רמת שירות ותקלות אצל יוסי תקשורת
-
@מעמד האם זו הדרך הנכונה לשאול? ומה אם יש לאנשים באמת תלונות, האם אתה חושב שזה נכון שיפרסמו את זה ברבים?
בכללי, אפשר לראות פה בפורום שיש להם תודעת שירות גבוהה והם רספונסיביים במקרים של בעיות.
-
@yzahn אמר ברמת שירות ותקלות אצל יוסי תקשורת:
@מעמד האם זו הדרך הנכונה לשאול? ומה אם יש לאנשים באמת תלונות, האם אתה חושב שזה נכון שיפרסמו את זה ברבים?
אז איך הדרך הנכונה לקבל מידע ?
למחוק ? -
@מעמד
לגבי שירות לקוחות אתה יכול לעבור על הפורום ולראות את התגובות (אגב גם אני לקוח מרוצה בקווי)
לגבי קליטה זה באמת תלוי במיקום ולא נראה לי ששרתים של משווק X יהיו יותר איטיים ממשווק Y באופן ניכר. -
@מעמד אמר ברמת שירות ותקלות אצל יוסי תקשורת:
@yzahn אמר ברמת שירות ותקלות אצל יוסי תקשורת:
אז איך הדרך הנכונה לקבל מידע ?
למחוק ?תעשה חיפוש שכולל את המילים יוסי תקשורת ולאחר מכן תשווה מול החיפוש 019 לדוגמא...
-
אני אצל יוסי תקשורת - סים של פרטנר, עובד מצוין.
בפעמים הבודדות שהיו בעיות בהיקף רחב הוציאו מיד מידע מסודר. -
@מעמד
אני אצל יוסי תקשורת סים פרטנר
שירות מצוין
לגבי תקלות, אני כבר מספר חודשים ביוסי תקשורת ולא היה אף פעם שום בעיה
עריכה: מאז שכתבתי את הפוסט פניתי אליהם במייל בנושא מסוים ותוך פחות מ5 דקות הנושא טופל -
שווה לי לקחת סים ב 50 ש"ח בשביל בדיקת קליטה ?
כי אין לי של סלקום (זה מה שהוא המליץ לי בהתאם לאנטנות שקרובות לביתי) -
@מעמד תנסה אולי לקחת משכן כדי לבדוק איזו חברה יותר טובה מבחינת קליטה
-
ביוסי תקשורת הוא נותן להחליף את החברה הסלולרית בחינם אם הסיבה שאתה מחליף זה בגלל בעיות קליטה, אז בהנחה שאתה לא יודע איזו חברה מציעה את הקליטה הטובה ביותר עבורך, אז זאת האפשרות הכי משתלמת.
-
@hagai-wזה לא לגמרי מדויק, מכיוון שב019 גם ניתן לעבור בין פרטנר לפלאפון בקלות מבלי להחליף סים, וזאת בשונה מיוסי תקשורת.
יש לציין שאני כרגע עזבתי את 019 בגלל בעיות קליטה שהלכו והחמירו לאחרונה, עברתי ליוסי תקשורת ובנתיים אני מרוצה. -
@י-ב אמר ברמת שירות ותקלות אצל יוסי תקשורת:
יש לציין שאני כרגע עזבתי את 019 בגלל בעיות קליטה שהלכו והחמירו לאחרונה, עברתי ליוסי תקשורת ובנתיים אני מרוצה.
גם אני שוקל לצעוד בעקבותיך