וויפרי לוויז בלבד
-
כידוע שהיום כל מי שיש לו ידע בסיסי במכשירי אנדרואיד מוכר מכשיר וויז בלבד עם סים פרוץ בתשלום גבוה על המכשיר (ורמת חסימה בסיסית)
וכך הרבה אברכים תמימים קונים בתשלום גבוה מכשיר שבלי לדעת יש שם פירצה גדולהאולי אם אפשר שנטפרי יפתחו וויפרי למכשיר וויז שיגביל גם לשימוש רק בתוכנית נטפרי וויז בלבד
ורק את זה יוכלו להתקין על פלאפון וכך יהיה עוד פירצה גדולה שתתוקן -
רעיון מעולה, אפשר לשכלל את ההצעה, ולאפשר שליטה על רשימת אפליקציות מותרות או אסורות דרך האיזור האישי של נטפרי במכשיר שמנוהל על ידי wifree לאנדרואיד (כמו שקיים באפליקציה של נטXXXXX וכדו').
-
לעניות דעתי אני חושב שאם יעשו מסלולים כאלו לוויז בלבד או לאפליקציות ספציפיות, נטפרי תיהיה צריכה לקבוע גדרים.
לדוגמה במסלול וייז בלבד מה ש @משתמש-1000 אמר יצטרכו לקבוע שאי אפשר בכלל לשנות מסלול
בדומה לוופרי באנדוראיד שאי אפשר להסיר.עוד דוגמה שעל מה ש @shraga אמר לגבי מסלול עם כמה אפליקציות,
שבשביל לשנות מסלול יהיה קנס יציאה כמו שיש היום למי שעובר בין מסלולים. -
@משתמש-1000 יש חברות פרטיות שמשווקות דבר כזה.
-
@shraga
חלק מהחיסרון היום בוויפרי שזה רק לטאבלט וזה לא נח לוויז
כך שכדאי ליצור וויפרי גם לפלאפון אבל אז צריך שיאושר רק לוויז בלבד ולא לאף אפליקציה נוספת -
@משתמש-1000 אמר בוויפרי לוויז בלבד:
@shraga
חלק מהחיסרון היום בוויפרי שזה רק לטאבלט וזה לא נח לוויז
כך שכדאי ליצור וויפרי גם לפלאפון אבל אז צריך שיאושר רק לוויז בלבד ולא לאף אפליקציה נוספתזה מעולה שזה לא נוח !
כך ישתמשו רק במה שצריך (ווייז לצורך הענין) וזה לא יהווה פיתוי ומשיכה להיגרר לאפליקציות אחרות כי לא יהיה חוויית גלישה -
@מעמד
אני חושב שספציפית בוויז בלבד הגודל לא משחק
לאבא שלי לדוג' יש וויז בלבד במכשיר "יותר קטן מטאבלט"
ועדיין הוא אף פעם לא מוצא את זה מהאוטוכמובן שבמכשירים עם יותר אפליקציות גודל מאוד משחק
ועל כך אני מסכים איתך לגמרי -
@shraga אמר בוויפרי לוויז בלבד:
נטXXXXX
למה אסור להגיד נטספארק?!
ולשאלת פותח האשכול.
ידוע לי על מישהו שיש לו סמארטפוני נטו וויז, חסומים לצריבה, שיכולים להתחבר רק לרשת נטפרי.
זה עוד לא בשיווק ציבורי, אבל זה בדרך לשם בעזרת ד. -
@מישהו12 אמר בוויפרי לוויז בלבד:
למה אסור להגיד נטספארק?!
לא אסור
רק לא מסוגלים לכתוב את שם החברה שמזיקה בפועל יום יום לכל משתמש נטפרי
ותובעת את נטפרי על מליוני שקלים -
@a0533057932 אמר בוויפרי לוויז בלבד:
@מישהו12 אמר בוויפרי לוויז בלבד:
למה אסור להגיד נטספארק?!
לא אסור
רק לא מסוגלים לכתוב את שם החברה שמזיקה בפועל יום יום לכל משתמש נטפרי
ותובעת את נטפרי על מליוני שקליםוהיא עלולה לתבוע שוב, ולטעון שגם ההודעה הנ"ל יש בה גניבת פטנט....