מיילים בתפוצה עם קליפים
-
לכל הצדקנים שטוענים שזה בזבוז זמן.....
להתחבר לפורומים ולברבר בהם זה הרבה יותר מבזבוז זמן...... -
ולמי שלא הבין מה קרה.....
לשאלת רבים (קצת ארוך אבל חשוב מאוד)
כתובת המייל של ההרשמה למעניינים - *** נחסמה בנטפרי
(מנויי נטפרי לא יכולים לשלוח מיילים לכתובת הנ''ל)
איך נרשמים מהיום?
ההרשמה עדיין אך ורק דרך כתובת המייל הזאת *** כרגיל
מנויי נטפרי שחסומים לשליחת מייל לכתובת הזאת תבקשו ממכרים או חברים
שישלחו לנו את הכתובת שלכם לכתובת הזאת - הכתובת תרשם למערכת
עד היום ההרשמה היתה רק דרך כתובת המייל עצמה - מהיום רובוט ההרשמה
ירשום כל כתובת מייל המצויינת בכותרת ההודעה.
מה הלאה?
אין לנו שום מילה רעה על נטפרי! נטפרי הוקם לטובת הציבור שלנו, לטובת הציבור השמור.
הם טובים, זולים ובעיקר כשרים!!! קשה לדמיין את הרשת ללא נטפרי...
בעבר היינו פתוחים בנטפרי לגמרי, לפתע נחסמנו ללא סיבה. אנחנו פתוחים להידברות....
אנחנו כן חושבים שהם לא באמת מכירים את 'המעניינים'
אנחנו שמקבלים כל הזמן המון פידבק כמה 'המעניינים' גורם לאנשים להתרחק מהרשת - מכירים ויודעים את התועלת
שיהיה ברור, דעתנו הידועה היא שכל אדם אמור להתרחק מהרשת בכלל ומסרטונים בפרט -
כנראה שבכל זאת יש ביקוש בציבור היראים לצריכת תקשורת כשרה באופן מתומצת וקל
בוודאי שזה עדיף מכלל האתרים והפורומים הפתוחים ברמת הסינון הפשוטה של נטפרי שגורמים לכילוי הזמן
המהפכה של 'המעניינים'
מעולם לא פרסמנו את עצמנו וזה כדי לא לגרות מי שלא נזקק לשירותים שלנו....
זאת גם הסיבה שמי שמתנתק מ'המעניינים' אין לו אפשרות חזרה ברוב המקרים וזה שוב כדי לא לעודד או לעזור למי שלא צריך אותנו.
זאת גם הסיבה שאין לנו קבוצות ווטסאפ למרות הרווחיות הגדולה וזה מאחר שבווטסאפ הכל אונליין וגורם לכילוי הזמן ושוטטות מיותרת
היו לנו הצעות מפתות לפתיחת אתר עם כל הסרטונים והתמונות ששלחנו - דבר כלכלי ורווחי הרבה יותר מהמיילים הנשלחים כיום - דעתנו שוב
שיש הבדל בין אדם המכור שיכול לשוטט כל היום ולראות סרטונים שוב ושוב לבין מהדורת מייל פעם ביומים שזה להתעדכן וללכת.....
>מה כן?
מאחר ומנויי נטפרי מעוניינים בשירות שלנו לכם דעתנו שבקלות אפשר להגיע להבנות והסכמות עם הנהלת נטפרי על כל העניינים.....
אם יש מי מבין המנויים שיכול לעזור בעניין איך להגיע להבנות עם הנהלת נטפרי (ניסינו בעבר ולא קיבלנו מענה)
ניתן גם בפורום לכתוב על התועלת בצורה מכובדת בלבד!
מזכירים שוב שנטפרי 'לא עושים דווקא' אלא באמת רצונם לתועלת ולכן בהידברות נכונה ניתן לפתור הכל....
מי שיש לו קשר להנהלת נטפרי ויכול לעזור נשמח שיפנה אלינו במייל.
זה הקישור לפורום בו נכתבו ההודעות אודותינו....
מי שחושב שהמעניינים גרם לו תועלת מוזמן בצורה מכבדת ומכובדת
לציין זאת בפורום כדי שהנהלת נטפרי ישמעו גם את הצד השני
תודה רבה לכם מנויים יקרים על העזרה!! מעריכים!
תודה לכם על המשוב החם באופן קבוע, זה נותן כח!
המערכת -
הדבר הכי מטומטם שהמעניינים עשו זה לשלוח את האנשים להגיב פה.
כאילו שנטפרי עובדת בצורה של לחץ ציבורי.
עכשיו גם אם נטפרי ירצו לפתוח להם, אי אפשר לפתוח. זה יעביר מסר שלחץ עובד. וזה הנזק הכי גדול שיכול להיות.ובכל מקרה מה שנחסם זה ההרשמה ולא התכנים עצמם.
מי שכבר נרשם ומכור לזה עדיין יוכל לקבל את כל הזבל. המטרה למנוע מאנשים שלא טעמו את טעם הסיגריה לטעום את זה.
מי שלא התרגל לזה אין לו שום חיסרון שזה חסום לו. -
@magicode כבודו!
המטרה לא היתה לחץ ציבורי לדעתי, אבל כמדומה שמותר לנטפרי לשמוע לפעמים
מה חושבים הלקוחות, א"א כל הזמן לטמון את הראש בחול ולהחליט החלטות בלי להקשיב בכלל לדעת הלקוחות. ואני חושב שבדרך כלל זה מה שאתם עושים ועליכם להשתפר בזה. -
לגש"ע
אני לא מתערב בשיקולים אידאולוגים כבדי משקל.אבל אני מנוי לשם כבר שנים, צריך לקחת בפרופורציות את כל אלו שטוענים על 'זבל' ו'תועבה', כפי שכבר הוכח כאן בעבר כל ההגדרות האלו הם ענין של פוזיציה.
לטעמי הם נקיים מאד, אני חושב שגם מה שהוזכר כאן הענין של 'לנשים בלבד', כמה שזכור לי בכלל לא היה מדובר על תוכן לא נקי, אבל אני לא זוכר בודאות.
ובכלל, בלי קשר, אני חושב שמי שטוען שיש שם חומר בעייתי צריך לציין מראה מקום, אחרת זה סתם הכפשה.
ושוב, כדי שלא לתפוס צד, אני חוזר על כך שאני לא רוצה להביע שום דעה בעצם השאלה הערכית שבהחלט קיימת בדבר הזה.
-
היי לכולם\ן!!!!
בקשר למה שקרה לקבוצת המענינים באשמת נט פרי- רוצה אני לכתוב רק כמה מילים.
מענינים זה קבוצה חרדית, מקסימה, שומרת עלינו מהמדיה ההורסת כל נפש, אני לא מבינה למה לחסום אותם???!!
הם כל כך שמורים בסרטונים שהם מעלים- עד כדי כך שלפני שהם מעלים סרטון לקבוצה הם עורכים אותו בקפדנות שמורה שלא יהיו נשים בסרטון, (ואפילו נשים צנועות), מה יותר טוב מזה, וגם, למה לחסום אותנו בצפייה בתקשורת כשרה, מה עדיף, שנראה את כל הטינופת ביוטיוב ואת כל התואבות שרצות להן ברשת??? נכון שלא!!
אז תקשיבו טוב טוב נט פרי!!
אם אתם רוצים לשמור על השם הטוב שלכם לעד אז כדאי באמת שתתאפסו על עצמיכם ואל תהיו יותר מידי חנוקים, כשחונקים את הנפש יותר מידי בסוף היא מתפרצת לצד הקיצוני ביותר, אז חבל מאוד אם חלילה זה יקרה....
ברכה והצלחה!!!!!!אגב--- לנט פרי היה מלא פעמים פספוסים עם הרובוט הטמבל שלהם--- ----- ועוד המון דברים שלא כאן המקום לפרט---
-
@אברהם-בן-משה אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
יש כאן שני נושאים שונים שאין טעם לקשר ביניהם:
א. האם התוכן שמהעניינים מביא מועיל או מזיק לציבור שלנו.
ב. האם ראוי לפרסם מגזינים של בגדי נשים בדרך עקיפה.בנוגע לשאלה הראשונה, יש שני סוגי אנשים, אחד, אלו המכורים לחדשות שצורכים כל מה שזז, עבורם לא יועיל כלום לחסום את המעניינים כי יש עשרה אחרים כולל כל רגע וJDN ושאר יצרני תוכן למלא את הזמן [למי שיש לו עודף מזה].
הסוג השני, הם אנשים שהסינון שבחרו בנטפרי הוא מופחת סיכונים, ז.א. לא רוצים להחשף לכל מה שיש, אבל כן רוצים טיפונת לדעת על המתרחש, ועבורם יש 'המעניינים' שמספק את היצר במידה הנדרשת בכדי לא להתפתות ליותר. [מנסיון אישי זה מועיל].בנוגע לשאלה השניה, אפשר לדבר עם המעניינים ולהודיע להם שלא מקובל עלינו מגזינים עם תמונות נשים גם לא דרך המייל.
לחסום לגמרי, זו גישה שנוקטים בה קהילות מסוימות וכנראה שזה לא ממש מועיל לסוג השני שהזכרתי, אלא גורם להם לחפש מוצא אחר שבדר"כ מזיק יותר. במיוחד לאור העובדה שהמעניינים כבר מצאו דרך לעקוף את נטפרי ונמצא שהמסלול מעט יותר ארוך אבל מי שרוצה עדיין יכול להתחבר.
מצטרף לכל מילה.
דברי טעם.
הקיצוניות בענינים כאילו, מעולם לא הועילה ואף הזיקה יותר.
מבחינה ציבורית, זה הכי טוב שאפשר.
שאו ברכה "המענינים"!!
יש לכם הרבה זכויות!! -
לדעתי זה חלק מהפרסום של המעניינים, שידברו על זה ועוד אנשים ירצו להתחבר כדי להבין מה הולך שם ורשימת התפוצה שלהם תגדל...
-
לדעתי עצם המושג של אברכים וכו' שמתרגלים לצפות בקטעי סאטירה מתוך ארץ וכו' זה חורבן גדול.
ויש רבים מאוד בנטפרי שהמקור היחיד שלהם לדברים כאלו זה המעניינים.
ולא, הם ממש לא ישיגו וגם לא ינסו להשיג בעצמם שום סרטון כזה.
רק כשזה נכנס להם ביחד עם כל הקבצים הם רואים את זה.
וזה לחלוטין נוגד צורה של בן תורה להתרגל לסגנון כזה של הומור חילוני למהדרין. גם אם אין שם נשים או מילים בעייתיות כי הם נחתכו.
ואת כל זה הוא מקבל בתוך הפלטפורמה שהוקמה כדי לאפשר לחרדי אמיתי להשתמש לצרכיו הטכניים באינטרנט? -
@08974m-gmail-com אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
לדעתי עצם המושג של אברכים וכו' שמתרגלים לצפות בקטעי סאטירה מתוך ארץ וכו' זה חורבן גדול.
וזה לחלוטין נוגד צורה של בן תורה להתרגל לסגנון כזה של הומור חילוני למהדרין. גם אם אין שם נשים או מילים בעייתיות כי הם נחתכו.
ואת כל זה הוא מקבל בתוך הפלטפורמה שהוקמה כדי לאפשר לחרדי אמיתי להשתמש לצרכיו הטכניים באינטרנט?אני גם מסכים איתך
מי שמחובר לשם אז צופה בזה אבל אם לא אז הוא לא יישב באתרים לחפש סרטונים וכ'ו -
שאלה כללית!!!!
יש מי שיש לו מייל בלבד ומחובר להמעניינים ???
או שמי שיש לו מסלול פתוח טוען שזה עוזר לו לא לחפש באתרי חדשות -
פוסט זה נמחק! -
אין שום בעיה בהמענינים מבחינת החומר שהם שולחים, ואני יודע כמה הם מתאמצים לצנזר, ולהמיר את זה שזה יהיה הכי נקי שאפשר.
בנוסף, יש שם גם פינה של הלכה.
הזהרות מחרקים, מידע על מוצרי המזון, חלבי - בשרי.
ועוד הרבה הזהרות ממכשולות, ואפי' ברבב שבבגדם.לא הייתי קורא להם זבל, כי בכ"ז מדובר במלאכת שמיים.
-
@08974m-gmail-com אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
ואת כל זה הוא מקבל בתוך הפלטפורמה שהוקמה כדי לאפשר לחרדי אמיתי להשתמש לצרכיו הטכניים באינטרנט?ומי שמשיג דברים כאלו בעצמו...
אולי גם אם הוא יחובר למעניינים PRO
זה לא יספק אותו. -
קחו בחשבון שהמענינים פתוח לכל אחד גם מי שיושב בחדר מחשבים עם חותם, עדיין זה פתוח לו, ואז גם מי שיש לו הכי סגור ה'מעניינים' הופך אותו להכי פתוח...
באמת שאני לא מבין אם מה שיש במעניינים יש באתרים פשוט תסתכל באתרים אין שום עדיפות שתחסום לעצמך את האתרים ותקבל במייל את הסרטונים. -
לדעתי הדבר הכי גרוע במענינים הוא שיש פרסומות של בגדי נשים עם אפשרות לקבל את הקטלוג הדיגטלי במייל....
ניסיתי המייל של בעלי סתם לשם הסקרנות לראות אם חנויות של נשים שולחות גם לגברים(ויש לו תמונה בפרופיל של עצמו,כך שברור שזה גבר)
ושלחו לו קטלוג והכניסו אותו לרשימת התפוצה...
כך שזה ממש גרוע הגישה הקלה לקטלוגים של נשים.
בעלי אפילו לא שם לב לזה ,אני אורמת לו ראה מציעים לקבל קטלוכג של נשים במייל ,הוא אומר לי נו ומה זה מעניין אותי?
אבל מאמינה שאולי יש בחורים שכן מענין אותם.
בחור זה לא כמו נשוי... -
@יוסף-חיים-16 אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
אין שום בעיה בהמענינים מבחינת החומר שהם שולחים, ואני יודע כמה הם מתאמצים לצנזר, ולהמיר את זה שזה יהיה הכי נקי שאפשר.
חוץ ממה ששלחו קטעים מהפיגועים שלא היה בשום אתר חדשות...
-
מתוך כל הנכתב כאן זה ממש ברור שהציבור נחלק בדעתו על המעניינים, אבל כולם שותפים לכך שצריך לחסום חלק ולא לחסום חלק, ולכן כולנו או רובינו מחוברים לנטפרי.
ולכן אני בהחלט חושב שניתן לסמוך על נטפרי בענין, ויותר מזה על הרבנים של וועדה.
אבל
כשאני רואה את התגובה של המנהל כאן וכן באשכול נפרד שהיה בנושא אחרי שהאשכול הזה נחסם, ושם האנשים שכן רוצים להיות מחוברים נהפכו לשוכני זבל, ובפרט כשהוא כותב כאן שכעת וודאי לא יחברו חזרה את המעניינים כי הם הפעילו לחץ לטענתו,
(אני לא מבין למה הפניה לחוות דעה בפורום לאנשים שזה חשוב להם והם אוחזים שזה טוב, זה נקרא הפעלת לחץ, אולי גם הפרסום של נטפרי על המאבק המשפטי נגדם בנושא פטנט החסימה לפני כמה שנים, הוא הפעלת לחץ?!?)
זה כבר ממש לא נשמע טוב אלא מתלהם, וודאי לא נראה משהו שקיבל אישור רבני, וחבל.
זה אמנם זכותו הבלעדית! אבל חבל. -
@magicode אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
הדבר הכי מטומטם שהמעניינים עשו זה לשלוח את האנשים להגיב פה.
כאילו שנטפרי עובדת בצורה של לחץ ציבורי.
עכשיו גם אם נטפרי ירצו לפתוח להם, אי אפשר לפתוח. זה יעביר מסר שלחץ עובד. וזה הנזק הכי גדול שיכול להיות.ובכל מקרה מה שנחסם זה ההרשמה ולא התכנים עצמם.
מי שכבר נרשם ומכור לזה עדיין יוכל לקבל את כל הזבל. המטרה למנוע מאנשים שלא טעמו את טעם הסיגריה לטעום את זה.
מי שלא התרגל לזה אין לו שום חיסרון שזה חסום לו.magicodemagicode לפני שעתיים
לכל המזדעקים על כביכול חסימת המעניינים.
מי שנרשם עדיין יוכל לקבל את כל הזבל שהם שולחים.
בסה"כ נחסמה האפשרות להירשם בקלות למקור הזבל הזה.המעניינים אירגנו פה הפגנה על כביכול חסימה שלהם. דבר שלא מקובל בנטפרי.
נטפרי לא מקבלת את החלטותיה על סמך הפגנות או אנשים שמכורים לדבר ונשלחו לדבר בשמם.
אתם מכורים למעניינים? תנחומיי. לפחות אל תזיקו לאחרים!למי שלא מבין אני מדבר על שני תגובות אלו
-
@בר-דעת אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
קחו בחשבון שהמענינים פתוח לכל אחד גם מי שיושב בחדר מחשבים עם חותם, עדיין זה פתוח לו, ואז גם מי שיש לו הכי סגור ה'מעניינים' הופך אותו להכי פתוח...
באמת שאני לא מבין אם מה שיש במעניינים יש באתרים פשוט תסתכל באתרים אין שום עדיפות שתחסום לעצמך את האתרים ותקבל במייל את הסרטונים.למעניינים יש שני מטרות, א. לחסום תוכן לא ראוי, וזה אכן אין גם באתרים האחרים שפתוחים בנטפרי, אבל יש להם עוד מטרה, והיא: למנוע שיטוט ארוך באתרי אינטרנט, שמלאים בסתם שטויות שלא מאוד מעניינים את מי שהחליט להיכנס לשם, אבל זה סוחף כידוע, ולכן הם מסננים כמה שניתן את מה שמעניין את המחוברים לתפוצה להם (הם עושים סקר מידי פעם בנושא), ובצורה נקייה וקצרה וכך, ללא צורך בשיטוט, אחרי כמה דקות של צפייה, מי שרוצה להיות מעודכן, מקבל את רצונו בצורה נקייה ושמורה.
כמובן, שגם אצלם יש הרבה חומר שלא כולם מרוצים ממנו, ובפרט האפשרות של אתרי נשים כמוזכר, וכנראה לכן, או מסיבה אחרת נטפרי חסמה אותם.
והדברים פתוחים לדיון...