האפשרות של העברה לדואר נכנס מהצ'אט של גוגל נחסמה בנטפרי?
-
עד לאחרונה כאשר הייתי מקבל בצ'אט של גוגל (האנגאאוטס) תמונות או תכנים הייתי עושה "העברה לדואר נכנס".
בימים האחרונים אני מקבל את ההודעה "העברה לדואר נכנס נכשלה".
שינוי בנטפרי? -
@tzvi זה נראה שכן שמעתי מכמה חברים
אגב היה בזה כמה בעיות רציניות מבחינת הסינון -
-
@tzvi תגובת מערכת הפניות:
"קבצים בצ’אט של גוגל, אין אפשרות לשלוח לבדיקה."
הצ'אט של גוגל מהווה בשבילי תחליף לווטסאפ ולטלגרם - שאליהם אין לי גישה למרות שיש קבוצה מסויימת עם הרבה חומר שממש חשוב לי.
לא מדובר בסרטונים וסתם שטויות. אפילו קבצי וורד, פי.די. אף. או זיפ לא עוברים.
מה אפשר לעשות, חוץ מכל פעם לבקש מחדש ממישהו שיעשה טובה וישלח במייל? ( שזה בעצם אפשר לעשות לגבי כל תוכן אינטרנטי כמעט...) -
@tzvi מה היית עושה עד לאחרונה כשלא הייתה אפשרות לצרף קבצים לצ'אט של גוגל? עם איזה תחליף השתמשת? ואיך הצ'אט של גוגל היווה עבורך תחליף לטלגרם/וואטסאפ בשונה מהמייל? אלו שיש להם וואטסאפ - גם בשביל לשלוח לך קבצים בצ'אט של גוגל עושים טובה...
-
@shraga זה לא השאלה במה אני השתמשתי.
השאלה במה האחרים השתמשו.
כל עוד לא הייתה אפשרות אחרת, אז לרוב באמת הקבצים היו מפורסמים בטלגרם או בווטסאפ ולי לא הייתה גישה.
כאשר מישהו רצה להתחשב במשתמשי נטפרי, הוא היה צריך לשלוח מייל.
אבל עכשיו, אחרי שנפתחה האפשרות לצרף לצ'אט קבצים, הרבה שולחים בצ'אט, וזה ממש לא נעים (ולא כל כך יעיל) להתחיל לנדנד לאנשים "תשלח בבקשה גם במייל"...
הם כבר משתמשים בצ'אט של גוגל ולא בטלגרם, עבור אלה שאין להם. יש גבול כמה אני יכול לשגע אנשים.
עצם העובדה שפתחנו קבוצת צ'אט חוץ מהוואטסאפ והטלגרם היא הישג למשתמשי נטפרי מבינינו, ואנו עושים מאמץ להפוך את הצ'אט למרכזי יותר.
אם הוא יהיה בעייתי - אנשים עלולים פשוט לחזור לטלגרם ואז אפילו צ'אט פשוט לא יהיה. -
מנסיון שלי, בקבוצות היו עושים עם זה רק דברים לא טובים.
כמו תמונות שמשלחו ונחסמו וידאו, ועוד. -
@יוסף-חיים-16 אז הנסיון שלי שונה.
מהנסיון שלי זה מאוד שימושי, ואף פעם לא היה בעייתי. -
@tzvi
זה לא משנה מה הנסיון שלך.
כי עצם זה שהשימוש בו לא טוב, זה לא ניתן לפתיחה
תסתכל על התוצאה