למה נחסמה ההתכתבות בנושא המעניינים?
-
סליחה על הערה, אבל דיקטטורה זה בדר"כ גוף ציבורי ששייך לכלל הציבור שמחליט החלטות ללא שיתוף הציבור ושלא לטובתו, אבל גוף פרטי כדוגמת נטפרי יש להם זכות לעשות ככל העולה על רוחם, גם אם זה לא תואם את דרישות הציבור, ואפשר לבקר אותם ולהסכים איתם אבל קצת קשה לקרוא לזה דיקטטורה.
בהצלחה רבה בכל אופן, ואני כותב זאת רק להעמיד דברים על דיוקם, ואין לי שום קשר לנטפרי חוץ מזה שאני משתמש בשירותי סינון שלהם. -
@ds054 אמר בלמה נחסמה ההתכתבות בנושא המעניינים?:
סליחה על הערה, אבל דיקטטורה זה בדר"כ גוף ציבורי ששייך לכלל הציבור שמחליט החלטות ללא שיתוף הציבור ושלא לטובתו, אבל גוף פרטי כדוגמת נטפרי יש להם זכות לעשות ככל העולה על רוחם, גם אם זה לא תואם את דרישות הציבור, ואפשר לבקר אותם ולהסכים איתם אבל קצת קשה לקרוא לזה דיקטטורה.
בהצלחה רבה בכל אופן, ואני כותב זאת רק להעמיד דברים על דיוקם, ואין לי שום קשר לנטפרי חוץ מזה שאני משתמש בשירותי סינון שלהם.אני גם משתמש, ברור.
אבל יש לי מידע מבפנים שהם חוסמים המון דברים לפי מה שנראה להם. ואני לא הולך להרחיב בנושא.ואגב נטפרי לא מציגים עמצם כחברה כמו אתרוג עם שירותי סינון אלא כשירות שהיום הוא חובה. העלות סימלית לתחזוקה אולי אבל זה זול.
אני חושב שהם צריכים להיות קשובים לציבור, או בכל אופן לעשות סוגי מסלולים יותר נרחבים, דיברו על זה הרבה פה וזה לא עזר.
סיימתי -
@ds054
זה לא קשור אם זה גוף חיצוני או ציבורי, כל מי שהרבה קהל יד (מונופול) צריכים להגיע אליהם, לדוגמה אוסם, חותם, או כל חנות או רשת,
אי אפשר להתחמק מהדבר שנטפרי היא הסינון הכי טוב ולכן רוב הציבור והרבנים מאפשרים רק אותם,
ולכן אני חושב שזה לא מדויק מה שאתה כותב,
קח את זה לתשומת לבך, -
@y93030 פשוט נשגב מבינתי מצאתם למי להיטפל למהדורה מצומקת שנשלחת פעם ביומיים זה הבעיה של הדור???
אולי תתחילו לטפל בשורש שזה שיתוף סרטים בדרייב ותעשו סוף לרעה החולה הזאת במקום להשקיע אנרגיות במקומות הלא נכונים
נקודה למחשבה -
@ds054 אמר בלמה נחסמה ההתכתבות בנושא המעניינים?:
בהצלחה רבה בכל אופן, ואני כותב זאת רק להעמיד דברים על דיוקם, ואין לי שום קשר לנטפרי חוץ מזה שאני משתמש בשירותי סינון שלהם.כמובן זה יכול לגרום לאנשים לעזוב אותם, ולהתחבר לסינון מחורר... צריך הרבה רגישות בכל העניין הזה.
-
לא נראה לי מתאים לקרוא לזה דיקטטורה, וגם אם מחייבים לחסום דרכם, עדיין אין חובה להכניס אינטרנט...
אבל לא זה הנקודה, גוף שעושה הכל למען הציבור וזה מה שהוא רוצה, לא שייך לקרוא לזה דיקטטורה
רק מה? עדיין חשוב מאוד להיות קשוב לצורכי הציבור, ולהמשיך להלך על החבל הדק דק הזה שבין הבנת המצב וצרכי הציבור לבין הסיכונים האדירים שיש באינטרנט, ולכן חשוב ללהעלות לדיון כל דבר ולאפשר דיון פתוח, וגם לשנות דברים לפי הדרישות, כמובן באישור רבנים.
ולכן אני לא באתי לדבר על פתיחת המענינים, למרות שאני לא מבין את הבעיה בהם, וודאי לא בשונה משאר אתרים פתוחים, אלא לשאול למה חסמו את היכולת לדבר ולהגיב בנושא, שזה לדעתי דבר מאוד חשוב. -
@היהודי-הניצחי ובפרט חשוב לא לתקוף בנושא המענינים, כי אז האשכול הזה גם ייחסם...
-
@היהודי-הניצחי תגידו איפה אתם חיים
מה זה הדיקטטורה ?
זה סוג של אי הסכמה לקבל דעה נוספת?
אבל יש לי מידע מבפנים שהם חוסמים המון דברים לפי מה שנראה להם.
פשוט נשגב מבינתי מצאתם למי להיטפל למהדורה מצומקת שנשלחת פעם ביומיים זה הבעיה של הדור???
כמובן זה יכול לגרום לאנשים לעזוב אותם, ולהתחבר לסינון מחורר... צריך הרבה רגישות בכל העניין הזה.אתם רציניים ???
אתם מדברים פה על בידור טהור
בשביל זה (ועוד מספר סיבות) הוקם הסינון
אתם חרדים ועושים מה שהרבנים אומרים ?
הם אמרו דבר פשוט, החסימה צריכה להיות על בידור ותכנים לא ראויים
אז יש "מזכי הרבים" שהצליחו להחדיר דברים מעבר לחומה ותפסו אותם
אתם בכלל מעזים להתלונן ?
לא רוצים סינון לכו תקנו סים פרוץ ותעשו מה שאתם רוצים
לא רוצים כשר לכו תקנו חזיר
אבל אתם מתנהגים כמו החזיר שפושט טלפיו ואומר כשר אני
אתם רוצים נטפרי אבל למה חוסמים את ה"מעניינים"
אתם רוצים שיהיה כשר אבל למה אי אפשר חזיר
תתאפסו על עצמכם
עוד מעט יהיה שאלות למה חוסמים את אתרי חדשות הטלוויזיה
תחשבו טוב אתם רוצים סינון או לא ?
ו @magicode תמשיך בכל הכח מקווה שתמצא את כל המקומות שהגדר חתוכה -
@יעקב-ישראל
תסלח לי אבל אני חולק עליך מכל וכל
להרבה מאוד אנשים יש רצון להיות מעודכנים וכן גם לשמוע קצת בידור כשר ובל זאת הם לא מוכנים למכור את נשמת וחפצים בסינון הטוב ביותר כמו נטפרי ואני חושב שזו חובה לאפשר להם להמשיך ולקבל את מה שהם צריכים בדרך כשרה ומפוקחת ולא להציבם בפני נסיון לרעות בשדות זרים
נט פרי 70,000 אברכים מבקשים ממכם אל תחסמו את המענינים -
@יעקב-ישראל צר לי לומר לך בכזו צורה, אבל אתה חמום ומחומם
תלמד לקרוא לפני שאתה משמיץ וכותב סתם
אני אחזור שוב, אני לא מדבר על נושא המענינים אלא על נושא האפשרות לדון בכל נושא ולדבר עליו, ואם אתה גם נגד זה אז תצא מהפורום, כל מה שנוסד פורום זה בשביל זה!!! ואת זה אנו רוצים לעשות!!!
את ההודעה שלך היה מן הראוי שנטפרי יחסמו ומהר...
וכן, אנו רוצים נטפרי חסום וכשר, ומותר לנו לרצות להבין מה נחסם ומה לא ולמה. ואם מישהו ירצה לענות, הוא יענה, ואם לא אז לא, לבוא ולצעוק הרבנים אמרו ולא לדבר מתוך ידיעה או הבנה, זה נאיביות לשמה,
אני לא מפקפק ומקלל, אני רק רוצה לדון ולשמוע מה הביעה במקומות מסוימים שנחסמו ושלא נחסמו -
@יעקב-ישראל
"המעניינים" זה לא אתר חדשות ולא אתר רכילות,
זה רשימת תפוצה של מיילים שאנשים בחרו להתחבר אליה,
אותם אנשים שבחרו להתחבר גם בחרו להתחבר לנטפרי כי זה הסינון הכי טוב,
וגם המעניינים מביאים תוכן איכותי ולא זול בכלל,
מי שלא מעוניין לא חייב להתחבר
אבל לסתום פיות זה דיקטטורה.
מה זה שונה מאנשים ששולחים סרטונים במייל ?
דרך אגב אני הפסקתי לקבל כל מיני סרטונים מאנשים בזכות המעניינים שמביאים רק טוב ואת כל הנייעס הכשר, אז אף אחד לא מחפש במקומות אחרים.
וסרטונים שאנשים אחרים היו שולחים לי היה בהם לפעמים נשים,
לכן מי שלא מעוניין ב"המעניינים" לא חייב לקבל מהם, הוא יכול להתנתק. -
לכל המזדעקים על כביכול חסימת המעניינים.
מי שנרשם עדיין יוכל לקבל את כל הזבל שהם שולחים.
בסה"כ נחסמה האפשרות להירשם בקלות למקור הזבל הזה.נטפרי לא מקבלת את החלטותיה על סמך הפגנות או אנשים שמכורים לדבר ונשלחו לדבר בשמם.
אתם מכורים למעניינים? תנחומיי. לפחות אל תזיקו לאחרים!