שיעורי תורה שסגורים
-
אני לא מבינה למה יש שיעורי תורה של רבנים שסגורים וצריך לבקש מכם לפתוח אותם?
נטפרי אמורה להיות חסימה לטובת הדת! ולא נגד רבנים מסוימים כמו הרב אמנון יצחק שחוסמת אותו .
בבקשה מכם תשדרגו את זה זה פשוט מעיק .
שיעורי תורה לא צריכים להיות סגורים ולא צריך לבזבז על זה נקודות , להיפך צריך לעודד אותנו כחרדים שרוצים חסימה שהם יהיו פתוחים! -
@rivsha אמר בשיעורי תורה שסגורים:
אני לא מבינה למה יש שיעורי תורה של רבנים שסגורים וצריך לבקש מכם לפתוח אותם?
נטפרי אמורה להיות חסימה לטובת הדת! ולא נגד רבנים מסוימים כמו הרב אמנון יצחק שחוסמת אותו .
בבקשה מכם תשדרגו את זה זה פשוט מעיק .
שיעורי תורה לא צריכים להיות סגורים ולא צריך לבזבז על זה נקודות , להיפך צריך לעודד אותנו כחרדים שרוצים חסימה שהם יהיו פתוחים!מי בדיוק אמור לעבור על כל רשימת הרבנים שיש בעולם ולפתוח את זה?
הדבר הפשוט ביותר והנח ביותר זה שבעל הערוץ מתחייב לתנאים של נטפרי והם מחליטים האם לפתוח או לא
בנוגע לרב המסויים הזה אני לא נכנס לעניין.
יש לנטפרי את השיקולים שלהם, מי שלא טוב לא שלא יהיה בנטפרי, שיעבור לסינון אחר. -
@mgm-ivr
זה מציק כי חלק מהשיעורים פתוחים וחלק לא אז משהו בסינון שם לא טוב, אחרת זה לא הגיוני -
@mgm-ivr
זה מציק כי חלק מהשיעורים פתוחים וחלק לא אז משהו בסינון שם לא טוב, אחרת זה לא הגיוניזה שחלק פתוח וחלק סגור זה פשוט,
הערוץ כערוץ חסום, הסרטונים הספציפיים שנשלחו לבדיקה פתוחים.אני לא מדבר על הערוץ הזה כי אני לא מכיר אותו אישית, אלא אני מביא הסבר למה דברים כאלה יכולים להיות
-
@mgm-ivr נכון זאת הנקודה אני לא מבינה למה הערוץ עצמו סגור אם זה ערוץ של רבנים, עכשיו אם אתה בא ואומר לי שהרב צריך לאשר להם אז מה אני צריכה ללכת לבקש מהרב ?!
זה קצת לא הגיוני אני אין לי קשר עם כל הרבנים שאני רוצה לשמוע אותם.
בתור חסימה של חרדים אני מצפה שהם יבדקו את האתר של שיעורי תורה ופשוט יפתחו אותו.
אני לא מבינה למה צריך את האישורים האלה לשיעורי תורה זה לא דבר חולין! -
@mgm-ivr נכון זאת הנקודה אני לא מבינה למה הערוץ עצמו סגור אם זה ערוץ של רבנים, עכשיו אם אתה בא ואומר לי שהרב צריך לאשר להם אז מה אני צריכה ללכת לבקש מהרב ?!
אני לא מבינה למה צריך את האישורים האלה לשיעורי תורה זה לא דבר חולין!יש מי שמעלה לערוץ שיעורים
שאותו אחד יפנה לנטפרי ישמע מה הכללים לפתיחת הערוץ
יתחייב וערוץ יפתח -
אני לא מבינה למה צריך את האישורים האלה לשיעורי תורה זה לא דבר חולין!אני לא חושב שמי שמתפעל את הערוץ זה הרב בעצמו...
יש איזה איש שחשוב לו שישמעו את הרב שלו ביוטיוב אז הוא מעלה את השיעורים,
ככל וזה ככה, אין אפשרות לפתוח את הערוץ כיוון שאין אף אחד שחותם על זה שפתאום לא יעלה שיר שאותו אדם מבקש לקדם או סרטון אחר שהוא רוצה לקדם
ולכן לדעתי נטפרי לא פותחים בלי אישור וחתימה מבעל הערוץ
זה מאוד פשוט הדבר הזה -
@mgm-ivr אני מבינה אבל איך אני יכולה לפנות לבעל הערוץ א ם זה חסום אצלי ואני לא יכולה לראות מי זה?
-
@mgm-ivr אני מבינה אבל איך אני יכולה לפנות לבעל הערוץ א ם זה חסום אצלי ואני לא יכולה לראות מי זה?
תנסי אולי להשאיר תגובה בסרטון שכן פתוח
-
@mgm-ivr
אין לי אופציה בכלל להשאיר תגובה, זה הבעיה שמהצד שלי אין לי דרך לעשות את זה ונטפרי גם מקטינים ראש וכשאני מבקשת עזרה הם מפילים את זה עלי אבל אין לי איך לדבר איתם! -
פוסט זה נמחק! -
@mgm-ivr
אין לי אופציה בכלל להשאיר תגובה, זה הבעיה שמהצד שלי אין לי דרך לעשות את זה ונטפרי גם מקטינים ראש וכשאני מבקשת עזרה הם מפילים את זה עלי אבל אין לי איך לדבר איתם!לשמחתי אינני מכיר טוב את אתר יוטיוב
אין לי עוד רעיונות כרגע איך ליצור עם הבעלים של הערוץ קשר.אבל להפיל את זה על נטפרי אני חושב שזה כבר לא לעניין
הפתיחה על ערוצים תורניים צריכה לבוא מבעל הערוץ
וכל עוד זה מגיע מהצופים אין לנטפרי מה לעשותמה הם יעשו? יפתחו, אין חתימה מהבעלים, ואין סינון על התוכן, שזה גם אתם לא רוצים , עובדה ששמתם נטפרי.
ולכן פשוט תשלחו סרטון אחר סרטון ...
-
@צו
מבחינתך הוא לא רב מבחינת אחרים הוא כן וזה לא רק הוא יש עוד הרבה רבנים שאצלם זה חסום, כמו הרב מאיר אליהו גם הוא לא רב?! -
@צו
מבחינתך הוא לא רב מבחינת אחרים הוא כן וזה לא רק הוא יש עוד הרבה רבנים שאצלם זה חסום, כמו הרב מאיר אליהו גם הוא לא רב?!איך זה נהפך לדיון על רבנים?
שמרו על שיח מכובד
אני לא חושב שכאן זה המקום להתווכח על זה -
@צו
מבחינתך הוא לא רב מבחינת אחרים הוא כן.אם הוא רב או לא, זה לא המקום.
לנטפרי יש כללים מאוד ברורים,
ואחד מהם:
דברים השנויים במחלוקת בציבור החרדי נחסמים.
וכן אפילו שיעור תורה.אם את מוענית את יכולה לפנות ושייחיב על כך בעל הערוץ ויפתחו.
לנסות לבקש מנטפרי שישלחו לך את האיימיל שלוכמו הרב מאיר אליהו גם הוא לא רב?!
הוא רב ואפילו גדול.
דיברתי אם האחראי שלו שמעלה את השיעורים ואמרתי שיתחייב שלחתי לו את רשימת התנאים ועד עכשיו זה לא קרא.