תקלה נרחבת ברשת הביתית
-
שלום וברכה.
אשמח לדעת אם יש למישהו פתרון אני נמצא בחברת סים כשר על ספק של טריפל סי ובחודש האחרון הרשת הביתית נופלת לי כל הזמן ובשבוע האחרון המצב החמיר נורא וכל שתי דקות נופל לי הרשת.
אני גר באיזור מרכז בני ברק.
מי שיודע להמליץ לי על פתרון או על חברה אחרת שעובדת טוב באיזור שלי אשמח מאד.
נכון לרגע זה ל @סים-כשר אין פתרון -
@אליהו-התלמיד-חכם תחליף חברה,
לי יש נסיון עם RL ועובד פיקס -
יש למישהו דרך לדעת במאה אחוז במי הבעייה תלוייה משום שהכבל שמעביר את החיבור טלפון מהמקור של בזק לראוטר יתכן שהוא בעייתי גם.
אשמח לדעת איך בודקים במאה אחוז מי אשם.
יש לציין שקו הטלפון עצמו שמחובר למקור של בזק עובד חלק -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בתקלה נרחבת ברשת הביתית:
שלום וברכה.
אשמח לדעת אם יש למישהו פתרון אני נמצא בחברת סים כשר על ספק של טריפל סי ובחודש האחרון הרשת הביתית נופלת לי כל הזמן ובשבוע האחרון המצב החמיר נורא וכל שתי דקות נופל לי הרשת.
אני גר באיזור מרכז בני ברק.
מי שיודע להמליץ לי על פתרון או על חברה אחרת שעובדת טוב באיזור שלי אשמח מאד.
נכון לרגע זה ל @סים-כשר אין פתרוןאצלי הייתה הבעיה בכבל שלי שהוביל את הנתונים מהלוח. הוא סידר אותו וזה הסתדר. מעבר לזה יש בעיה קלה של ניתוקים בקו ע"י בזק, והוא שלח טכנאי בזק שיבדוק את הענין.
אגב, בני ברק היא מהערים הכי 'מפגרות' [ב"ה] מבחינה קדמה טכנולוגית, ולכן אצל ספקי רשתות התקשורת אנחנו בתחתית הרשימה בכל הנוגע לשידרוגים ותשתיות.
לכן גם תצפה [אם בכלל] שנקבל את הסיבים האופטיים אחרונים... -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בתקלה נרחבת ברשת הביתית:
יש למישהו דרך לדעת במאה אחוז במי הבעייה תלוייה משום שהכבל שמעביר את החיבור טלפון מהמקור של בזק לראוטר יתכן שהוא בעייתי גם.
אשמח לדעת איך בודקים במאה אחוז מי אשם.
יש לציין שקו הטלפון עצמו שמחובר למקור של בזק עובד חלקהרבה פעמים הבעיה היא בפילטר או בכבל DSL, צריך לשלול את זה לפני שמחפשים פיתרונות אחרים.
בכל אופן בדרך כלל בעיות מהסוג הזה קשורות לתשתית (ראוטר, כבלים, פילטר, או תשתית בזק), לכן סיכוי נמוך שהחלפת ספק תפתור את הבעיה.
תנסה לקחת ממישהו כבל ופילטר ותבדוק אם זה פותר את הבעיה, אם לא אז תבדוק אם בזק אם הם רואים ניתוקים, אם הם לא רואים אצלם שום ניתוקים אז כנראה שזה מגיע באמת מהספק.