נטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו
-
אני מאיירת במקצועי ומשתמשת בעיקר בתוכנת קליפ סטודיו פיינט לפרנסתי.
השימוש במטריאלס הוא חיוני לעבודה, ואני חייבת לציין שהתוכנה היא יקרה ועולה כסף ומי ששילם עליה הם מקצוענים נטו וזקוקים לזה לעבודתם.
פעם היתה אפשרות ופתאום גיליתי להפתעתי שנחסם. זה ממש לא נוח ומגביל מאוד את העבודה.
אשמח לפיתרון יעיל. -
לפחות את המברשות תפתחו :(((
הדגמי תלת מימד אני איכשהו מבינה, אבל מברשות, מה כבר יש בהן,
טקסטורות שונות של צבעי מים או מראה של עיפרון. -
כותבת בשם מלכי וולף(אין לה גישה)
צריכה דחוף לפתוח את האתר
אני משתמשת בזה יום יום -
@magicode אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
אני לא מאייר. אני מבין בתיכנות
אבל אני יודע שאם כלי נחסם תיכנותי מסויים כמו שחסום אמולטורים של אנדרואיד.
זה לא יהיה נכון לצאת בהרכזה שנטפרי לא מתאימה למתכנתים.
אני משער שגם עולם האיור הוא רחב. ולכן חסימה של כלי אחד לא מצדיקה לצאת בהצהרה כזאת.@magicode יש התייחסות לנושא ?
-
ניסתי לבדוק את זה. זה דורש ממני הרבה זמן שאין לי, להתקין תוכנה ולנסות נסויים.
אני מקווה שאני ימצא זמן לזה. אולי תשימו פה מספר פניה כדי שאני יכול לבדוק את זה במחשב שלכם בשליטה מרחוק.
ממה שביררתי במערכת הפניות אומרים שזה כבר חסום חודשיים, ולא ברור מה קרה פתאום שנוצר קמפיין בפרום על זה. -
ממה שביררתי במערכת הפניות אומרים שזה כבר חסום חודשיים, ולא ברור מה קרה פתאום שנוצר קמפיין בפרום על זה.
מה שקורה בהרבה מקרים - אנשים בטוחים שהבעיה אצלם בתוכנה, עד שמגיע משתמש מתקדם עם חוש טכני ומגלה שהסיבה האמיתית היא בגלל חסימה כזו או אחרת.
בנוסף - התוכנה הנ"ל נמכרת בחצי המחיר אחת לשלושה חודשים, והמבצע האחרון היה לפני כשבועיים.
-
מצטרפת לבקשה לסדר את הסינון למאיירים על מנת שיוכלו לעבוד בצורה הטובה ביותר בתוכנה
כמאיירת אני מודעת לחשיבות הכלים האלו בשימוש שוטף בעבודה -
@ברצינות אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
הכל התחיל בפנייה סטנדרטית לנטפרי בבקשה להורדת 'materials' לתוכנת 'clip studio' (איור, אין כל קשר לוידאו בשום דרך). התוכנה הנ"ל הינה התוכנה הפופולרית ביותר בקרב המאיירים המקצועיים, וזו התוכנה המומלצת ע"י המאיירים הגדולים. ה-'materials' (חומרים) הנ"ל הינם אבני הבסיס של התוכנה ובאמצעותם ניתן להשתמש בתוכנה. רשימת החומרים כוללת מברשות, טקסטורות, ודגמי תלת ממד המשמשים כלי עזר מקצועי לציירים בציור תנוחות.
ליצרנית התוכנה יש מאגר שרק ממנו ניתן להוריד את החומרים הנ"ל.
למרבה התדהמה והצער, כאשר ביקשתי להוריד חומר כשר מהאתר הנ"ל נעניתי ע"י מוקד הפניות כדלהלן:
בירור בקרב המאיירים מעלה תופעה כואבת, לפיה עקב החסימה של נטפרי מאיירים רבים נותרו ללא כלים בסיסיים לעבודתם, מאחר והתוכנה עליה שילמו במיטב כספם רוקנה מתוכנה ע"י חסימת החומרים.
אנו מודים לנטפרי על הסינון היקר והחשוב שמונע מכשולות חמורים אך מעוררים על הצורך הנחוץ בפתרון מהיר למאיירים שהמאגר הנ"ל מהווה עבורם מקור יחיד ללא תחליף.
לאור כך יש להציע את אחת או יותר מדרכי הפעולה הבאות:
א. עדכון הויקי כי ההתאמה של נטפרי למאיירים מוגבלת, וכי חלות הגבלות גורפות על הורדת חומרים בסיסיים לאיור בתוכנת 'קליפ-סטודיו פיינט'.
ב. התראה באתר הרכישה כי רק התוכנה עצמה פתוחה בנטפרי אך השימוש בה מוגבל ביותר עקב חסימת ההורדות.
ג. פתיחת הצבעה על פיתוח סינון מתאים למאגר הנ"ל.גם אני מצטרפת לבקשה
החשיבות של התוכנה הזו עבור הציירים דומה ממש לפוטושופ לגרפיקאים!
אין לי תוכנה חילופית לעבודה שלי
מעריכה את עבודתכם המתמידה
ונוטה להאמין שתוכלו למצוא גם לנו- המאיירים- פתרון מיטבי
ובהקדם האפשרי ביותר! -
@magicode ניסתי לבדוק את זה. זה דורש ממני הרבה זמן שאין לי, להתקין תוכנה ולנסות נסויים.
אני מקווה שאני ימצא זמן לזה. אולי תשימו פה מספר פניה כדי שאני יכול לבדוק את זה במחשב שלכם בשליטה מרחוק.
ממה שביררתי במערכת הפניות אומרים שזה כבר חסום חודשיים, ולא ברור מה קרה פתאום שנוצר קמפיין בפרום על זה.אני פניתי אליהם לפני שנה!
זה חסום כבר מלפני שנה, שלא ימציאו סיפורים.
הנה צילום מסף של הפנייה
והנה מספר הפנייה
#1375643 -
@אחיטוב אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
@magicode ניסתי לבדוק את זה. זה דורש ממני הרבה זמן שאין לי, להתקין תוכנה ולנסות נסויים.
ממה שביררתי במערכת הפניות אומרים שזה כבר חסום חודשיים, ולא ברור מה קרה פתאום שנוצר קמפיין בפרום על זה.אני פניתי אליהם לפני שנה!
הנה צילום מסף של הפנייה
והנה מספר הפנייה
#1375643בלי נגיעה לעצם העניין אתה רק מחזק את דבריו
הוא אמר שזה חסום כבר חודשיים ולא היה כזה לחץ ואתה אומר שזה סגור כבר שנה -
@אפר-שריפה
הסיבה מאוד פשוטה, כי מאיירים תמימים לא חשבו שזה קשור לסינון, עד שעלה הנושא לדיון.
לכן כל הלחץ. -
@אחיטוב אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
הנה צילום מסף של הפנייה
והנה מספר הפנייה
#1375643אצלי לא סגור שנה
רק בחודש חודשיים סגור בצורה גורפת
ואני לא מבין מה הנושא הזה "למה לא פניתם עד עכשיו"
זה כאילו איזה מין אימות לראות אם אנחנו לא משקרים על נטפרי, ואף אחד לא באמת צריך את זה , רק רוצים לגרום לנטפרי לפתוח משהו שלא צריך ?! מין קונספירציה כזאת ?!
אנחנו אנשים בוגרים , ואומרים פה שאנחנו צריכים את זה לעבודה , מה לא ברור ?חוץ מזה שאני לא מצליח להבין למה אנחנו צריכים "להסביר" ולנמק למה זה כ"כ נצרך,
זה לא משהו חדש שפתאום רוצים לפתוח.
זה דבר שהיה פתוח תמיד עד עכשיו ! אמנם חלק מהדברים לא ירדו משום מה , אבל הרוב ירד,
והיה ניתן לשלוח לבדיקה.
פתאום זה "נהיה מסובך " לפתוח את זה ? מה קרה ?
ועוד מפסיקים את זה ללא התראה ?
זה לא צורת התנהלות נורמטיבית ותקינה לדעתי. -
אני מאודדדדדדדדדדד אשמח שהמטריאלס יפתחו בנטפרי
חייבת את זה גם
ולא רוצה לעבור לחברת סינון אחרת
מעדיפה להרויח כסף כשר -
קשה לי להאמין שמפאת חוסר זמן, לקוחות לא יקבלו שירות. צריך פיתוח תוכנה? בבקשה. רק לא לתת הרגשה שעושים לי טובה, כאילו ביקשתי לפנים משורת הדין. לא ביקשתי את זה מהשכן, בחרתי בנטפרי כי זו העבודה שלכם. כשלקוח מבקש ממני איור, אני לא דוחה אותו מפאת חוסר זמן...
הבנתם מה הכוונה. -
@almog אמר בנטפרי למאיירים - החסימה הגורפת של מטריאלס לקליפ-סטודיו:
רק לא לתת הרגשה שעושים לי טובה, כאילו ביקשתי לפנים משורת הדין. לא ביקשתי את זה מהשכן, בחרתי בנטפרי כי זו העבודה שלכם. כשלקוח מבקש ממני איור, אני לא דוחה אותו מפאת חוסר זמן...
איזו התנפלות... @almog , כשלקוח מבקש ממך איור בסגנון חדש הדורש היכרות ולימוד, ואתה עסוק בפרויקט אחר - מה תעשה?
יש לציין לשבח את תשובתו של מג'יקוד, שלא התחבא מאחורי מלים שיווקיות מפוצצות, אלא הודה בכנות כי כרגע הוא עסוק מדי בשביל הפיתוח. ועוד כתב:
@magicode אמר (/post/114380):ניסתי לבדוק את זה. זה דורש ממני הרבה זמן שאין לי, להתקין תוכנה ולנסות נסויים.
אני מקווה שאני ימצא זמן לזה. אולי תשימו פה מספר פניה כדי שאני יכול לבדוק את זה במחשב שלכם בשליטה מרחוק.אנא שמרו על ענייניות ועל שיח הוגן.
-
יש כאן אווירה מאוד לא נעימה שנראה שיש מגמה להוציא אותנו- המאיירים בשרשור הזה, אגרסיביים, אימפולסיביים, חסרי הכרת הטוב וסתם מפונקים.
ואולי אני טועה, אך כך החושים החדים שלי מאותתים לי, לפי תגובות מאוד מסויימות כאן המצביעות על חוסר כבוד שלנו כלפי נטפרי.לדעתי שיח כזה מאוד רדוד ולא על זה כיוונתי להיות חלק כשבחרתי להיות בנטפרי.
ואני אסירת תודה לנטפרי ולכל עבודת הקודש שהם עושים. מצילים כל כך הרבה בתים בישראל.אך לא מבינה את הראש הקטן כשאנחנו באים בבקשה פשוטה לכבד את בקשתנו ולהתייחס אליה.
ההתנפלות קורת בגלל התקלות שוב ושוב בתגובות המערכת באדישות רבתית ולכן התסכול של כולנו.אין כאן מטרה לפגוע באף אחד, וחבל יהיה שבגלל חוסר רצינות ויחס מזלזל שצף כאן-
הרבה אנשים יצטרכו לעבור סינון.
אנחנו לא רוצים את זה, בשום אופן! שזה יהיה ברור. -
-
@יעקב-ישראל אני מבינה שזה נראה מוזר, לא יודעת עוד להסביר למה זה יצא ככה.
אצלי כאמור הבעיה קיימת כבר מלפני שנה, איך זה שאצל אחרים רק מלפני חודשיים? אותי זה מפתיע.
אבל כמו שלפני שנה אף אחד לא התריע כך מלפני חודשיים.
אבל מה שבטוח שכשהקושי מוכח כקושי אז כולם על הרגליים. -
-
@אחיטוב אמר (/post/114412):
יש כאן אווירה מאוד לא נעימה שנראה שיש מגמה להוציא אותנו- המאיירים בשרשור הזה, אגרסיביים, אימפולסיביים, חסרי הכרת הטוב וסתם מפונקים.
ואולי אני טועה, אך כך החושים החדים שלי מאותתים לי, לפי תגובות מאוד מסויימות כאן המצביעות על חוסר כבוד שלנו כלפי נטפרי.
לדעתי שיח כזה מאוד רדוד ולא על זה כיוונתי להיות חלק כשבחרתי להיות בנטפרי.לא מבינה את הראש הקטן כשאנחנו באים בבקשה פשוטה לכבד את בקשתנו ולהתייחס אליה.
ההתנפלות קורת בגלל התקלות שוב ושוב בתגובות המערכת באדישות רבתית ולכן התסכול של כולנו.אין כאן מטרה לפגוע באף אחד, וחבל יהיה שבגלל חוסר רצינות ויחס מזלזל שצף כאן-
הרבה אנשים יצטרכו לעבור סינון.
אנחנו לא רוצים את זה, בשום אופן! שזה יהיה ברור.זה לא נקרא דחיה:
ניסתי לבדוק את זה. זה דורש ממני הרבה זמן שאין לי, להתקין תוכנה ולנסות נסויים.
אני מקווה שאני ימצא זמן לזה. אולי תשימו פה מספר פניה כדי שאני יכול לבדוק את זה במחשב שלכם בשליטה מרחוק.נפגעתי בשביל נטפרי