לכן שירותי גוגל לא עובדים. כשיהיה פטרון, נוכל לדבר אם כן או לא צריך לפתוח את גוגל פליי. עכשיו הדבר אי אפשרי בכלל.
לכל מי שיש לו רוט עובדים לו שירותי גוגל
ויש הרבה כאלה
וזה יכול להיות מאוד שימושי -
אני מקוה שאני מגיב נכון וקשור לנושא
אם טעיתי אז אל תחרצו את דינישלחתי למערכת הפניות.
אם נעלה הצעה לפורום לפיתרון אפלקציות גוגל באנדריד ותיהיה תמיכה זה יעזור?
ענו לי: לא ישנה. -
@nk אמר בפתיחת גוגל פלאי במתכונת כמו יוטיוב:
אני מקוה שאני מגיב נכון וקשור לנושא
אם טעיתי אז אל תחרצו את דינישלחתי למערכת הפניות.
אם נעלה הצעה לפורום לפיתרון אפלקציות גוגל באנדריד ותיהיה תמיכה זה יעזור?
ענו לי: לא ישנה.לא הבנתי
מה זה לא ישנה"??נ.ב.
אם יהיה גם תמיכה כספית מהציבור זה כנראה יעזור כי אולי זה סיפור יקר (ניחוש) -
אין לי כל כך מושג מה
אני רק יודע דבר אחד נוסף
שלחתי אפלקציות לבדיקה והרבה
חלקם עלו לחנות
וחלקם לא
וקבלתי תשובה שמבחינה טכנית זה לא ניתן .
אז שאלתי מה זה אומר ולמה הכוונה שמבחינה טכנית לא ניתן
ענו
א לא קיים בחנות של גוגל פלי
ועוד סיבה שאני לא זוכרנ.ב. מי שענה לי (אגב על שני השאלות גם הקודמת) זה היה אותו אחד
מהתותחים והאהובים בנטפרי אז נא לא להתעצבן
כי יש דברים שלא ניתן לעשות עמם דבר
מבחינה טכנית -
@משה-144 החסכון הגדול של התקנת תעודה על ידי רוט הינו שאתה לא יכול לעדכן את המכשיר. נראה לי שזאת הסיבה שנטפרי לא לוקחים את הפיתרון הזה בחשבון.
פעם נתתי את רעיון הזה : https://forum.netfree.link/topic/8813/העברה-מגוגל-פליי-לחנות-אפליקציה-של-נטפרי?_=1633836553651
קצת דומה למה אתם אומרים אבל הרבה יותר קל לביצוע -
@elie1105
הפיתרון שלך הוא רק למי שיש וויפרי
ומי שיש לו וויפרי בלי תעודת אבטחה במערכת לא יעזור לו אם יפתחו בגוגל פליי , כי צריך לתקן את האפליקציה שתסמוך על התעודה של המשתמש.ודווקא אני יכול לעדכן את המכשיר עם רוט
אבל ברוב המכשירים אכן אי אפשר -
@משה-144 הפתרון שלי הוא גם כן למי שאין לא רוט, החנות של נטפרי משתמש ב-ID של האפליקציה. כך למשל גוגל כרום : ה-ID שלו הינו com.android.chrome, וכך את קשר שלו לגוגל פליי : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome&hl=fr&gl=US&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dchrome+google+play&pcampaignid=APPU_1_mpZiYYCRJM2dkwWC2pbgBQ
אתה רואה שה-ID מופיע, לכן אני מציע שנטפרי יפתח העברה לחנות, אם האפליקציה נמצאת כבר בחנות, זה פותח את הדף של האפליקציה ואם לא זה רק שולח אותנו לטופס של שליחת בקשה.
אין סיבה שזה לא יעבוד בלי רוט. -
@משה-144 התקנת תעודת אבטחה ברמת מערכת והורדת את הרוט ? או הרוט שלך פעיל ? אם הוא פעיל, אתה לא יכול להתקין את וויפרי בכלל, ואם הורדת אותו, אתה לא יכול לעשות עדכון בלי להפסיד את זה.
-
יש כאן כמה נושאים שבמחילה מערבבים כאן,
נושא אחד זה אפליקציית גוגל פליי, שממנה ניתן להתקין אפליקציות, שאין סיכוי שתיפתח. כי לנטפרי יש פיתרון אחר שקוראים לו וויי פרי, ומבחינתם יש חנות אלטרנטיבית מסוננת לאנרואיד כך שאין סיבה שפיתחו את גוגל פליי, שזה החנות שלא מסוננת. (גם אם היו פותחים זה היה עובד רק למי שיש לו תעודת אבטחה עם רוט, אבל לא זה עיקר הנושא)
יש נושא נוסף שהוא האתר גוגל פליי, דרך אגב, מהאתר גוגל פליי אי אפשר להתקין אפליקציות ולא להוריד אפליקציות לא כקובץ apk ולא בשום צורה זה בסך הכל אתר שניתן לראות בו אודות אפליקציה, ודירוג אפליקציה אך בלי שום אופציה להתקנה כך שאין בו כל כך תועלת, מה שכן יש בו תועלת לאלו שאין להם וויפרי שצריכים כל פעם להוריד apk מהאינטרנט, זה עוזר כדי לדעת איזה אפליקציה בדיוק להוריד (כי יש שם דף אודות מפורט על כל אפליקציה, וגם ניתן להעתיק את הקישור לתוך אתרי הורדת apk) וגם את זה נטפרי לא מסכימים לפתוח. כנראה כי מבחינתם הפיתרון של אנדרואיד הוא ווייפרי ואין טעם לפתוח את האתר גוגל פליי, היות וזה לא עוזר למי שיש לו וייפרי. (לדעתי, סיבה גרועה, אבל לא מוצא הסבר יותר טוב) -
@מאןדהו אמר בפתיחת גוגל פלאי במתכונת כמו יוטיוב:
יש כאן כמה נושאים שבמחילה מערבבים כאן,
נושא אחד זה אפליקציית גוגל פליי, שממנה ניתן להתקין אפליקציות, שאין סיכוי שתיפתח. כי לנטפרי יש פיתרון אחר שקוראים לו וויי פרי, ומבחינתם יש חנות אלטרנטיבית מסוננת לאנרואיד כך שאין סיבה שפיתחו את גוגל פליי, שזה החנות שלא מסוננת. (גם אם היו פותחים זה היה עובד רק למי שיש לו תעודת אבטחה עם רוט, אבל לא זה עיקר הנושא)
יש נושא נוסף שהוא האתר גוגל פליי, דרך אגב, מהאתר גוגל פליי אי אפשר להתקין אפליקציות ולא להוריד אפליקציות לא כקובץ apk ולא בשום צורה זה בסך הכל אתר שניתן לראות בו אודות אפליקציה, ודירוג אפליקציה אך בלי שום אופציה להתקנה כך שאין בו כל כך תועלת, מה שכן יש בו תועלת לאלו שאין להם וויפרי שצריכים כל פעם להוריד apk מהאינטרנט, זה עוזר כדי לדעת איזה אפליקציה בדיוק להוריד (כי יש שם דף אודות מפורט על כל אפליקציה, וגם ניתן להעתיק את הקישור לתוך אתרי הורדת apk) וגם את זה נטפרי לא מסכימים לפתוח. כנראה כי מבחינתם הפיתרון של אנדרואיד הוא ווייפרי ואין טעם לפתוח את האתר גוגל פליי, היות וזה לא עוזר למי שיש לו וייפרי. (לדעתי, סיבה גרועה, אבל לא מוצא הסבר יותר טוב)תודה שהחכמת אותי.
אני חשבתי בעיקר על מחשב ששמה קל למצוא לפעמים דברים, ואין זמן להתחיל לחפש בכל מיני אתרים אתה לוחץ על איזה אתר כל שהוא ואז יש לך לחצן שחוסך חיפושים מיותרים ושולח אותך ישר להורדה לאנדרואיד וכו' ונוצר מצב שכל אפליקציה חדשה במקום שנניח היו שולחים אותה לפנייה א"א אפי' לשלוח לבדיקה ו***כל מי שרוצה מתחיל לשאול ל"מי יש פלוני" ונזקק לחסדים וכו' וחשבתי אולי רק למחשב יהיה אפשר לפתוח "דפים מסוימים" שנבדקו או קטגוריות מסוימות ואז יהיה יותר קל גם למשתמשי נטפרי כי פשוט ישדרגו בנטפרי עוד אופציה של הכשרה לפי דפים הבנת?!
הערה גם גלובס יש כל מיני דפים פתוחים ולא יקרה כלום אם יהיה ככה גם בגוגל פלאי "במחשב" -
@asherke תשלח פניה לנטפרי, על האתר גוגל פליי במחשב. תסביר שזה טוב כששולחים לינקים וגם נוח למצוא את האפליקציה הנכונה עלי די זה.
מעניין מה הם יענו. -
-
חייב להודות שהגבתי למעלה ללא הבנה מה כתבו לפני זה
אני כן חושב שצריך לפתוח את גוגל פלי
גם אם לא יהיה ניתן להוריד,
לפחות את הנוחות של לחפש אפליקציה שם,ב
אפשרי גם לעשות
אפליקציה חסומה לא ניתנת להורדה כלל (בעיה אם תכני האפליקציה)
אפליקציה פתוחה תפנה ישירות לחנות של נטפרי
ואפליקציה שלא נבדקה תיתן אפשרות לשלוח לבדיקה(מה גם שנטפרי מעלים לחנות רק אפליקציות שנמצאות בגוגל פלי (מאיפה אני אמור לנחש איזה אפליקציה נמצאת שם)