כמה אפשר?
-
הי
אני ותיקה בנטפרי, אך חדשה כאן בפורום
יש עם מי לדבר? מגיעים מכאן גם פתרונות?קודם כל חייבת לציין שאני שמחה בהשתייכות לנטפרי, מודה להשם על הפלטפורמה המוגנת הזאת
לא רוצה לוותר עליה, וממליצה בכל פה לכל מי ששואלאבלללל!
אני בעלת עסק בתחום המוזיקה
אין לי ווצאפ, אין לי שום פלטפורמה חברתית אחרת חוץ מאימייל
הדרך היחידה שלי לשווק את המוזיקה ללקוחות שלי (שרובן גם לקוחות נטפרי)- היא דרך רשימת תפוצה במייל!
מדובר בנשים, נשים בלבד, שנרשמו לרשימת התפוצה, וביקשו לקבל ממני תכנים של מוזיקה, עדכונים על הופעות, ועודכל יום נערמים קשיים חדשים
אתם חוסמים כל מה שרק אפשר
שמים רגליים בכל הזדמנות, חוסמים קישור להרשמה לרב מסר, חוסמים תיק עבודות
לא יתכן שלא יהיה פתרון למצוקה הזאת שלי, כאמנית חרדית שפונה לנשים חרדיות- וזו הפלטפורמה היחידה שלי לשיווקלצערי עד כה נתקלתי במענה לקוני מאד, באדישות ובאפס רצון לסייע ולמצוא פתרונות
יש כאן עוד מישהו (מישהי, מסתמא) בבעיה דומה?
אשמח לכל תגובה, תודה -
@shlomi148
יש סיכוי טוב שדרך הפורום תצליחי להגיע לפתרונות, אבל לפני זה קצת סדר.
אין מטרה לנטפרי לחסום כל מה שאפשר (להיפך, היא פיתחה את הרעיון שאפשר לפתוח את רוב האתרים עם סינון תמונות), ולא לשים רגליים בכל הזדמנות. אני מבין שזה נכתב מתוך כאב, אבל זה מיותר ומפנה את הבעיה לכיוון לא נכון ולא יעיל.
זה שדברים שבעינייך הם ממש לא בעייתיים נחסמים, ברוב המקרים הסיבה היא מכיוון שיש אליהם גישה לכל אחד. זאת אומרת שלמרות שאת שולחת אותם לנשים מסוימות, בפועל כל אדם יכול להגיע אליהם.
זו הסיבה שבגוגל ובג'מבו מייל, הקישור נפתח רק במידה ובוצע שיתוף פרטי עם אנשים מסוימים, ולא שיתוף ציבורי שניתן להגיע אליו מגוגל. אחרת כל קבצי העולם לסוגיהם יהיו זמינים לכולם, ולא תהיה משמעות לסינון.דרך הפורום יש סיכוי שתוכלי לקבל עזרה, איך לעבוד למרות המגבלות.
לתועלת העניין כדאי לכתוב את הדברים הנחוצים לצורך העבודה, ולשאול את המשתמשים איך הם מסתדרים עם הצורך הזה. כתבת בתוך הדברים רשימה מסכמת, אבל נראה לי שכדאי לפתוח נושא לכל אחד מהם בנפרד, לא כאן אלא בפורום הכללי.
מקווה שעזרתי -
@shlomi148 אמר בכמה אפשר?:
חוסמים קישור להרשמה לרב מסר, חוסמים תיק עבודות
לא ניתן לשלוח לבדיקה?
אגב, אם שולחים לבדיקה צריך לכתוב פירוט מלא -
@shlomi148 אמר בכמה אפשר?:
מדובר בנשים, נשים בלבד, שנרשמו לרשימת התפוצה, וביקשו לקבל ממני תכנים של מוזיקה, עדכונים על הופעות, ועוד
ישנה בעיה מפורסמת באינטרנט, שבדרך כלל לא ניתן לאמת כי אכן מי שמקבל את המיילים ממך זה נשים... תארי לעצמך כמה טוב היה אילו היה אפשר... לא היה צריך לחסום כל כך הרבה תמונות, וכו'.
התכנים שאת שולחת הם תכנים שאכן אינם יכולים להיות מותאמים לגברים???
ובקיצור: האם נטפרי חוסמים את התכנים שלך, או שהם מצריכים שליחה לבדיקה??
-
אנו לא רואים את כל התמונה.
ולהבדיל, הרבה פעמים אנו שואלים למה קרה ככה, ולמה קרה ככה.
רק ההוא שם למעלה יודע למה זה קרה!כך גם בנטפרי, לכל דבר ביודעין או שלא.
יש סיבה! ודו"ק