גוגל-דרייב
-
@dLive אמר בגוגל-דרייב:
@יהודי-פשוט איך בדיוק זה יהיה אוטומטי? נראה לך שנטפרי יתנו את רשימת המיילים של המצטרפים?!
אתה צודק, היה לי טעות בהבנה של איך זה עובד.
-
@יהודי-פשוט אני אסביר לך לפי הסדר:
@מרדכי אמר על מה שכתוב באותו אשכול ישן לגבי האימייל שהוא פתח, שאז אמרו לו שאם הוא מפרסם את הסיסמא כל אחד יכול להחליף לו אותה ולהשתלט על המייל.
@ליכט אמר שאי אפשר לסמוך באופן אוטומטי על כל משתמש בנטפרי, העובדה שהוא בחר בנטפרי לא אומרת שאפשר לסמוך עליו במאה אחוז, וכמו שכבר אמרו, כבר היו סיפורים שהעלו דברים אסורים ממש לאתרים חרדיים, ועד שמספיקים למחוק א"ז זה צובר מספר הורדות לא מבוטל רח"ל.
אני אמרתי שגם אם תסמוך על כולם, מאיפה תהיה לך הרשימה של כל המצטרפים.
וכולם צודקים... -
@יהודי-פשוט אמר בגוגל-דרייב:
איך למעשה הצורה הכי ברורה והכי נכונה להעלות קובץ לפורום, כמו למשל מה ש@מציובישי ביקש והעלתי לו כאן.
מה לא טוב בצורה שבה העלית שם ?
-
@ליכט אמר בגוגל-דרייב:
איך למעשה הצורה הכי ברורה והכי נכונה להעלות קובץ לפורום, כמו למשל מה ש@מציובישי ביקש והעלתי לו כאן.
אם מדובר בקובץ גדול?
-
@יהודי-פשוט בשביל זה יש העברת קבצים גדולים או ג'מבו מייל.
-
@ליכט אמר בגוגל-דרייב:
אם מדובר בקובץ גדול?
דרך זה
https://magicode.me/send-file/upload
אבל מוגבל לימים -
@dLive אמר בגוגל-דרייב:
@יהודי-פשוט בשביל זה יש העברת קבצים גדולים או ג'מבו מייל. אל תגיד לי שאין לך את המייל של מיציבושי.
לי יש את המייל שלו, אבל למה שאני יגלה לו את המייל שלי?
-
-
@עילום אמר בגוגל-דרייב:
דרך זה
https://magicode.me/send-file/upload
אבל מוגבל לימיםתודה, את זה חיפשתי.
-
@יהודי-פשוט אתה יכול גם לשים את הקישור בפורום (רק מג'מבו מייל), או לפתוח מייל מיוחד בשביל החלפת קבצים עם @מיציבושי , אני מאמין שהמייל הזה יתמלא מהר ...
-
@dLive אמר בגוגל-דרייב:
או לפתוח מייל מיוחד בשביל החלפת קבצים עם @מיציבושי , אני מאמין שהמייל הזה יתמלא מהר ...
קצת נסחפת, החלפת קבצים עם @מיציבושי ? בינתיים זה היה חד סיטרי וחד פעמי.