הפניית שיחות מקו של נטפרי
-
כידוע אפשר לקבל סמס לקו של נטפרי, הדבר פותר את הבעייה שבהרבה שירותים הסמס נצרך ביותר וכך אפשר להגדיר את מספר הפל' למספר הקו של האינטרנט, אך עדיין יש חיסרון משמעותי בפיתרון הזה שמספר הטלפון שנותנים נרשם גם בתור המספר שמקבל שיחות ובשל כך - אם זה מחשב אי אפשר לקבל שיחות (אולי יש אפשרות בצורה שאני לא יודע, אבל ע"פ רוב) ואם זה טבלאט (או סמרטפון) אזי אפשר אמנם לקבל שיחות אבל אצל רובינו זה לא צמוד וזמין כל הזמן.
עלה במוחי רעיון לבצע הפניית שיחות מהקו אינטרנט לפלפון האישי שלי ואז באנו אל המנוחה, אלא שבפועל זה לא עובד וכשמתקשרים למספר האינטרנט ישנה הודעה מ019 (בה אני מנוי) שהמנוי ביצע הפניית שיחות למנוי שאינו זמין כעת, משיחה עם 019 מתברר שאי אפשר לבצע הפניה מקו שאין בו חבילת שיחות, אולי הפניה פועלת בצורה שהקו המפנה מתקשר לקו המופנה, בהתחשב בכך רציתי להציע שיהיה אפשר לרכוש מחברת הפלפון חבילה רק לצורך הפניית שיחות, שהרי נטפרי לא מאפשרת לחברות לכלול בחבילת הגלישה חבילת שיחות מטעמים מובנים, אבל אם יהיה אפשר להגדיר שחבילת השיחות היא רק לצורך הפנייה ולא יהיה ניתן להשתמש לצורך שיחות יוצאות לכאורה זה בסדר גמור, מה אומרים? -
@שקוע-בתורה
לא ניתן לבצע הפניה מקו לא כשר לקו כשר למיטב ידיעתי
ללא כשר לנטפרי
מה גם שהפניה עובדת ע"י שהקו מחייג אלי ברגע קבלת השיחה
כלומר כל שיחה מופניית נספרת בדקות של החבילה וכו' -
@a0533057932 אמר בהפניית שיחות מקו של נטפרי:
@שקוע-בתורה לא ניתן לבצע הפניה מקו לא כשר לקו כשר למיטב ידיעתי
זה לא נכון, מלא כשר לכשר אפשר לעשות הפנייה, רק מכשר ללא כשר א"א
-
@שקוע-בתורה אמר בהפניית שיחות מקו של נטפרי:
הרי נטפרי לא מאפשרת לחברות לכלול בחבילת הגלישה חבילת שיחות מטעמים מובנים,
מובנים???????????????????
-
@מאןדהו אמר בהפניית שיחות מקו של נטפרי:
הרי נטפרי לא מאפשרת לחברות לכלול בחבילת הגלישה חבילת שיחות מטעמים מובנים,
מובנים???????????????????
כן
מובנים וברורים
נטפרי לא תומכת בשום צורה בסמארטפונים
ונגד סמארטפונים -
רציתי להציע שיהיה אפשר לרכוש מחברת הפלפון חבילה רק לצורך הפניית שיחות, שהרי נטפרי לא מאפשרת לחברות לכלול בחבילת הגלישה חבילת שיחות מטעמים מובנים, אבל אם יהיה אפשר להגדיר שחבילת השיחות היא רק לצורך הפנייה ולא יהיה ניתן להשתמש לצורך שיחות יוצאות לכאורה זה בסדר גמור, מה אומרים?
הלואי
וזה רעיון מצוייןהבעיה שכל הענין הזה הוא נגד המדיניות של נטפרי
אז תשמח על מה שיש, ואל תיגע, כדי שלא יבטלו גם את זה.בשבוע האחרון עשו לי רענון ומאז הפסקתי לקבל SMS
פניתי ל019 והם עשו איפוס כמה פעמים ולא עזר
שאלתי את נטפרי אולי קשור לעדכון הווייפרי
הם ענו שהשינוי אצלי לא קשור אליהם
אבל מבחינתם המדיניות שאין SMS